تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 167 از 358 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

قوانین فیزیک در کل جهان یه جوره.
    کاملا مخالفم!

قوانین فیزیک به صورت تجربی اثبات میشن و کافیه که یه مورد نقیض پیدا بشه تا کل قانون بره زیر سوال! بعد کلا رد یا تعدیل میشه.

بیشتر قوانین فیزیک تو زمین کاربرد داره و نهایتا توی کهکشان ما (چون بیشتر از اینجاها نتونستیم تجربه کنیم) و نمیشه گفت که کامل هستن چون واسه توجیه پدیده های فعلی مورد استفاده قرار میگیرن و اگه یه موقع یه پدیده جدید پیش بیاد ممکنه که دیگه جواب گو نباشن (منظورم فیزیک جدید هست که معادلات فیزیک کلاسیک قادر نبودن توجیهش بکنن)

از طرفی چون بر کل عالم خلقت معرفت نداریم پس نمیتونیم نتیجه بگیریم که این قانونی که ما وضع کردیم توی کهکشان X و سیاره Y هم صادق هست! و به قول دوسمتون ممکنه فیزیک اونجا 180 درجه با ماله ما فرق داشته باشه. مثل داخل سیاه چاله ها.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

پس حرف منو قبول كردي ؟ قوانين فيزيك همه جا يك سان هست
    این حرفو شما زدی؟ من نظر خودمو گفتم. اگه هم شما هم به این اعتقاد داری پس هم نظریم.

اروپا كه تقريبا پيشرفته ترين قاره ي دنيا محسوب ميشه كه همه جاش
    برج مراقبت هست مردم كه مثل كشك نيستادن ببينن كه چه خبره
    با اون تكنولوژي كه اروپا داره ميتونست تو عرض چند ثانيه اون UFO رو منهدم كنه كه بخوره به زمين مثلا به وسيله ي آهن ربا جذب كنه يا يك ميدان قوي ايجاد بكنه يا اصلا اون UFO رو بزنه كه بيفته زمين
    قرار نیست یه عمر توی آسمونا و کهکشونا انسان دنبال حیات فرا زمینی باشه بعد بزنه هر چی بشقاب پرندست منفجرش کنه. حالا بگو بازم که به UFO و چرت و پرت اعتقاد داری! من حرف شما رو نقد میکنم نه اینکه نظر خودمو بگم. بارها هم گفتم من نظرم نمیدانم هست و ارائه ویدئو ها و عکس ها واسه تحلیله نه عقاید شخصی بنده. الانم در صددم مدارکی رو که چرا یوفو ها نمیتونن وجود داشته باشند؟ آماده میکنم که واسه بررسی بزارم. میخوام از جمع دلایل وجود و رد یوفو ها یه نتیجه ای بگیریم.

چرا هيچوقت yahoo يا google خبري از اين چيز ها نميدن
    گوگل چند وقت پیش لوگوشو اینجوری کرد. دلایلی از مسئولانش پرسیده شد ولی بی جواب موند.
    گفتند به خاطر نشست جهانی در این رابطه بوده. عده ای هم گفتند به خاطر یه بازی کامپیوتری بوده!!! بعضی ها هم گفتن برای صدمین سالگرد نظره حمله فضایی به زمین بوده.
    !Yahoo هم خبری در رابطه با لزوم افشای پرونده یوفو ها در سال 2007 زده بود.
    Fox news و CNN هم خبرهایی رو در جهت مشاهده یوفو ها پخش کرده بودن.
    ( نگو اینا که دلایل نیست اینجا میگی. منم هم در این مورد هم عقیده با شمام.)

چرا ماهواره هاي موجود در مدار زمين اصلا اون ها رو نديدن؟
    بعضی چیزا دیده شده ولی نمیشه تایید نشدن.

خواهش ميكنم هز چقدر كه به آدم فضايي ها اعتقاد داريد به UFO ها بي اعتقاد باشيد به خاطر خودتون ميگم كه وقتتون تلف نشه
    آدم فضایی ها و یوفوها یه ذره به هم گره خوردن. هدف از ارائه مدارک + یا - هم باز کردن این گرهه.

اگر حتي وجود داشته باشن قرار نيست شما كشفشون كنيد اگه واقعا مسئله از حد شايعه گزشته بود محقق ها باهم جلسه هاي مهم تشكيل ميدادن كه اين ها رو
    شناسنيي كنن
    اين خيلي مسخره هست
    من بچه های دیگه رو نمیدونم ولی هدف من نتیجه گرفتن هست نه کشف یوفو.

عناصر حيات مجبور هست حد اقل اكسيژن باشه چون ماده فقط ميتونه زماني انرژي آزاد كنه كه با اكسيژن تركيب بشه مگر اينكه شرايط فرق كنه كه مخل حيات هست
    موافقم. در این مورد ما در اقلیت هستیم. اکثر پست ها نظر برعکسی دارن.

3. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...برنامه Google Earth واقعاً چیز خوبیه و بنایی به طول 60 متر و ارتفاع 9 متر رو به راحتی میشه روی ماه پیدا کرد...
    گوگل در زمان سونامی پنج سال پیش "تحت امر مستقیم نظامیان " تصویر پایگاه دیگو گارسیا در اقیانوس هند رو تعدیل (شطرنجی , محو و غیر قابل تشخیص) میکنه ; قبل و بعد از اون هم چنین کاری رو روی چندین نقطه در سراسر جهان(گوام ,افغانستان و...)انجام داده و خواهد داد.
    ناسا هم یک مرکز نیمه نظامی و حتی مهمتر از اونه(محدوده اون از گستره زمین فراتر میره).
    Google Earth واقعا چیز خوبیه ; اما برای صاحبش. بله ; این عقله که میگه هر چیزی رو که شنیدی نباید فورا بپذیری.
    اگه چنین چیزی واقعیت داره پس چرا هیشکی تا حالا چنین چیزی رو با تلسکوپش ثبت نکرده...؟
    اگر تخریب یا استتار شده باشه چی؟(دید از فاصله 390000 کیلومتری).
    نیل آرمسترانگ و بقیه فقط به قصد تفریح و ... به اونجا رفتن ...
    من یکی که قبل از همه این رو باور میکنم.
    دیگران خود دانند.
    این منطقه و مناطق اطرافش به پارک ملی (منطقه حفاظت شده و ممنوع از لحاظ ساخت و ساز و غیره) ...تبدیل شدن...
    در کشور ما هم فعالیت های عدیده ای در پس چنین القابی انجام شده و میشود. متعجب میشم اگر مطلع نباشی.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

فکر نکنم این حرف چندان درست باشه ... همون موجودات تک سلولی که شما میگید در ابتدا ی تشکیل زمین در محیطی بودن که اصلا اکسیژنی وجود نداشت . اینکه موجودات به اکسیژن هم عادت کنن بازم می تونه ناشی از تکامل باشه.
    شما این حرف و از چه منبعی میگید؟
    ابتدایی ترین موجودات در کنار سواحل دریا ها یا درون اقیانوس ها بوجود اومدند. این نظر نسبت به نظری که میگه ابتدایی ترین موجودات در فضای بین ستارهای یا جو زمین بوجود اومدن بسیار قویتره.
    حتی در صورت بوجود اومدن حیات در جو زمین هم اکسیژن لازمه و بصورت بخار آب حضور داشته.
    واسه همون تاکید بر اکسیژن و کربن زیاده. مریخ هم چون دارای 95 درصد اکسید کربن 3 درصد نیتروژن و فقط 1 درصد اکسیژن هست شکل گیری حیات و ناممکن کرده.
    آب هم لازمه حیات هست. چون مولکولهای اکسیژن توش بوفور وجود دارند. واسه همینه تا یه جایی آب کشف میشه مثل مریخ یا تیتان خوشحال میشیند و میگند شاید حیات وجود داشته باشه.
    تفاوت دیدگاه من و شما و سایر دوستان هم در این مورد در این است. شما لحظه بوجود اومدن حیات رو بررسی میکنی و من بستر لازمه برای حیات رو. بخاطر همین هست که شما میگی حیات در جای دیگه میتونه به گونه دیگه باشه و من میگم نه تنها شکل حیات حیات اولیه زمین هست.
    در مورد جمع کردن فرایند تکامل از این تاپیک هم که مدیر محترم Maricha عزیز لینک به تاپیک اختصاصی تکامل داده بودن یه ذره مشکل هست. چون بحث یوفو و حیات فرازمینی و...به تکامل ربط پیدا میکنه و اگه تکامل و در بعضی بحث ها دخالت ندیم کار جلو نمیره. در کل موافقم سعی میشه زیاد تخصصی نشه بحث تکامل و تاپیک منحرف نشه.

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد ارکان حیات یه توضیح خیلی کوچیک داخل پرانتز بگم شاید به ادامه ی بحث کمک بیشتری کنه؛

قبل از ایجاد تک سلولیهای هوازی ارگانیسم هایی وجود داشتن که برای تنفس به جای O2 (اکسیژن) از S2 (گوگرد) برای تنفس استفاده می کردن و همینطور از سولفید گوگرد (H2S) به جای H2O چون در اوایل پیدایش زمین به دلیل فعالیتهای کلان آتشفشانی و شبه آنشفشانی گاز گوگرد بسیار بیشتر و در دسترس تر از اکسیژن بوده. ولی با تغییرات جوی کره ی زمین در اوایل پیدایش (البته نه خیلی اوایل چون حیات مدتها بعد از تشکیل زمین تکامل پیدا کرده) و افزایش گاز اکسیژن و کاهش گوگرد (و به تبع اون پیدایش آب) باعث پیدایش موجوداتی شد که با محیط جدید یعنی افزایش اکسیژن سازگار شدن و ارگانیسمهای سابق که اکسیژن براشون در حکم سمی مهلک بود (همونطور که تنفس گوگرد برای ما هست) از بین رفتن. البته الان هم توی مناطق آتشفشانی باکتریهای گوگرد زی (مثل بی هوازی) وجود دارن بسیار نادر.

نتیجه: دلیلی نداره حیات به مفهوم فعلیش حتما از عناصری که الان هستن به وجود بیاد. شکلهای بسیاری ممکنه وجود داشته باشه.

7. 9 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما این حرف و از چه منبعی میگید؟
    ابتدایی ترین موجودات در کنار سواحل دریا ها یا درون اقیانوس ها بوجود اومدند. این نظر نسبت به نظری که میگه ابتدایی ترین موجودات در فضای بین ستارهای یا جو زمین بوجود اومدن بسیار قویتره.
    حتی در صورت بوجود اومدن حیات در جو زمین هم اکسیژن لازمه و بصورت بخار آب حضور داشته.
    واسه همون تاکید بر اکسیژن و کربن زیاده. مریخ هم چون دارای 95 درصد اکسید کربن 3 درصد نیتروژن و فقط 1 درصد اکسیژن هست شکل گیری حیات و ناممکن کرده.
    آب هم لازمه حیات هست. چون مولکولهای اکسیژن توش بوفور وجود دارند. واسه همینه تا یه جایی آب کشف میشه مثل مریخ یا تیتان خوشحال میشیند و میگند شاید حیات وجود داشته باشه.
    تفاوت دیدگاه من و شما و سایر دوستان هم در این مورد در این است. شما لحظه بوجود اومدن حیات رو بررسی میکنی و من بستر لازمه برای حیات رو. بخاطر همین هست که شما میگی حیات در جای دیگه میتونه به گونه دیگه باشه و من میگم نه تنها شکل حیات حیات اولیه زمین هست.
    در مورد جمع کردن فرایند تکامل از این تاپیک هم که مدیر محترم Maricha عزیز لینک به تاپیک اختصاصی تکامل داده بودن یه ذره مشکل هست. چون بحث یوفو و حیات فرازمینی و...به تکامل ربط پیدا میکنه و اگه تکامل و در بعضی بحث ها دخالت ندیم کار جلو نمیره. در کل موافقم سعی میشه زیاد تخصصی نشه بحث تکامل و تاپیک منحرف نشه.
     پست بعدی توسط مدیر گرامی بخش علمی گویا بود فک کنم ... بنده چند وقت پیش مستندی علمی دیده بودم که اتفاقا همین بستر حیات رو بررسی کرده بود . اونجا کاملا به این نتییجه رسیده بودن که دلیلی بر وجود آب و یا یا اکسیژن نیست . چون اصلا اینجور نیست . شما فرض کن که همین باکتری های بی هوازی که امروزه ما می بینیم با پیشرفت ژنتیکی می شد یه موجود دوپا مثل ما . اونوقت شما چطور میخوای بگی حتما باید اکسیژن وجود داشته باشه . اما بحث کربن فرق داره . چون کربن پایه مواد آلی هست .

9. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

تشکر از Marichka عزیز و شما. لطفا توضیح بده چرا وقتی آب در سیارات شبه زمین یا اقمار پیدا نمیشه دانشمندان اون مکان ها رو سوخته حساب میکنن و دیگه دنبال حیات نمیگردن؟

11. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shabe.saket
    چرا وقتی آب در سیارات شبه زمین یا اقمار پیدا نمیشه دانشمندان اون مکان ها رو سوخته حساب میکنن و دیگه دنبال حیات نمیگردن؟
    فکر کنم بحث جستجوی آب بیشتر به خاطر خود انسان هست تا برای جستجوی حیات به هر شکل ممکن،
    چون مثلا وقتی که در جایی آب پیدا کنند میشه از اون مکان به عنوان سکویی برای رفتن به دورترها استفاده کرد.
    البته نه به این سادگی که من نوشتم.

13. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تشکر از Marichka عزیز و شما. لطفا توضیح بده چرا وقتی آب در سیارات شبه زمین یا اقمار پیدا نمیشه دانشمندان اون مکان ها رو سوخته حساب میکنن و دیگه دنبال حیات نمیگردن؟
    اینجور هم نیست.

به نظر 2 تا محور وجود داره:

1: جستجوی حیات در سیاره های دیگه به هر نحو ممکن

2: پیدا کردن آب در سیاره های منظومه شمسی (برای احداث پایگاه در فضا)

پس ديگه چي موند؟ UFO كه خرافات هست و مسخره بازي حيات تو فضا هم كه به اينجور چيز ها ربط داره
    الان 170 صفحه اومده جلو یا دارن میگن به نظر من وجود داره یا وجود نداره. حرف دیگه ای برای گفتن نمونده الا اینکه به مسائل حاشیه ای که به این موضوع مربوط میشن صحبت رو بکشیم.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

به نقل از روزنامه تلگراف !

Stephen Hawking: alien life is out there, scientist warns

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 5 کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •