در چه صورت ممکنه همچین دستوری بدن؟ آیا بریم بیت رهبری و صحبت کنیم ممکنه همچین دستوری بدن؟
در چه صورت ممکنه همچین دستوری بدن؟ آیا بریم بیت رهبری و صحبت کنیم ممکنه همچین دستوری بدن؟
نه عزیز من فقط با بند پ در حد ...
در شرایط عادی این موضوع غیر ممکن است
لطفا موضوع رو ادامه ندهید...
Last edited by SNOW PATROL; 17-07-2013 at 17:06.
دوستان ميگن كساني كه غيبت داشتن اگه تا آخر شهريور دفترچه پست كنند غيبتشون بخشيده ميشه.
Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:04.
سلام.
قضیه بخشیده شدن غیبت مربوط به کسانی هست که تا سال 86 از خدمت فرار کردن ... حتی شامل افرادی که سال 87 هم از خدمت فرار کردن نمیشه.
در حقیقت میخوان آدرس و محل سکونت و مشخصات این افراد رو بدست بیارنراحت تر پیگیر بشن اگر کار به جای باریک بکشه . . .
اضافه خدمت سنواتی هم که بعد از 3/3/91 تا امروز بخشیده نشده ...
به امید خدا اگر بخشیده شد در اولین فرصت ممکن دفترچه رو پست کنید یا همین الان پست کنید اگر اضاف سنواتی در آینده بخشیده شد شامل حال شما هم میشه
يعني آخرين باري كه اضافه خدمت ها بخشيده شد ماه 3 سال 91 بوده ؟
Last edited by silenius; 04-11-2013 at 08:04.
دو تا مناسبت داریم که ممکنه از طرف رهبری بخشش اضافه خدمت صادر بشه ، عید فطر و 22 بهمن
بهتره صبر کنید
آقا پس چرا كسي جواب نميده!!!!!
سلام
شما الان باید 6 ماه خدمت کنی ، ولی نیاز به اهدا نیست ! می تونی کلیه خودتو بفروشی و معاف بشی
یعنی اگه من امریه نفت قبول شم میتونم آموزشی نرم اگه تکمیلی داشته باشه؟بعضیا میگن نمیشه
ممنون از جواب.. روند کار به چه صورته؟ یعنی اگه یکی از کلیه هام رو اهدا کنم یا بفروشم بعدش باید کجا برم؟ آیا مطمئن هستید به اینصورت معاف میشم حتی با وجود اینکه فراری هستم؟ دیگه دادگاه نظامی و این حرفا تشکیل نمیشه؟ کارت رو بهم میدن؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)