خب شما یه اسپلیتر دیگه هم بگیر و به تلفن وصلش کن . لزومی نداره حتما به اسپیلتر ، مودم و تلفن همزمان وصل بشن . شما اگه تلفن رو به اسپیلتر وصل کنی مشکل خش وپش حل میشه .
خب شما یه اسپلیتر دیگه هم بگیر و به تلفن وصلش کن . لزومی نداره حتما به اسپیلتر ، مودم و تلفن همزمان وصل بشن . شما اگه تلفن رو به اسپیلتر وصل کنی مشکل خش وپش حل میشه .
چند بار هست که مسئله جالبی برام اتفاق میوفته هربار هم زنگ میزنم پارس میگن نه حتما شما اشتباه میکنی واین حرفا و پیچوندن و غیره ......
من شب ساعت 1 تا 2 دانلود داشتم حالا میام رو وضعیت مصرف میبینم برام هزینه انداخته و رایگان حساب نشده . فایل های من که برا دانلود گذاشته بودم کامل نشد اون موقع و من اونا رو در حالت پاز گذاشتن که امشب بقیش رو دانلود کنم . حالا بنظر شما این شامل کدوم قاعده میشه ؟ من استفادم ساعت 1 تا 2 نیمه شب بود .
Last edited by mahya78; 16-04-2012 at 14:06.
بچه ها سرویس 512 با سرعت 100 در روز (مخابرات) خوبه ؟
من راضی نیستم می خوام پارس بگیرم راهنمایی کنید.
از دوستان كسي از پارس تو مركز توكلي سرويس داره بگه اوضاع چطوره ؟
تو روحشون
یه بار تو عمرشون به ما حال ندادن
از دامنه ی ir استفاده کنیدوقتی پی سی ورلدهم ف.ی.ل.ت.ر میشود:
سلام دوستان
مثل اینکه این مسئله مشکل خیلی از دوستانه، توی تاپیکی که مربوط به این موضع هست هم راه حل واقعی پیدا نکردم. خیلی وقت بود میخواستم پاسخ این مسئله رو بزارم توی انجمن ولی وقت نمیشد، خوب برای روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین این قسمت رو بخونید.
حالا برای کانکت شدن سر ساعت معین یه برنامه کم حجم هست به نام advanced dialer 2.5 که این رو دانلود کنید و پس از اینکه با سریال نامبرش رجیسترش کردید، حالا با استفاده از منوی option> scheduling ، کانکت شدن سر یه ساعت خاص رو واردش کنید، مثلا بنده خودم سر ساعت 12:32 و 1:32 و ... توی تنظیماتش وارد میکنم تا اگه وسط کار هم اینترنت مشکل پیدا کرد و دیسکانکت شد دوباره مجدد وصل بشه، به غیر از این یه تیکم داره که اگه یه دفعه بنا به دلایلی دیسکانکت بشید خودش دوباره وصل میکنه، فقط بعد از نصب و تنظیم برنامه، ابتدا برنامه رو یه بار تست کنید تا مطمئن بشید همه چی درست کار میکنه، بقیه کارها رو هم که idm انجام خواهد داد،
لازم به ذکره که این برنامه میتونه سر ساعت معین دیسکانکت هم بکنه، بنده روی دیسکانکت هم تنظیم کردم که اگه یه وقت idm نتونست این برنامه این کار رو انجام بده
با احترام
Last edited by alirezawater; 17-04-2012 at 15:34.
دوستان چرا این سرویسهای پارس آنلاین تعرفه هاش اینطوریه ؟
سرعت 512 ماهیانه 2 گیگ ترافیک داره با قیمت 11900
سرعت 512 ماهیانه 10 گیگ ترافیک داره با قیمت 39950
خب منی که ماهیانه 5 گیگ میخوام باید چکار کنم ؟
البته میدونم باید حجم اضافی بخرم اما اینطوری خیلی گرون درمیاد
راهی هست که بشه تعرفه رو خودمون بصورت سفارشی انتخاب کنیم یا فقط همونایی که تو سایته رو باید انتخاب کنیم ؟
دم صبانت گرم 200 مدل تعرفه داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)