تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 616 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

اتفاقا یکی دوران ما بور رباط پاش پاره شد ولی تجدید دورش نکردن و همونجوری ادامه داد و رژه و ... هم نیومد و آخرش هم مثل بقیه درجشو گرفت!
    دوست من اسفند رفت و الان ستوان 2 با لیسانس!
    منظورت اینه که نمره اون امتحان سرکاری رو ملاک قرار میدن! نه بابا !
    اون یه نفر که ملاک نیست توی سربازی هرکی بخواد از این کارا بکنه نتیجشو میگیره ! اما اگه مثل آدم خدمتشو بکنه همه قبول میشن و به نمره کار ندارن و به همه بچه هایی که مدرک مشابهی دارن درجه یکسان میدن! یعنی اگه بخوان به لیسانسا استوار یکم بدن به همشون میدن!
    برادر من ، این طرح رو ناجا پیاده کرده بود ... غیر ممکنه لیسانس توی ناجا از پایه خدمتی آبان 88 به بعد شده باشه ستوان دوم ... غیر ممکن چون قانونش این شده

حالا دوست شما کدوم ارگان بوده؟

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

برادر من ، این طرح رو ناجا پیاده کرده بود ... غیر ممکنه لیسانس توی ناجا از پایه خدمتی آبان 88 به بعد شده باشه ستوان دوم ... غیر ممکن چون قانونش این شده

حالا دوست شما کدوم ارگان بوده؟
    ارتش نیروی زمینی تهران
    100% بشما میگم شده و اگه بخوای اسم طرف و فرمانده گرهان و هنگ و .... رو هم برات بنویسم! البته با کمی تاخیر!

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

يه سوال داشتم وقتي دفترچه رو پست كنم چند وقت بعدش نامه اعزام مياد ؟

و از همه مهم تر اينكه تاريخ اعزام كه تو اوون نامه زده ، چند وقت بعدش ميشه ؟؟

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

صحت داره.. ولی از اُون ور حقوق کمی زیاد میشه..
    حقوق بخوره تو سر ... من! براي من مهم درجه بود.

ولی بطور کلی بهتون میگم این درجه ها برای وظیفه ها اصلا ارزش ندارند چه اون ستوانیکم و چه گروهبانسوم!
    مي شه دليلتون رو شفاف توضيح بديد؟ چون براي من خيلي مهمه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

مي شه دليلتون رو شفاف توضيح بديد؟ چون براي من خيلي مهمه.
    چون اونجا یک سری افراد کادری هستند که کارمند نظام اند و تا حدودی بیفرهنگ و ادب هستند، البته نه همشون ، آدم خوب همه جا پیدا میشه! و اونها شما رو قبول ندارن و میخوان یجوری حال شما رو بگیرن ، منظورم اینه که چون برای ارتقا درجه یک ستوان3 به ستوان 2 چهار سال زمان لازمه و بعضی از اونا حصودیشون میشه که یه لیسانس از راه نرسیده درجه برابر یا بیشتر از اونا میگیره!
    این یکی از اون دلایلی که دارن درجه ها رو کاهش میدن!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چون اونجا یک سری افراد کادری هستند که کارمند نظام اند و تا حدودی بیفرهنگ و ادب هستند، البته نه همشون ، آدم خوب همه جا پیدا میشه! و اونها شما رو قبول ندارن و میخوان یجوری حال شما رو بگیرن ، منظورم اینه که چون برای ارتقا درجه یک ستوان3 به ستوان 2 چهار سال زمان لازمه و بعضی از اونا حصودیشون میشه که یه لیسانس از راه نرسیده درجه برابر یا بیشتر از اونا میگیره!
    این یکی از اون دلایلی که دارن درجه ها رو کاهش میدن!
    حرفاتون رو قبول دارم ولي شما تو چند پست قبل گفتي اختلاف درجات براي سرباز ها تفاوتي نداره:
    بطور کلی بهتون میگم این درجه ها برای وظیفه ها اصلا ارزش ندارند چه اون ستوانیکم و چه گروهبانسوم!
    دليل اين حرفت رو مي خواهم ممنون.
    Last edited by molaali; 10-06-2010 at 10:34.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

حرفاتون رو قبول دارم ولي شما تو چند پست قبل گفتي اختلاف درجات براي سرباز ها تفاوتي نداره:
    بطور کلی بهتون میگم این درجه ها برای وظیفه ها اصلا ارزش ندارند چه اون ستوانیکم و چه گروهبانسوم!
    دليل اين حرفت رو مي خواهم ممنون.
    نه منظورم این نبود چون درجات بین وظیفه ها ارزش داره یعنی یه استوار یکم به هر درجه پایین تر از خودش ارشده! و اگه بخواد میتونه بهش امر و نهی کنه!

8. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

ارتش نیروی زمینی تهران
    100% بشما میگم شده و اگه بخوای اسم طرف و فرمانده گرهان و هنگ و .... رو هم برات بنویسم! البته با کمی تاخیر!

خو همون حرف من شد ... دوست شما ارتش بوده ... بله ارتش و سپاه سر جاش باقی هست

من گفتم ناجا : نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران !

البته اگه دوره کد هم بخوری ممکنه ستوان دوم بشی

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

نه منظورم این نبود چون درجات بین وظیفه ها ارزش داره یعنی یه استوار یکم به هر درجه پایین تر از خودش ارشده! و اگه بخواد میتونه بهش امر و نهی کنه!
    نه داداش از این خبرا نیست ...

من خودم راهنمایی و رانندگی بودم و گواهینامه داشتم ... وقتی استواریک شدم قدر این درجه پایین تر رو فهمیدم

من زیر کولر بودم و وقت اداری تایپ می کردم ، ستواندم صبح تا شب توی شهر در حال برگ اخطاریه نوشتن و جر و بحث با ملت

---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

سلام

يه سوال داشتم وقتي دفترچه رو پست كنم چند وقت بعدش نامه اعزام مياد ؟

و از همه مهم تر اينكه تاريخ اعزام كه تو اوون نامه زده ، چند وقت بعدش ميشه ؟؟

1- بعد از پشت بهت میگن 10 روز تا 14 روز بعد بیا برای استعلامش و اگر همه چیز اوکی بود و جواب و پرینت ثبت اش اومده بود ، حدود 30 روز قبل از تاریخ اعزامت نامه ات میاد درب منزل

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

خو همون حرف من شد ... دوست شما ارتش بوده ... بله ارتش و سپاه سر جاش باقی هست

من گفتم ناجا : نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران !

البته اگه دوره کد هم بخوری ممکنه ستوان دوم بشی

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

نه داداش از این خبرا نیست ...

من خودم راهنمایی و رانندگی بودم و گواهینامه داشتم ... وقتی استواریک شدم قدر این درجه پایین تر رو فهمیدم

من زیر کولر بودم و وقت اداری تایپ می کردم ، ستواندم صبح تا شب توی شهر در حال برگ اخطاریه نوشتن و جر و بحث با ملت

خوب همه قرار نیست که برن نیروی انتظامی!!!
    حداکثر 30% اونجا میرن و بقیه....!

آهان این دیگه ازون چیزهایی که تو ایران زیاد اتفاق میفته! آره ما هم داشتیم : سرباز صفر رو میکردن راننده و اون حال میکرد وما رو میبردن وسط بیابون .....! بعد میگفتن شما ستوان2 یی شما نباید کارهای بیموردی مثل رانندگی بکنی!
    آره داداش ولی این دلیل نمیشه چون شما با درجه پایینتر زیر کولر نشستی و اون بدبخت رفت تو خیابون دهنش سرویس شد ارزش درجه شما از اون بالاتر باشه! بلکه بدلیل ضعف در مدیریت و تا حدودی پارتی بازی از این مسائل بوجود میاد! و همه ستواندوم ها رو نمیفرستن تو خیابون و همچنین همه استوار یکم ها رو نمیزارن بشینن زیر کولر!
    شما الان برو تو خیابون ببینین اونایی که سر چهاراها هستن چه درجه ای دارن 100% انواع درجات رو خواهی دید و روند ثابتی نداره!
    Last edited by Dj_aghamajid; 10-06-2010 at 15:08.

11. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

توی خیابون ایستادن مساله نیست ... همه برن اونجا مشکلی نیست !

مسئله سر برگ اخطاریه نوشتنه ... درجه بالاتر = مسئولیت بیشتر !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •