برد و باخت division رو تعیین نمیکنه division حریف division شما رو مشخص میکنه عینه همه ی بازی های انلاین دیگه
برد و باخت division رو تعیین نمیکنه division حریف division شما رو مشخص میکنه عینه همه ی بازی های انلاین دیگه
منکه از گیم نت بازی میکنم فعلا ۵ تا بازی رنک کردم و ۴ تاشو بردم ایشالله که بقیشم ببرم![]()
New Meta By Kamron Devil
گارن وسط =))
رفتم گارن وسط جلوی آکالی جرش دادم بیجارره =)) خیلی فاز میده این گارن
البته من با دوستمون در مورد اینکه کی جلوت بیفته رنکت معلوم میشه موافقم. ولی به نظرم اگر سیزن قبل سیلور چیزی بودی. الان رنک بازی نکن. بزار 3 4 هفته دیگه بازی کنمنکه از گیم نت بازی میکنم فعلا ۵ تا بازی رنک کردم و ۴ تاشو بردم ایشالله که بقیشم ببرم![]()
![]()
Last edited by madmaster_3d; 24-01-2016 at 09:41.
خوب بالاخره منم گلد شدم
از ۱۰ تا بازی ۹ تارو بردم گلد 1 شدم![]()
قضیه اسکین فری ک میگن فرق داره
ی چیز رایوت جدید میخواد بزاره مثل اینکه اگه s بگیری یچیزی میده ک تهش ب اسکین چمپ فری میخوره انگار خودم دقیق نمیدونم فقط یکم اینور اونور دیدم
این رایوت هم مارو گرفته ها
زده اگه با چمپ سلکت جدید با پارتی بری برا ی نفر 100 درصد بیشتر میده با چمپ سلکت قدیمی 50 درصد بیشتر میده (تا پمج نفر همینجور میره ک یادم نی عدد رو)بعد از همون روز ک این رو گذاشته چمپ سلکت جدید رو disable کرده![]()
آره این رو که گفته بودمقضیه اسکین فری ک میگن فرق داره
ی چیز رایوت جدید میخواد بزاره مثل اینکه اگه s بگیری یچیزی میده ک تهش ب اسکین چمپ فری میخوره انگار خودم دقیق نمیدونم فقط یکم اینور اونور دیدم
من از خارجی ها هم پرسیدم گفتن که انگار شما وقتی S+ بگیری اون موقع یک سری کلید فلان میگیری که شانس داری یک اسکین مجانی بگیری
ولی نکته اینجاست که شما خودت رو بکشی اس + نمیگیری
مگر اینکه
فقط راهش این هستش که ساپورت بشی و خوب بازی کنی. معمولا ساپورت اس - + میگیره
حالا سوال اینجاست که ما ساپورت بشیم؟ اون موقع فقط با همون چمپ ساپورت میشه اسکین رو باز کرد یا برای همه میشه؟
من که چند بار با رایون ساپورت رفتم اتفاقا اس - فکر کنم گرفتم. اگر اینطوری بود new meta riven support از کامینگ![]()
اتفاقن من با غیر ساپ s + هم کم نگرفتم![]()
منم گرفتم. ولی روی ساپورت خیلی خیلی سادهتر میشه گرفتاتفاقن من با غیر ساپ s + هم کم نگرفتم![]()
![]()
OMG
9 win
Bronze V
O M F G
fck riot
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)