بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
Last edited by Shadow of Destiny; 19-10-2007 at 19:23.
واسه اينكه Psp ميني دي وي دي نمي خوره يو ام دي مي خوره ! كه اين دو تا با هم فرق دارن !بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.
وقتي psp داري چرا يكي ديگه مي خواهي بگيري ؟نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
slim زياد فرقي نداره با معمولي
اما اگر پولت زيادي كرده سريع تر برو بگير![]()
در كل به نظر من اون Fat ها بهترن ! البته من اوصلا از كنسول هاي اسليم شده خوشم نمي آد !
شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.مازيار جان بعضي اطلاعاتت خيلي قديمي منابعتو عوض كن اسليم خيلي وقته هك شده ! يعني تقريبا از اون موقع كه اومد دو هفته بعدش هك شد ! . Psp فت هم بلو تو ث نداره اون اينفراردشم تقريبا به هيچ دردي نمي خوره . اصلا خود سوني فهميدي الكي اينو گذاشته واه همين تو اسليم برش داشت !
آخ نگو که دلم خونه. همين امروز کلی داشتم با مامانم بحث ميکردم. مامانم ميگفت تو که با این همه زحمت رفتی اینو گرفتی پس چرا ازش استفاده نميکنی.منم که گفتم کلی مشکلات هست.مازيار راستي آخر مموري خريدي ؟
راستش ديگه نميدونم چيکار کنم. موندم. اون موقع که 4 گيگ خريدم 55 تومان از 10 تا بازی 4 تاشو اجرا نميکرد. فکر کردم مشکل از مموريه رفتم پس دادم.
اما الان خيلی ها آمدن ميگم ما مموری خريديم 4 گيگ 40 تومان مشکلی هم نداريم. اون موقع فهميدم مشکل از فريمورمه . خيلی ناراحت شدم.
اینترنتم که لگنه نميتونم فايل های 3.52 رو دانلود کنم. موندم چيکار کنم.
ميشه کمی کمکم کنی؟ هنوز که هنوزه شايد باورتون نشه من هنوز با پی اس پيم بيشتر از نيم ساعت استفاده نکردم.!!
بخر بابا. خيلی خوبه. به اون حرفا گوش نکن. همه چی درست ميشهبا این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...
به يکی از اون يوزرايی که دادم پيغام بده و نظرتو بگو. جواب ميگيری.چه جوري بايد با خبرشون كرد ؟-.-
اگه ميشه شما بهشون بگين ..منو كه فكر نكنم تحويل بگيرند ..![]()
البته اول بهتره بری تو تاپيک پيشنهادات و اونجا مطرح کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من فکر کردم نداری. ديگه تصميمتو بگير .اگر پول داری به قول رفيقمون که ..........بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.
به قول فرشاد اگه پول اضافي داري برو بگير ! بهر حال هم سبك تره هم كوچك تر . هيچ مشكلي هم نداره ( اگه داشت كه سوني رليزش نمي كرد بي خودي آبروي خودشو ببره ) . ولي نسبت به fat كار اضافه اي برات انجام نمي ده . فقط سرعت لود اوليه بازي رو از حدود 10 ثانيه به 4 ثانيه كاهش ميده ( واقعا نمي توني 10 ثانيهنوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر كني ؟ )
ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.
اون دوست عزيز من بودم . از نظر اینکه رمم رو معرفی کردم و گفتم لازمم نميشه اینه که لازم ندارم تا performance کامپيوترم به اون حد برسه. همين
اینجا هم جای این حرفا نيست بحث رو منحرف نکنيد
آها نگو پس اين همه پست از كجا مي آري اول كپي مي كني بعد مي خوني ! در مورد مموري هم اصولا هر چي حجمش بيشتر باشه سرعتش پايين تره بابا يه دو گيگ بخر بشين بازي كن حالشو ببر ... فريم ور هم زود تر آپديت كن بعدا سخت مي شه آپديت كردنشا ... شما كه دوري من چجوري كمك كنم اگه اومدي تهران خبرم كن فايل هاشو بزنم برات رو يه سي دي خودت برو تبديل كن !شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.
ضمن تاييد حرف شمت . اون حافظه مجازي خودش ايجاد مي شه تو كامپيوتر البته اگه همون چيزي كه من فكر مي كنم منظورتون باشه چون حجمش همين قدره ! البته مي شه غيرفعالش كرد كه به نظر من كار اشتباهيه !ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)