دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم که نخری چون حتما فلش مشکل داره. شما برو بانه فلش 64gb بهت میدن 10تومن ولی فلش خراب. شک نکن ایراد داره.![]()
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم که نخری چون حتما فلش مشکل داره. شما برو بانه فلش 64gb بهت میدن 10تومن ولی فلش خراب. شک نکن ایراد داره.![]()
احتمالا فرمت فایل هایی که ریختید رو ضبطتون نمی تونه بخونه ،فلش رو فرمت کنید ، یه Folder بسازید بریزید فایل هارو توی اون و بعد تست کنید
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
درسته احتمال اینکه NTFS باشه و این مشکل رو داشته باشه هست ، فلشت رو FAT32 یک بار فرمت کن ، نباید مشکلی داشته باشه
بهترین و مقاوم ترین فلش 8 گیگ تو بازار چیه؟ پاتریوت خوبه؟
به نظر من silicon power بگیر یک عمر خیالت راحته
سلام من یه فلش verico design 16 gb دارم اولا سرعتش خوب بود اما حالا بعضی وقتا سرعتش خیلی میاد پایین 32 هزار تومن خریدم حدود 5 ماه پیش اما یه hp 4 gb دارم 2 ساله خریدم همچنان سرعتش بالاست
مشکل از چی میتونه باشه؟
یعنی پاتریوت نگیرم؟ آخه میگن سرعتش بالاست ...
فکر کنم قلابیش زیاد تو بازار باشهبه نظر من silicon power بگیر یک عمر خیالت راحته![]()
سلام
دوست عزیز بهت فلش Flash Patriot XT Rage رو بهت پیشنهاد میکنم ضد آب و ضد ضربه.
قبلا یکیشو داشتم سرعتش حداقل دوبرار فلش های دیگست گارانتی مادم العمر شرکت فرآیند بگیر
معمولا برچسب 2,3تا شرکت روش که یکی از اون شرکتا فرآیند.
![]()
دستت درد نکنه
دیدم این فلش یه مدل دیگه هم دیدم داره کدوم بهتره؟
من بهت Patriot Supersonic Xpress رو پیشنهاد میکنم
اینم تستش که خودم گرفتم :
تا اونجا که من میدونم شهر شما ندارن ؛اگه نتونستی از بیرون بخری و پیدا نکردی توی اینترنت فروشگاه های خوبی هستن که دارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت 8 گیگش 31 تومانه فکر کنم...
Last edited by Lamanta; 12-02-2012 at 13:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)