ما امروز برای پرسپولیس هم بازی کردیم
اگه صبا می برد پرسپولیس هم یک پله سقوط میکرد.
دمه عباسفر هم گرم!
علیزاده تو دقایق که اومده یک بار توپ به پاش خورد؟(البته به دستش خورد!)
ما امروز برای پرسپولیس هم بازی کردیم
اگه صبا می برد پرسپولیس هم یک پله سقوط میکرد.
دمه عباسفر هم گرم!
علیزاده تو دقایق که اومده یک بار توپ به پاش خورد؟(البته به دستش خورد!)
جباري: پس از 3 بازي به شرايط ايدهآل ميرسم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از 3 مسابقه به شرايط آرماني بازميگردم.
به گزارش خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي 2 بر يك برابر صباي قم گفت: بعد از مدت ها دوري در ليگ برتر بازي كردم و مطمئنم پس از 3 مسابقه به شرايط ايدهآل بدني خود خواهم رسيد.
وي افزود: امروز بازي خوبي برابر صبا انجام داديم. قصدمان كسب سه امتياز و حفظ صدرنشيني بود. از اينكه توانستيم در اين مسابقه پيروز شويم بسيار خوشحالم. در اين مسابقه بازيكنان هر دو تيم دوندگي زيادي داشتند اما ما بهتر از حريف بوديم.
انتهاي پيام/ا
اون تاپیک کجاست !؟
بياتينيا: از استقلال برتر بوديم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال صباي قم گفت: همه ديدند كه در اين مسابقه از استقلال تهران برتر بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس محسن بياتينيا پس از شكست 2 بر يك برابر استقلال گفت: گل دوم استقلال كه در ابتداي نيمه دوم به ثمر رسيد شرايط مسابقه را تغيير داد. با اين حال ما تيم برتر بوديم ولي نتوانستيم از اين برتري استفاده كنيم.
وي ادامه داد: تمامي بازيكنان برابر تيمهاي سابقشان با انگيزه هستند. من هم امروز اينگونه به ميدان آمدم. اميدوارم كادر فني صبا از بازي من راضي باشد.
انتهاي پيام/ا
در انجمن ابیته....هست.
کسانی که درست پیشبینی کردن
amir_sa
dma
vahid_vaezinia
alireza99.99 nasser_zre
bleu2u4u
سه ساعت باید بریم دنبالش ! لینک بده لطفا !
عماد هم اومد امتیازات رو بزارین...
چهارشنبه 02/ 11 / 87
بازهم می گویم فیروز، استاد من است
خداراشکر همه چیز خوب است.
وقتی می بریم خب، طبیعی است که شرایط مطلوبی را پشت سر بگذاریم و اوضاع بر وفق مرادمان باشد.
البته باید بگویم بازی دشواری پیش رو داریم یک بازی سخت، بازی با صبا!
دوباره باید بگویم که آقای فیروز کریمی، استاد من است وهمیشه دوستش دارم.
او به گردن فوتبال این مملکت حق دارد. انسان با معرفتی است. من همیشه راجع به ایشان با احترام حرف زدم.
بله این حس واقعی من به فیروز کریمی است.
یک آدم خاص، یک آدمی که فوتبال را از عمق می فهمد. یک آدم دوست داشتنی که من به ایشان احترام می گذارم.
شما ببینید از مشهد می رود زنجان، از زنجان می رود اهواز، بعد می آید تهران... او هیچ وقت بیکار نیست.
البته این فقط یک بازی است و من به این تقابل به چشم یک بازی نگاه می کنم.
خب شاید سختی هایی هم داشته باشد و آن به دلیل ویژگی هایی است که تیم آقا فیروز دارد.
من مطمئن هستم مردم یک بازی زیبا و قشنگ را می بینند،؛ این را جمعه خواهید دید.
البته من برای افکار آقای کریمی احترام قائل هستم اما اگر جای کریمی بودم حتما روی نیمکت می نشستم.
امیدوارم این مسابقه بدون حاشیه با پایان برسد هر چند برخی نمی خواهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)