تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1667 از 4105 اولاول ... 667116715671617165716631664166516661667166816691670167116771717176721672667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,661 به 16,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    خواهش میکنم به این سوال من جواب بدید چون واقعا برام مهم و حیاتیه..
    من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
    در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
    اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
    سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود ۶ سال پیش بنا به دلایلی مجبور شدم بعد از یک سال خدمت در نیروی انتظامی از خدمت فرار کنم. مشکلاتی که توی این سالها داشتم اونقدر زیاد بود و هست که امکان برگشتن و ادامه ی خدمت رو نداشتم ولی این مشکلات با همه ی بزرگیشون در قوانین این مملکت باعث معافی نمیشن!!!!!!!
    در حال حاضر ۳۰ سال سن دارم و واقعا شرایط بدی رو پشت سر میگذارم.. نداشتن کارت پایان خدمت توی این مدت زندگیم رو از قبل هم بدتر کرد و کاملا اون رو فلج کرد..
    اخیرا متوجه شدم قانونی هست که با اهدای عضوی مثل کلیه میتونید معافیت بگیرید.. شاید به نظر شما احمقانه بیاد اما شما از زندگی من خبر ندارید و نمیدونید چه مشکلاتی دارم که حاضرم یک کلیه اهدا کنم اما کارت معافیت بگیرم. شک نکنید اگر شرایطش رو داشتم حتما برمیگشتم و به این خدمت لعنتی پایان میدادم.. اما به هیچ وجه برام امکان پذیر نیست.
    سوالی که دارم اینه: این قانون آیا شامل حال فراری ها هم میشه؟ یعنی من میتونم برم یه کلیه اهدا کنم و بعد به محل ترک خدمت برگردم و کارهای معافیت رو انجام بدم؟ اگر امکانش برای فراری ها هم هست لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید تا بدونم چه کارهایی باید انجام بدم.. ممنون از راهنمایی شما
    با سلام
    اخیرا اعلام شد که سربازان فراری که خودشون رو تا پایان شهریور معرفی کنن بخشیده میشن و فقط باید مدت باقیمانده خدمتشون که مبتاش همون مدت زمان فرار هست رو طی کنن که چون زمان شما احتمالا خدمت 18 ماه بوده شما فقط کافیه 6ماه دیگه خدمت کنیین!! این بهترین راه برای شماست، بنظر من 6 ماه خدمت به جای یک کلیه واقعا ارزشش رو داره! حالا مشکل ادم هرچی هم میخواد باشه!

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

ممنونم از اینکه جواب دادید
    خدا کنه 1/6 اعزام بشم،دوست دارم زودتر برم خیالم راحت بشه،از بس در مورد آموزشی و خدمت (خوب و بد)شنیدم دیگه میخوام برم و از نزدیک خودم تجربه کنم
    البته یه خوبی که هست اینه که بعد از آموزشی میفتم شهر خودم،چون شرایط دارم،واسه همین یه خرده استرسم کمتر میشه
    راستی یه سئوال دیگه:
    1-من ساکن مشهدم،واسه اعزام آموزشی چه جاهایی (چه شهرهایی)ممکنه بیفتم(آیا هر شهری احتمال داره ؟یا نه،مثلا واسه مشهدی ها ،شهرهای خاصی باید برن؟!!)
    2-به چه ارگان هایی (ارتش،نیروانتظامی،راهنمای رانندگی...)احتمال اینکه بیفتم بیشتره؟
    در ضمن من با لیسانس کامپیوتر اعزام میشم
    متشکرم

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام دوستان
    معافیت پزشکی رو با هر شرایطی میشه گرفت. حتی اگه فراری باشی

5. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

لازم‌الاجرا بودن مصوبه جدید کسرخدمت‌ها

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: مصوبه کسرخدمت‌های مربوط به ایثارگری والدین برای متولدان تا پایان سال 72 و قبل از آن لازم‌الاجراست و در صورت عدم اجرای آن، با متخلفان برخورد می‌شود.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: برابر مصوبه‌ای که به تمام دستگاه‌های مرتبط با نیروهای مسلح ابلاغ شد، متولدان سال 72 و قبل از آن که وارد غیبت نشده و والدینشان نیز دارای سابقه جانبازی، رزمندگی و ایثارگری باشند، می‌توانند از کسری خدمت‌های مربوط به آن استفاده کنند.
    وی درباره برخی اظهارات مطرح شده از سوی متقاضیان بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها مبنی بر اجرانشدن این مصوبه گفت: این مصوبه برای متولدان تا پایان سال 72 و قبل از آن لازم‌الاجراست و در صورتی که از اجرا نکردن آن از سوی دستگاه‌های مختلف باخبر شویم، برخورد می‌کنیم.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با بیان اینکه ممکن بود تا 15 روز پیش این مصوبه در برخی از یگان‌ها و رده‌ها اجرا نشود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در نظارت‌های میدانی که انجام داده‌ایم، تقریبا می‌توان گفت که دیگر موردی نیست که از این مصوبه بی‌اطلاع باشد یا آن را اجرا نکند.
    کمالی با تاکید بر اینکه با این وجود با یگان‌های متخلف که نسبت به اجرای این مصوبه سرپیچی کنند، برخورد می‌کنیم گفت: مشمولان در صورت روبروشدن با چنین مسئله‌ای، می‌توانند آن را به سازمان وظیفه‌عمومی یا ستادهای ارتش، وزارت دفاع، سپاه پاسداران و ناجا اطلاع دهند.
    وی همچنین افزود: با ستادکل نیروهای مسلح نیز می‌توان به شکل مکاتبه‌ای این موضوع را مطرح کرد،‌ اما باید توجه داشت که متقاضیان حتما باید علاوه بر ذکر محل خدمت، آدرس و تلفن دقیقی نیز از خود ثبت کنند تا بتوانیم آن را پیگیری کنیم.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح پیش از این در گفت‌وگو با ایسنا درباره شرایط بهره‌مندی از این کسر خدمت گفته بود: واجدان شرایط خود در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شوند، گروه اول افرادی هستند که هم‌اکنون مشغول خدمت انجام سربازی هستند که این افراد باید به یگان خدمتی والدینشان یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک مربوط به سوابق ایثارگری آنان، این مدارک را به یگان خدمتی خود داده و از کسر خدمت‌ها بهره‌مند شوند.
    وی، گروه دوم را آن دسته از افرادی برشمرد که دفترچه اعزام خود را دریافت کرده و باید برای انجام خدمت سربازی اعزام شوند که این افراد باید با مراجعه به یگان محل خدمتی والدین یا دیگر سازمان‌ها و نهادهای مربوطه، مدارک مربوط به سوابق ایثارگری را گرفته و هنگام اعزام به خدمت، به یگان محل خدمتشان تحویل دهند.
    جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به دسته سوم واجدان شرایط بهره‌مندی از کسرخدمت‌های مربوط به ایثارگری نیز به ایسنا گفت: این دسته از افراد نیازی نیست فعلا دست به اقدامی بزنند و باید صبر کنند تا هر زمانی که موقع اعزامشان فرا رسید، به یگان محل خدمت والدین یا دیگر نهادها و سازمان‌های مربوطه مراجعه و پس از اخذ مدارک، به هنگام دریافت دفترچه اعزام خدمت، آن را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

کمالی از این دسته از افراد خواست از هم‌اکنون به دفاتر پلیس +10 مراجعه نکنند و در زمان مقرر که قصد اعزام به سربازی را داشتند، این مدارک را به دفاتر پلیس +10 تحویل دهند.

به گفته وی، آن دسته از افرادی که مدارک مربوط به سوابق رزمندگی، جانبازی و آزادگی والدینشان را اخذ کرده‌اند، می‌توانند در زمان لازم و با توجه به وضعیتی که در آن قرار دارند، از آن استفاده کنند.
    کمالی افزود: با اجرای این مصوبه، دیگر شرط ثبت کسرخدمت تا پایان سال 90 برای متولدان سال‌های 72 و قبل از آن لحاظ نخواهد شد و شرط مهم این است که آنان وارد غیبت نشده‌ باشند.

پلیس+10 که ثبت نمیکنه!
    پادگان هم که برگ کسری رو بدون برگ سبز کسری دار قبول نمیکنه!
    نظام وظیفه هم که میگه باید تهران تایید کنه!.

همچنین میزان کسر خدمت ها به این صورت هست :
    نحوه محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري سال 90 و قبل آن محاسبه كسرخدمت هاي ايثارگري مربوط به سال 90 كه از سوي ستاد كل نيروهاي مسلح در سال جاري تمديد گرديد ، برابر مقررات ابلاغي سال 90 مي باشد ، بر همين اساس والدين مشمولان واجد شرايط كسرخدمت با توجه به نوع سابقه ايثارگري (جبهه ، جانبازي ، اسارت) ، براي اخذ گواهي مربوط مي بايست به يگان خدمتي خود در نيروهاي مسلح و يا بنياد شهيد و امور ايثارگران مراجعه نمايند.
    لازم به ذكر است : حداكثر ميزان كسرخدمت بواسط جانبازي والدين 8 ماه بوده كه به نحو ذيل محاسبه مي شود:
    5 تا 10 درصد 2 ماه كسرخدمت
    11تا15 درصد 4 ماه كسرخدمت
    16 تا20 درصد 5 ماه كسرخدمت
    21 تا 24 درصد 8 ماه كسرخدمت
    اين اطلاعيه در خصوص كسرخدمت فرزندان رزمندگان مي افزايد: حداكثر ميزان كسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه 9ماه بوده كه محايپسبه آن شرح ذيل مي باشد:
    6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه كسرخدمت
    9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه كسرخدمت
    12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه كسرخدمت
    15تا 17ماه 5 ماه كسرخدمت
    18تا20 ماه 6ماه ماه كسرخدمت
    21تا 23 ماه 7 ماه كسرخدمت
    24تا26ماه 8 ماه كسرخدمت
    27تا29 ماه 9 ماه كسرخدمت
    گفتني است ، آزادگاني كه مدت اسارت آنان كمتر از 24 ماه باشد به ازاي يكسال ، 6 ماه كسرخدمت به فرزند آنان تعلق مي گيرد و درصورتيكه مدت اسارت كمتر از يكسال باشد ، شامل مقررات كسرخدمت نخواهد بود.

Last edited by microsof; 17-07-2013 at 14:14.

7. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اين اطلاعيه در خصوص كسرخدمت فرزندان رزمندگان مي افزايد: حداكثر ميزان كسرخدمت مربوط به سابقه حضور در جبهه 9ماه بوده كه محايپسبه آن شرح ذيل مي باشد:
    6 تا 8 ماه سابقه جبهه 2 ماه كسرخدمت
    9تا 11 ماه سابقه جبهه 3 ماه كسرخدمت
    12تا14ماه سابقه جبهه 4 ماه كسرخدمت
    15تا 17ماه 5 ماه كسرخدمت
    18تا20 ماه 6ماه ماه كسرخدمت
    21تا 23 ماه 7 ماه كسرخدمت
    24تا26ماه 8 ماه كسرخدمت
    27تا29 ماه 9 ماه كسرخدمت
    عجب!!!!!
    یعنی امثال پدر من که کمتر از 6 ماه سابقه جبهه دارن به حساب نمیان!!!!!!!
    والا این کارت ایثار که هیچ استفاده ای برای ما نداشته - 500 هزارتومن وام هم نتونستیم با اون بگیریم . گفتم حداقل از سربازی ما کم میکنن که اونم منتفی شده

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

سلام دوستان.کسی جوابمو نداد مجبور شدم پستو دوباره بزارم میدونم تخلف کردم ولی خیلی جوابش حیاتیه.یه سوال داشتم از محضر استادان گرامی.من سرباز ارتش هستم نیروی زمینی و پدرم هم نظامی هستن و بازنشسته.پدرم حدود 600 روز جبهه دارن و من هم به دلیل غیبت 3 ماه اضاف سنواتی دارم.آیا راهی هست که بشه من هم از کسری خدمت استفاده کنم؟اعزامی 12/91 هستم.حاضرم هرکاری انجام بدم مثلا با پول...فقط راهشو نمیدونم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه که واقعا میتونه کمکم کنه دریغ نکنه...ممنون از لطف همتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام دوستان.کسی جوابمو نداد مجبور شدم پستو دوباره بزارم میدونم تخلف کردم ولی خیلی جوابش حیاتیه.یه سوال داشتم از محضر استادان گرامی.من سرباز ارتش هستم نیروی زمینی و پدرم هم نظامی هستن و بازنشسته.پدرم حدود 600 روز جبهه دارن و من هم به دلیل غیبت 3 ماه اضاف سنواتی دارم.آیا راهی هست که بشه من هم از کسری خدمت استفاده کنم؟اعزامی 12/91 هستم.حاضرم هرکاری انجام بدم مثلا با پول...فقط راهشو نمیدونم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه که واقعا میتونه کمکم کنه دریغ نکنه...ممنون از لطف همتون

سلام...
    دوست گرامی خبری رو که بالا قرار دادم مربوط به همین امروزه ... سردار کمالی از همون روزی که این قانون دوباره برگشته گفته فقط کسانی میتونن از این کسری استفاده کنند که اضاف سنواتی یا همون دفترچه ای نداشته باشن ... شما اگر تا تاریخ 3/3 /91 دفترچه رو پست کرده بودید اضاف نداشتید ...
    من خودم کسری رو گرفتم پادگان میگه باید برگ سبزی بیاری که کسری درش ثبت شده باشه ... اونوقت شما چطوری میخوای توی سیستم نظام وظیفه کسری ثبت کنی با توجه به غیبتی که داری؟
    فکر نمیکنم راهی باشه فعلا...

11. این کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

سلام.امکانش هست یکی اموزشیش تو ارتش باشه بعد تموم شدنش یگانشو بندازه سپاه؟تا جاییکه من میدونستم غیر ممکن بود ولی تو همین پست دیدم یکی پرسیده بود و گفته شده بود که میشه.اگه امکان این کار وجود داره لطفا شرایطش رو هم توضیح بدید.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.امکانش هست یکی اموزشیش تو ارتش باشه بعد تموم شدنش یگانشو بندازه سپاه؟تا جاییکه من میدونستم غیر ممکن بود ولی تو همین پست دیدم یکی پرسیده بود و گفته شده بود که میشه.اگه امکان این کار وجود داره لطفا شرایطش رو هم توضیح بدید.

فقط با دستور مستقیم فرماندهی کل قوا ( رهبــری ) یا فرماندهی ستاد مشترک نیروهای مسلح ( سرلشکر فیروز ابادی ) و لاغیر...

14. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •