تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 1404 اولاول ... 671171571631641651661671681691701711772172676671167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
    Last edited by Shadow of Destiny; 19-10-2007 at 19:23.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
    واسه اينكه Psp ميني دي وي دي نمي خوره يو ام دي مي خوره ! كه اين دو تا با هم فرق دارن !

داره خودمونی میشه marilyn manson beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.

داره خودمونی میشه phrshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.
    وقتي psp داري چرا يكي ديگه مي خواهي بگيري ؟
    slim زياد فرقي نداره با معمولي
    اما اگر پولت زيادي كرده سريع تر برو بگير

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در كل به نظر من اون Fat ها بهترن ! البته من اوصلا از كنسول هاي اسليم شده خوشم نمي آد !

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

مازيار جان بعضي اطلاعاتت خيلي قديمي منابعتو عوض كن اسليم خيلي وقته هك شده !‌ يعني تقريبا از اون موقع كه اومد دو هفته بعدش هك شد ! . Psp فت هم بلو تو ث نداره اون اينفراردشم تقريبا به هيچ دردي نمي خوره . اصلا خود سوني فهميدي الكي اينو گذاشته واه همين تو اسليم برش داشت !
    شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.

مازيار راستي آخر مموري خريدي ؟
    آخ نگو که دلم خونه. همين امروز کلی داشتم با مامانم بحث ميکردم. مامانم ميگفت تو که با این همه زحمت رفتی اینو گرفتی پس چرا ازش استفاده نميکنی.منم که گفتم کلی مشکلات هست.
    راستش ديگه نميدونم چيکار کنم. موندم. اون موقع که 4 گيگ خريدم 55 تومان از 10 تا بازی 4 تاشو اجرا نميکرد. فکر کردم مشکل از مموريه رفتم پس دادم.
    اما الان خيلی ها آمدن ميگم ما مموری خريديم 4 گيگ 40 تومان مشکلی هم نداريم. اون موقع فهميدم مشکل از فريمورمه . خيلی ناراحت شدم.
    اینترنتم که لگنه نميتونم فايل های 3.52 رو دانلود کنم. موندم چيکار کنم.
    ميشه کمی کمکم کنی؟ هنوز که هنوزه شايد باورتون نشه من هنوز با پی اس پيم بيشتر از نيم ساعت استفاده نکردم.!!
    با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...
    بخر بابا. خيلی خوبه. به اون حرفا گوش نکن. همه چی درست ميشه
    چه جوري بايد با خبرشون كرد ؟-.-
    اگه ميشه شما بهشون بگين ..منو كه فكر نكنم تحويل بگيرند ..
    به يکی از اون يوزرايی که دادم پيغام بده و نظرتو بگو. جواب ميگيری.
    البته اول بهتره بری تو تاپيک پيشنهادات و اونجا مطرح کنی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

بابا من فکر کردم نداری. ديگه تصميمتو بگير .اگر پول داری به قول رفيقمون که ..........

داره خودمونی میشه faz_metr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به قول فرشاد اگه پول اضافي داري برو بگير ! بهر حال هم سبك تره هم كوچك تر . هيچ مشكلي هم نداره ( اگه داشت كه سوني رليزش نمي كرد بي خودي آبروي خودشو ببره ) . ولي نسبت به fat كار اضافه اي برات انجام نمي ده . فقط سرعت لود اوليه بازي رو از حدود 10 ثانيه به 4 ثانيه كاهش ميده ( واقعا نمي توني 10 ثانيه
    صبر كني ؟ )

ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

اون دوست عزيز من بودم . از نظر اینکه رمم رو معرفی کردم و گفتم لازمم نميشه اینه که لازم ندارم تا performance کامپيوترم به اون حد برسه. همين
    اینجا هم جای این حرفا نيست بحث رو منحرف نکنيد

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.
    آها نگو پس اين همه پست از كجا مي آري اول كپي مي كني بعد مي خوني ! در مورد مموري هم اصولا هر چي حجمش بيشتر باشه سرعتش پايين تره بابا يه دو گيگ بخر بشين بازي كن حالشو ببر ... فريم ور هم زود تر آپديت كن بعدا سخت مي شه آپديت كردنشا ... شما كه دوري من چجوري كمك كنم اگه اومدي تهران خبرم كن فايل هاشو بزنم برات رو يه سي دي خودت برو تبديل كن !

ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.
    ضمن تاييد حرف شمت . اون حافظه مجازي خودش ايجاد مي شه تو كامپيوتر البته اگه همون چيزي كه من فكر مي كنم منظورتون باشه چون حجمش همين قدره ! البته مي شه غيرفعالش كرد كه به نظر من كار اشتباهيه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •