تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1667 از 1783 اولاول ... 6671167156716171657166316641665166616671668166916701671167717171767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,661 به 16,670 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

موغع خرید نقدا حجمو گفته شما چجوری میگید فلان حجمو طرح بیکران میده؟؟؟

sent from lenovo k3 note

دوست عزیز الان هر گیگ 3تومنه. وقتی شما یه روزه میخوای فعال کنی، متعهد میشه که حداقل 1.66 گیگ رو تضمینی بهت بده که مثلا ضرر نکنی.
    الان سرویسی که من گرفتم 12مگ هستش ولی توی متن قرارداد تضمین میکنه که حداقل 1مگ روحتما بهم بده حالا اگه شرایط خطم مثل نویز، دوری از مرکز و ... خوب بود 12 مگ رو هم بهم میده.

2. این کاربر از ssass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

دوستان من واقعا گیج شدم
    من الان میخوام بی کران بگیرم ولی نمیدونم چه حجمی میده
    اینجا چند نفر گفتن بیکران 1 روزه خریدن و تون اون یک روز بهشون 10 گیگ حجم داده ! در صورتی که تو سایتشون زده حجم بیکران 1 روزه 1.66 گیگ هست !
    حالا اون 10 گیگ درسته یا 1.66 گیگ !؟ ( اختلافشونم خیلیه ! )
    حالا من الان میخوام بی کران 30 روزه بخرم اینجا بعضیا گفتن 100 گیگ میده ولی تو سایت نوشته 39.7 گیگ !
    اگه واقعا 100 گیگ میده بخرم اگه که فقط 39 گیگ میده من بیخیال بیکران بشم برم همون حجم اضافی بخرم که حداقل شبانم هم نپره
    اگه کسی خودش 30 روزه رو خریده بگه اگه نه زنگ بزنم به پشتیبانی ببینم اونا اطلاع درستی میدن

5 روزه رو تو سایتشون زده فقط 6.86 گیگ میده !!!!!!!
    100 گیگ رو مطمئن باش بهت میده ولی شبانه نداری. به نظرت ارزشش رو داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

100 گیگ رو مطمئن باش بهت میده ولی شبانه نداری. به نظرت ارزشش رو داره؟
    من مصرفم ماهانم روزانه حدود 40 گیگ هست شبانه هم شبی 2 گیگ میگیرم فکر کنم از ترافیک اضافه خریدن بهتره برام

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    امروز داشتم قیمت سرویس های صبانت می دیدم چشمم به برگ زرین دیگری از خدمات جدید صبانت روشن شد
    فقط به سرویس 2 مگابیت مثل قدیم شبانه تعلق گرفته ولی با این ترفند که سرویس های با شبانه ماهی 5 هزار تومن از سرویس های بی شبانه گرون ترند اون هم شبانه محدود یعنی بابت چیزی که حقته و تا الان مجانی بوده ازتون توقع پول دارن
    اخه اگه شرکت های دیگه مثل آسیاتک و شاتل و پارس انلاین بابت شبانه پول می گیرن شبانه شون نامحدوده نه مثل صبانت که محدود و مصرف منصفانه داره

خدا بیامرزه سعدی شیرازی:
    چشم تنگ دنیا دوست را ---------------------------- یا قناعت پر کند یا خاک گور
    Last edited by mahddi; 27-03-2017 at 01:27.

6. 2 کاربر از mahddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    امروز داشتم قیمت سرویس های صبانت می دیدم چشمم به برگ زرین دیگری از خدمات جدید صبانت روشن شد
    فقط به سرویس 2 مگابیت مثل قدیم شبانه تعلق گرفته ولی با این ترفند که سرویس های با شبانه ماهی 5 هزار تومن از سرویس های بی شبانه گرون ترند اون هم شبانه محدود یعنی بابت چیزی که حقته و تا الان مجانی بوده ازتون توقع پول دارن
    اخه اگه شرکت های دیگه مثل آسیاتک و شاتل و پارس انلاین بابت شبانه پول می گیرن شبانه شون نامحدوده نه مثل صبانت که محدود و مصرف منصفانه داره

خدا بیامرزه سعدی شیرازی:
    چشم تنگ دنیا دوست را ---------------------------- یا قناعت پر کند یا خاک گور
    شبانه مجانی رو بقیه شرکتها هم برداشتند. متاسفانه اینترنت در کشور ما کاملا انحصاری و در اختیار چند شرکت اصلی هست که زمانیکه باهم توافق کنند هرجور بخوان با مصرف کننده تا میکنند. الان هم بعد از اجبار دولت به مثلا ارزان کردن اینترنت و تفکیک ترافیک داخلی از خارجی و محاسبه آن با قیمت کمتر این اقایون لبه خور که به لقمه های بزرگ بزرگ عادت کرده‌اند جهت جبران مافات و جلوگیری از کاهش درآمد شبانه ها را برداشته آپلود رایگان را برداشته و سرویس ها را با حجم های زیادتر اجباری میفروشند. دولت هم خفه خون گرفته و فقط پز اخبار ارزان کردن اینترنت رو میده حال آنکه در عمل برای ما گران شده که ارزان نشده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

8. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شبانه مجانی رو بقیه شرکتها هم برداشتند. متاسفانه اینترنت در کشور ما کاملا انحصاری و در اختیار چند شرکت اصلی هست که زمانیکه باهم توافق کنند هرجور بخوان با مصرف کننده تا میکنند. الان هم بعد از اجبار دولت به مثلا ارزان کردن اینترنت و تفکیک ترافیک داخلی از خارجی و محاسبه آن با قیمت کمتر این اقایون لبه خور که به لقمه های بزرگ بزرگ عادت کرده‌اند جهت جبران مافات و جلوگیری از کاهش درآمد شبانه ها را برداشته آپلود رایگان را برداشته و سرویس ها را با حجم های زیادتر اجباری میفروشند. دولت هم خفه خون گرفته و فقط پز اخبار ارزان کردن اینترنت رو میده حال آنکه در عمل برای ما گران شده که ارزان نشده.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    آخه زورش این جاست که بقیه شرکت ها ماهی 5 تومن می گیرن شبانه نا محدود ارائه میدن و ولی این صبانت لامصب بابت شبانه محدود پول هم می خواد

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یعنی بد شانس تر از من وجود نداره
    امروز اومدم بیکران بخرم همین امروز حذفشون کرد !

11. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

معلوم نیست فازشون چیه!
    پشتیبانی گفته بود تا 13 فروردین بسته ها قابل خرید هستند

13. 2 کاربر از mohamadir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

صبانت از دیشب مشکل پیدا کرده و حجم منو یه دفعه صفر زده ! به پشتیبانی هم دیشب زنگ زدم گفتم اینجوریه گفت پنل مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه ، هنوز که درست نشده ! کسی این مشکل رو اینجا نداره !؟ اومدم گفتم حتما تاپیک پر شده ولی خبری نیست انگار ! دیشب هم زنگ زدم ۴۰ نفر جلوم بودن ! انگار سراسریه مشکلش

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

صبانت از دیشب مشکل پیدا کرده و حجم منو یه دفعه صفر زده ! به پشتیبانی هم دیشب زنگ زدم گفتم اینجوریه گفت پنل مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه ، هنوز که درست نشده ! کسی این مشکل رو اینجا نداره !؟ اومدم گفتم حتما تاپیک پر شده ولی خبری نیست انگار ! دیشب هم زنگ زدم ۴۰ نفر جلوم بودن ! انگار سراسریه مشکلش

تا امشب درست میشه

16. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •