تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 197 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

والا نمیدونم چرا وقتی یکی از مربی خدمت رو میبینم یاد این bb میفتم در کل بگزریم

ولی چی............ نمیگزریم هستیم

خوب داش سعید

تاپیکهای پر محتوا که حرف نداره !+زرشک+

ما شاالله تو عمر سرچ با گوگل قرار داد چهار ساله بسته + آب زرشک +

همیشه هم عشق سنگ این حرفها بوده که اینم + مربای زرشک +

البته شوخی کردم خیلی آقائی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

اقا این بی بی اعصاب مارو خرد کرده

هر روز شونصدتا عکس برام می‌فرسته منم که کنجکاوم ببینم چیه باز که میکنم میبینم عکسه. گل هست....(اخه با دایال آپ چطوری این عکسارو باز کنیم؟؟؟؟) هی بهش میگم عکس گل نفرست حرف به گوشش نمیره که نمیره

یه نقد دیگه
    یه مدتی علاقه مند شده تو مسنجر برامون تقویم تاریخ میفرسته منم طبق وظیفه اینو باسه همه میفرستم خیلیا را شاکی کرده گفتم بیام بگم تا خودش متوجه بشه

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    با فعالیتهای ایشون در انجمن علمی اشنایی ندارم.

اما به نظرم از یک زمانی..وقت خودشون را به بهترین نحو در متفرقه صرف می کنند.تاپیکهایی که می زنند هرچندکه برخیشون به نظرم زیاد ربطی به متفرقه نداره اما جالب هستند و البته بسیار مفید.(برعکس فعالیتشون در متفرقه در یک برهه بخصوص)

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

به به
    bb عزیز

از اون موقع که مهران چند تا از رفیق فابریک هاش رو اخراج کرد کمی depressss شده البته فکر کنم تا حالا معتاد هم شده باشه !!
    نمیدونم کار و زندگی نداره ! همیشه یا توی p30 سیر میکنه یا داره از تو گوگل اطلاعات جمع میکنه برای p30 ! (شوخی)
    کارش علی الخصوص توی انجمن زمین شناسی خیلی درسته . حرف نداره

یه مدت شدیدا دنبال یکی میگشت که براش آستین بالا بزنه ولی کسی رو گیر نمی آورد !(شایعه)

همیشه میخواستم مدل کیبوردش رو بپرسم ولی موقعیت جور نشده , هرچی که هست واقعا عالی بوده که تا حالا دکمه هاش تموم نشده !!!

ما که بدی ازش ندیدیم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض پاسخ های امروز

سلام آقا سعید
    ببخشید من یه نکته به ذهنم رسید اینکه شما کاربر فعال موضوعات علمی هستین توقع داریم توی انجمن ریاضی هم بیشتر حضور داشته باشین

و یه نکته ای که تازه فهمیدم اینکه خیلی مهربون هستین
    همین که نشناخته می خواین واسه من هدیه بفرستین خیلی واسم ارزش داره همین بهترین شیرینیه

در ضمن خب نقد دو جوره مثبت و منفی!
    معمولا عادت داریم جلو طرف نقد مثبت رو میگیم و در خفا آن کار دیگر می کند...
    البته سوءبرداشت نباشه! منظورم نقد منفی بود که شما ندارین بلکه تنها یه سری نکاته کوچیکه به نظرم

دیگه اینکه علت اینکه گفتم کمی خشک هستین منظورم پستاتون بود یهنی نحوه ی پست دادنتون(به خصوص در مورد موضوعات علمی!) یهنی می تونین از رنگای متنوعتری استفاده کنین البته نه اینکه دیگه رنگین کمون درست بشه!

همینا به ذهنم رسید، اگه نکته ی دیگه ای پیدا کردم که بعید می دونم حتما میگم
    دوباره سلام
    در مورد شرکت در انجمن های ریاضی :
    خب من چند تا پست تو این انجمن دارم منتها می دونم خیلی کم در این انجمن و انجمن الکترونیک شرکت می کنم دلیلش هم بیشتر به خاطر اینه که زیاد از این بحث ها سر در نمیارم ( یعنی ریاضیم ضعیفه ) ولی تا جایی که امکانش باشه فعالیتم رو در این انجمن ها هم بیشتر می کنم .
    در مورد مهربون بودن : خب من کلا آدم حساسی هستم و پروانه ایی
    دوست دارم ازم خاطره خوش بمونه نه تلخ

در مورد پست هام در موضوعات علمی : خب اگه دقت کرده باشین من تو انجمن متفرقه از رنگ و شکلک استفاده زیاد می کنم ولی در موضوعات علمی فکر می کنم که بحث کاملا جدیه و بهتره در اونجا از شکلک و رنگ استفاده نکنم و به نظرم اگه رنگ نوشته ها سیاه باشن برای خواننده خوندنشون راحته
    ضمن اینکه بیشتر مباحث در موضعات علمی از منابع دیگه ایی هست و خیلی کم پیش میاد که من خودم وارد بحثی بشم و اگه وارد بحث بشم بیشتر سعی می کنم از رنگ آبی استفاده کنم و در پایان بحث هم از این شکلک استفاده می کنم
    البته سعی می کنم کمی مهربون تر بشم

ممنون از لطفت :
    11:

هه هه هه
    تا من اینجام غم نداری
    چند تا تاپیکه تکراری و بی خود بزنی یا بریم با هم اسپم سواری تمومه
    خودمم کمکت میکنم
    هر کاری اولش سخته اینم همینطور پسته اول سخته خودت میافتی رو غلطک
    شما آقایی و سرور

والا نمیدونم چرا وقتی یکی از مربی خدمت رو میبینم یاد این bb میفتم در کل بگزریم

ولی چی............ نمیگزریم هستیم

خوب داش سعید

تاپیکهای پر محتوا که حرف نداره !+زرشک+

ما شاالله تو عمر سرچ با گوگل قرار داد چهار ساله بسته + آب زرشک +

همیشه هم عشق سنگ این حرفها بوده که اینم + مربای زرشک +

البته شوخی کردم خیلی آقائی
    ممنون از شما دوست گلم

سلام

اقا این بی بی اعصاب مارو خرد کرده

هر روز شونصدتا عکس برام می‌فرسته منم که کنجکاوم ببینم چیه باز که میکنم میبینم عکسه. گل هست....(اخه با دایال آپ چطوری این عکسارو باز کنیم؟؟؟؟) هی بهش میگم عکس گل نفرست حرف به گوشش نمیره که نمیره

یه نقد دیگه
    یه مدتی علاقه مند شده تو مسنجر برامون تقویم تاریخ میفرسته منم طبق وظیفه اینو باسه همه میفرستم خیلیا را شاکی کرده گفتم بیام بگم تا خودش متوجه بشه

خب بابا من این عکسا رو برای همه سند تو آل می کنم + تقویم تاریخ
    تازه تو که بعدش همون تقویم رو دوباره واسه همه میفرستی هر از گاهی هم سوتی میدی و یا ناقص ارسال
    نوکرت
    م

سلام
    با فعالیتهای ایشون در انجمن علمی اشنایی ندارم.

اما به نظرم از یک زمانی..وقت خودشون را به بهترین نحو در متفرقه صرف می کنند.تاپیکهایی که می زنند هرچندکه برخیشون به نظرم زیاد ربطی به متفرقه نداره اما جالب هستند و البته بسیار مفید.(برعکس فعالیتشون در متفرقه در یک برهه بخصوص)
    سلام
    ممنون از لطف شما
    در ورد فعالیت در متفرقه :
    من یکی از کاربرانی بودم که با متفرقه شروع کردم یعنی اگه دقت کنید اولین پست هایی که در فروم دادم همه مربوط به متفرقه هستن ولی به علت اینکه هفته ایی یک روز فقط میومدم به فروم تعداد پست هام در متفرقه کم بودن و هستن ولی خب جدیدا هر روز اینجا هستم ، شاید به خاطر همین بیشتر دیده میشم .
    البته بیشتر وقت من در متفرقه نیست و در کل به وبگردی مشغولم .
    در مورد تاپیک هایی که در متفرقه میزنم :
    بیشتر تاپیک هایی هستن که در انجمن های دیگه جایی ندارن . و از نظر من موضوعات علمی نباید محدود به انجمن خاصی باشن .
    در مورد فعالیت من در متفرقه در یک برهه خاص قبلا توضیح دادم

ممنون از لطف شما

به به
    bb عزیز

از اون موقع که مهران چند تا از رفیق فابریک هاش رو اخراج کرد کمی depressss شده البته فکر کنم تا حالا معتاد هم شده باشه !!
    نمیدونم کار و زندگی نداره ! همیشه یا توی p30 سیر میکنه یا داره از تو گوگل اطلاعات جمع میکنه برای p30 ! (شوخی)
    کارش علی الخصوص توی انجمن زمین شناسی خیلی درسته . حرف نداره

یه مدت شدیدا دنبال یکی میگشت که براش آستین بالا بزنه ولی کسی رو گیر نمی آورد !(شایعه)

همیشه میخواستم مدل کیبوردش رو بپرسم ولی موقعیت جور نشده , هرچی که هست واقعا عالی بوده که تا حالا دکمه هاش تموم نشده !!!

