تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1669 از 4751 اولاول ... 669116915691619165916651666166716681669167016711672167316791719176921692669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,681 به 16,690 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قند شکن هم مرخص شد
    یاهو هم باز نمیشه
    به خدا بگیری قاچاقی از مملکت فرار کنی
    بری اون ور دنیا نوکری کنی ظرف بشوری بهتر از این کارهاست
    Last edited by Life24; 09-02-2010 at 11:03.

2. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم دیشب ا گیگ دان کردم، البته همش از لینکهای مستقیم سرورهای ایرانی. مدیافایر و رپید و کلا سرورهای خارجی تعطیل.
    اونا هم سرور خارجي هستن اصلاً ايران يه دونه سرور كه بتونه هاست با پهناي باند بالا بده نداره حالا يه چند تا از اون سايت هاي ايراني كه سرعتشون بالاست رو ميگي به منم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود
    دوستان
    یکی از دوستان من رفت سرویس adsl خرید.
    برای اینکه از اموزشگاه ویدئو و تصویر رو بفرسته به محل دیگری
    موقع خرید گفتند IP Valid هست و مشکل نداره

حالا که نصب شده و رفته
    وقتی میخوان اوکی کنن باید یک کد سه خطی رو بزنند تا فعال بشه
    بعد وقتی برق بره یا مشکلی پیش بیاد دیگه کسی تو اموزشگاه نیست این سه خط رو بنزه
    حالا تهارن تماس گرفتیم میگه میشه درستش کرد
    منتها 24 تومن باید اضافه رو ماه بدی و نماینده هم درخواست بده
    جریان چیه؟
    الان فهمیدم
    اون کد سه خطی رو میزنند توی video recorder
    تا بتونه کانکت بشه و تصاویر و فیلم رو اوکی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اونا هم سرور خارجي هستن اصلاً ايران يه دونه سرور كه بتونه هاست با پهناي باند بالا بده نداره حالا يه چند تا از اون سايت هاي ايراني كه سرعتشون بالاست رو ميگي به منم؟
    من با لینک مستقیم هم نمیتونم دانلود کنم... البته دیشب تا ساعت 3 سرعت خوب بود ، بعد از ساعت 3 سرعت رسید به 15 . من از رو هاست خودم هم با 15 دانلود کردم از ساعت 3 شب به بعد. هرچه قدر هم مودم رو خاموش روشن کردم دیدم جواب نداد .

کسی دیشب سرعتش این مدلی شده بود ؟ که تا ساعت 3 سرعت خوب باشه بعد افت کنه ؟

تازه من تو لود صفحه ها هم مشکل دارم. باید چند بار بزنم تا صفحه لود بشه . هی میگه server not founf

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه اینترنت برای کاربردهای دولت الکترونیک در کشور کافی است یا خیر به ایلنا گفت: کاربرد دولت الکترونیکی هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد و محدودیت‌هایی برای اینترنت ملی برای کشور ندارد و ممکن است سرعت ۱۲۸ کیلو بیت محدودیت‌های فنی برای شرکت‌های ارائه خدمات اینترنتی داشته باشد ولی بنده معتقدم با همین سرعت می‌توان کاربردهای تجارت الکترونیکی را عملیاتی کرد.

وی در ادامه سخنان خود مبنی بر مشکلات به وجود آمده در شبکه اینترنت کشور بعد از قطعی کابل جاسک- فجیره اظهار داشت: این قطعی برای داخل کشور مشکلی ایجاد نکرده است ولی سرعت دسترسی کاربران اینترنت را با مشکل مواجه کرده ولی ما به دنبال آن هستیم با قطعی کابل‌های اینترنت خدمات کشور دچار مشکل نشود البته باید در نظر داشت که اگر در سرعت اینترنت مشکلاتی به وجود آمده است ممکن است از شرکت ارائه‌کننده آن باشد که ما درصددیم برای تشویق بیشتر شرکت‌ها ۱۰ ISP برتر در زمینه سرعت را معرفی و اسامی آن را در سایت شرکت قرار دهیم.

مهدیون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جی میل اشاره کرد و گفت: در مورد بسته شدن این سرویس اگر هر کسی اعتراضی داشته باشد باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتقل کند ولی از نظر بنده این یک فرصت حساب می‌شود و باید مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند به عبارتی تا زمانی که ما به خارجی‌ها اعتماد کنیم توسعه فناوری اطلاعات در داخل نخواهیم داشت و این یعنی اینکه باید به دولت و کشور اعتماد کنیم.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول هستیم و از نظر بیشترین جهش فناوری اطلاعات از سال ۸۴ تا ۸۸ در منطقه دارای رتبه دوم هستیم که امیدواریم تا پایان سال برنامه پنجم در میانگین همه شاخص‌ها به مقام دوم حوزه IT دست پیدا کنیم.

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جالبه این آقا هیچ حق انتخابی به مردم نداده و دقیقا مثل یه دیکتاتور برایه مردم تعیین تکلیف میکنه

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

بچه ها نمیدونم اینجا جاش باشه یا نه اما به خدا من تو این مملکت احساس خفگی میکنم به خدا خسته شدم هرچی سایت بوده تا به الان ف ی ل تر کردن سایتای شیرهاستینگ رو هم عملا بستن و.......
    ای خدا ریشه این ظلم رو بکن............

8. 2 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه اینترنت برای کاربردهای دولت الکترونیک در کشور کافی است یا خیر به ایلنا گفت: کاربرد دولت الکترونیکی هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد و محدودیت‌هایی برای اینترنت ملی برای کشور ندارد و ممکن است سرعت ۱۲۸ کیلو بیت محدودیت‌های فنی برای شرکت‌های ارائه خدمات اینترنتی داشته باشد ولی بنده معتقدم با همین سرعت می‌توان کاربردهای تجارت الکترونیکی را عملیاتی کرد.

وی در ادامه سخنان خود مبنی بر مشکلات به وجود آمده در شبکه اینترنت کشور بعد از قطعی کابل جاسک- فجیره اظهار داشت: این قطعی برای داخل کشور مشکلی ایجاد نکرده است ولی سرعت دسترسی کاربران اینترنت را با مشکل مواجه کرده ولی ما به دنبال آن هستیم با قطعی کابل‌های اینترنت خدمات کشور دچار مشکل نشود البته باید در نظر داشت که اگر در سرعت اینترنت مشکلاتی به وجود آمده است ممکن است از شرکت ارائه‌کننده آن باشد که ما درصددیم برای تشویق بیشتر شرکت‌ها ۱۰ ISP برتر در زمینه سرعت را معرفی و اسامی آن را در سایت شرکت قرار دهیم.

مهدیون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جی میل اشاره کرد و گفت: در مورد بسته شدن این سرویس اگر هر کسی اعتراضی داشته باشد باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتقل کند ولی از نظر بنده این یک فرصت حساب می‌شود و باید مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند به عبارتی تا زمانی که ما به خارجی‌ها اعتماد کنیم توسعه فناوری اطلاعات در داخل نخواهیم داشت و این یعنی اینکه باید به دولت و کشور اعتماد کنیم.

وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول هستیم و از نظر بیشترین جهش فناوری اطلاعات از سال ۸۴ تا ۸۸ در منطقه دارای رتبه دوم هستیم که امیدواریم تا پایان سال برنامه پنجم در میانگین همه شاخص‌ها به مقام دوم حوزه IT دست پیدا کنیم.

من اگه جای خبرنگار بودم بهش می گفتم خفه شو آشغال گوشت .... آره ایمیل ملی که همه اطلاعات ملت رو راحت بهش دسترسی داشته باشن ... عوضی ها

10. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

همین نشون میده امنیت جیمیل در برابر این آقایون بالاست !!! : د ی

12. 3 کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها بچه ها به اعصابتون مسلط باشين چند روز ديگه بحران رو رد ميكنيم. حرص نخورين.

به قول شاتلي ها تأمل بفرماييد

همین نشون میده امنیت جیمیل در برابر این آقایون بالاست !!! : د ی
    تأييد ميشه
    Last edited by siamak_mu; 09-02-2010 at 15:13.

14. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هنوز می تونم به ایمیل یاهو دسترسی داشته باشم اما جیمیل نه فقط با Outlook ایمیلهام رو دانلود می کنم

دانلود شبانه هم ناجور سرعتش کم شده دیشب 400 مگ به زور تا ساعت 3/5 -4 تونستم دانلود کنم بعدش سرعت 0 شد . صفحه هم باز نمی کرد .

امروز صبح هم 2 ساعت کلا اینترنت قطع بود . زنگ زدم پشتیبانی گفت کل اصفهان قطعه . از دوستام که پرسیدم اینترنت بعضی هاشون قطعه بعضی دیگه وصل.

فلش هم که همچنان بسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •