شما این حرف و از چه منبعی میگید؟
ابتدایی ترین موجودات در کنار سواحل دریا ها یا درون اقیانوس ها بوجود اومدند. این نظر نسبت به نظری که میگه ابتدایی ترین موجودات در فضای بین ستارهای یا جو زمین بوجود اومدن بسیار قویتره.
حتی در صورت بوجود اومدن حیات در جو زمین هم اکسیژن لازمه و بصورت بخار آب حضور داشته.
واسه همون تاکید بر اکسیژن و کربن زیاده. مریخ هم چون دارای 95 درصد اکسید کربن 3 درصد نیتروژن و فقط 1 درصد اکسیژن هست شکل گیری حیات و ناممکن کرده.
آب هم لازمه حیات هست. چون مولکولهای اکسیژن توش بوفور وجود دارند. واسه همینه تا یه جایی آب کشف میشه مثل مریخ یا تیتان خوشحال میشیند و میگند شاید حیات وجود داشته باشه.
تفاوت دیدگاه من و شما و سایر دوستان هم در این مورد در این است. شما لحظه بوجود اومدن حیات رو بررسی میکنی و من بستر لازمه برای حیات رو. بخاطر همین هست که شما میگی حیات در جای دیگه میتونه به گونه دیگه باشه و من میگم نه تنها شکل حیات حیات اولیه زمین هست.
در مورد جمع کردن فرایند تکامل از این تاپیک هم که مدیر محترم Maricha عزیز لینک به تاپیک اختصاصی تکامل داده بودن یه ذره مشکل هست. چون بحث یوفو و حیات فرازمینی و...به تکامل ربط پیدا میکنه و اگه تکامل و در بعضی بحث ها دخالت ندیم کار جلو نمیره. در کل موافقم سعی میشه زیاد تخصصی نشه بحث تکامل و تاپیک منحرف نشه.