ما که بدی ازش ندیدیم !
    در مورد رفیق فابریک ها و ... باید بگم همون قدر که شما با من دوستی بقیه هم با من دوست هستن
    و مدتی هم هست که سرم شلوغ تر شده شاید به خاطر همین فکر می کنید دپرس هستم
    در مورد اینکه همیشه تو پی سی هستم : خب بیشتر اوقات چند تا فایرفاکس با هم باز هستن که من یکیشون رو برا سرچ همیشه باز می گذارم
    کیبوردم هم از اون کیبوردهای قدیمی هست که اگه بزنی به دیوار ، دیوار ترک بر میداره و دکمه space هم نداره یعنی شکسته
    قربانت

البته معذرت میخوام
    چون خوابم میاد زیاد جالب پاسخ ندادم .
    امیدوارم کسی ناراحت نشه
    Last edited by bb; 28-12-2007 at 00:07.

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام بی بی خوفی

بچه ها همه جوره بهت حال دادن و نقد کردن من دیگه چیزی ندارم بگم فقط میتونم بگم که پست هات تو بخش زمین و جغرافیا خیلی عالیه ممنون

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

13

سلام ...

جدا از تشکر از ایشون به خاطر فعالیتهای پربارشون میخواستم بهت بگم که به هر کس قدر ظرفیتش خوبی کن ...

مخصوصا توی دنیای مجازی !

امیدوارم دوستات هم مثل خودت خوب باشن ....

ممنون که وقت میذاری .... یه مخالفت کلی هم از وجود همچین تاپیکهایی میکنم !

خوش باشین

added

وجود انجمن متفرقه با اسم سایت یا فروم به نظر من در تناقضه و خیلی به ضرر سایت کار کرده تا فایدش !
    Last edited by Kolubive; 29-12-2007 at 06:41. دليل: انجمن متفرقه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام بی بی خوفی

بچه ها همه جوره بهت حال دادن و نقد کردن من دیگه چیزی ندارم بگم فقط میتونم بگم که پست هات تو بخش زمین و جغرافیا خیلی عالیه ممنون
    سلام
    ممنون ، خوبم
    ممنون ، امیدوارم که تعداد کاربرای انجمن علوم زمین بیشتر بشه .

سلام ...

جدا از تشکر از ایشون به خاطر فعالیتهای پربارشون میخواستم بهت بگم که به هر کس قدر ظرفیتش خوبی کن ...

مخصوصا توی دنیای مجازی !

امیدوارم دوستات هم مثل خودت خوب باشن ....

ممنون که وقت میذاری .... یه مخالفت کلی هم از وجود همچین تاپیکهایی میکنم !

خوش باشین

added

وجود انجمن متفرقه با اسم سایت یا فروم به نظر من در تناقضه و خیلی به ضرر سایت کار کرده تا فایدش !
    سلام
    ممنون از لطف شما

البته من در مورد متفرقه حرف نمیزنم چون به من مربوط نمیشه ولی در مورد خوبی کردن به بقیه : برای من مهم نیست که کسی به کارم ارزش بده یا نده
    من سعی می کنم اونجوری که باید باشم باشم و به همه تا جایی که می تونم کمک کنم
    امیدوارم بقیه هم همین طور باشن

نمیدونم امروز وقت من تموم شده یا نه
    البته میدونم خیلی از دوستان که من رو میشناختن اصلا این هفته نبودن که بیان و نقد کنن و از این بابت هم خیلی ناراحتم .
    ولی به هر حال اگه وقتمون تموم شده بگید تا بلند شیم بریم دنبال کار و زندگی اگر هم هنوز وقت داریم برای نشستن امیدوارم دوستان دیگه مخصوصا دوستانی که بیشتر منو میشناسن واقعا بیان و انتقاد و پیشنهاد کنن
    از دوستانی هم که تا اینجا قدم رنجه کردن و اومدن و از مسئولین این تاپیک پایان و پدرام ممنونم امیدوارم همشون خوشبخت بشن

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

سلام سعید جان
    خوبی ؟

یه تشکر ویژه به خاطر فعالیت خوب و بسیار مفیدت اطلاعات خیلی مفیدی رو در انجمن قرار می دی و سایتایی که معرفی می کنی فوق العادست خیلی کمک می کنه !

خسته نباشی ....

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب سعيد بايد ديگه بره

خيلي زود دير شد

لقب هم كه نداديد

نفر بعدي به زودي معرفي ميشود

سعيد پاشو ،پاشو ديگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •