تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1668 از 4105 اولاول ... 668116815681618165816641665166616671668166916701671167216781718176821682668 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,671 به 16,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

فقط با دستور مستقیم فرماندهی کل قوا ( رهبــری ) یا فرماندهی ستاد مشترک نیروهای مسلح ( سرلشکر فیروز ابادی ) و لاغیر...
    در چه صورت ممکنه همچین دستوری بدن؟ آیا بریم بیت رهبری و صحبت کنیم ممکنه همچین دستوری بدن؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در چه صورت ممکنه همچین دستوری بدن؟ آیا بریم بیت رهبری و صحبت کنیم ممکنه همچین دستوری بدن؟
    نه عزیز من فقط با بند پ در حد ...

در شرایط عادی این موضوع غیر ممکن است

لطفا موضوع رو ادامه ندهید...
    Last edited by SNOW PATROL; 17-07-2013 at 17:06.

3. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه silenius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان ميگن كساني كه غيبت داشتن اگه تا آخر شهريور دفترچه پست كنند غيبتشون بخشيده ميشه.
    Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

دوستان ميگن كساني كه غيبت داشتن اگه تا آخر شهريور دفترچه پست كنند غيبتشون بخشيده ميشه آره ؟ من به خاطر بيماري اقدام به معافي پزشكي كردم اما معاف نشدم . حالا هم غيبت خوردم . چكار كنم به نظر شما ؟ روشي هست كه من بتونم غيبتم رو از بين ببرم ؟ مي خوام امريه يا پذيرش بگيرم به خاطر غيبت نمي تونم حتي از دوره تكميلي هم نمي تونم به خاطر غيبت استفاده كنم . لطفا كمك كنيد عزيزان .
    سلام.
    قضیه بخشیده شدن غیبت مربوط به کسانی هست که تا سال 86 از خدمت فرار کردن ... حتی شامل افرادی که سال 87 هم از خدمت فرار کردن نمیشه.
    در حقیقت میخوان آدرس و محل سکونت و مشخصات این افراد رو بدست بیارن راحت تر پیگیر بشن اگر کار به جای باریک بکشه . . .
    اضافه خدمت سنواتی هم که بعد از 3/3/91 تا امروز بخشیده نشده ...
    به امید خدا اگر بخشیده شد در اولین فرصت ممکن دفترچه رو پست کنید یا همین الان پست کنید اگر اضاف سنواتی در آینده بخشیده شد شامل حال شما هم میشه

6. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه silenius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    قضیه بخشیده شدن غیبت مربوط به کسانی هست که تا سال 86 از خدمت فرار کردن ... حتی شامل افرادی که سال 87 هم از خدمت فرار کردن نمیشه.
    در حقیقت میخوان آدرس و محل سکونت و مشخصات این افراد رو بدست بیارن راحت تر پیگیر بشن اگر کار به جای باریک بکشه . . .
    اضافه خدمت سنواتی هم که بعد از 3/3/91 تا امروز بخشیده نشده ...
    به امید خدا اگر بخشیده شد در اولین فرصت ممکن دفترچه رو پست کنید یا همین الان پست کنید اگر اضاف سنواتی در آینده بخشیده شد شامل حال شما هم میشه
    يعني آخرين باري كه اضافه خدمت ها بخشيده شد ماه 3 سال 91 بوده ؟
    Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:04.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يعني آخرين باري كه اضافه خدمت ها بخشيده شد ماه 3 سال 91 بوده ؟ آقا يعني احتمال داره بخشيده بشه اضاف خدمت من در طول سال جاري ؟ من نمي‌تونم پرونده پزشكي ببرم بگم مريض بودم براي من غيبت نزنيد ؟ چون سه سال پرونده دارم تحت درمان بودم
    دو تا مناسبت داریم که ممکنه از طرف رهبری بخشش اضافه خدمت صادر بشه ، عید فطر و 22 بهمن
    بهتره صبر کنید

9. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگي
    بنده تيرماه 90 رفتم خدمت، اما حدودا اواسط مهرماه همون سال به علت ...يت محض و همچنين قبولي در كارشناسي ارشد رفتم دانشگاه، مي خواستم بدونم
    1- الان دقيقا چند ماه بايد خدمت كنم
    2- آموزشيم هم وليعصر تبريز بود، الان من ميوفتم همون وليعصر يا جاي ديگه؟
    3- چند هفته بايد برم آموزشي؟ ( البته اون زمان خدمت كرده ها سه هفته و نيم ميومدن آموزشي، مي خواستم بدونم شرايط فرق كرده يا نه )
    4- الان چند درصد كارشناسي ارشدها بعد از تقسيم ميوفتن استان خودشون؟ (اون زمان بالاي 90 درصد بود)
    من 60-70 صفحه قبل رو مطالعه كردم ولي جواب سوالم رو پيدا نكردم
    ممنون ميشم جواب بدين
    آقا پس چرا كسي جواب نميده!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش میکنم به این سوال من جواب بدید چون واقعا برام مهم و حیاتیه..
    من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
    در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
    اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
    سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما
    سلام
    شما الان باید 6 ماه خدمت کنی ، ولی نیاز به اهدا نیست ! می تونی کلیه خودتو بفروشی و معاف بشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shr776's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فقط ارتش برای کسانی که هم امریه دارن+ تکمیلی دوره ی آموزشی را حذف می کنه
    یعنی اگه من امریه نفت قبول شم میتونم آموزشی نرم اگه تکمیلی داشته باشه؟بعضیا میگن نمیشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از جواب.. روند کار به چه صورته؟ یعنی اگه یکی از کلیه هام رو اهدا کنم یا بفروشم بعدش باید کجا برم؟ آیا مطمئن هستید به اینصورت معاف میشم حتی با وجود اینکه فراری هستم؟ دیگه دادگاه نظامی و این حرفا تشکیل نمیشه؟ کارت رو بهم میدن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •