دوستانی که مشکل پینگ و دیرلود شدن صفحات رو با پارس دارن از DNS های گوگل استفاده کنن:
8.8.8.8
8.8.4.4
تست با دی ا ن اس گوگل:
با دی ان اس پارس آنلاین:
![]()
دوستانی که مشکل پینگ و دیرلود شدن صفحات رو با پارس دارن از DNS های گوگل استفاده کنن:
8.8.8.8
8.8.4.4
تست با دی ا ن اس گوگل:
با دی ان اس پارس آنلاین:
![]()
من 2 ، 3 روزه نمی تونم بخاطر پینگ و لگ وحشتناک بازی آنلاین کنم ! یه سرگرمی داشتیم از ما گرفتن !
این DNS رو هم چک می کنم نتیجه رو تو بازی آنلاین می گم.
شما این DNS رو که مربوط به عصر ارتباطات هست رو هم امتحان کن : برای ایران فعلا از همه DNS های موجود پرسرعت تره
188.34.0.4
برای DNS دوم هم میتونی از 8.8.8.8 استفاده کنی .
دوستان سرویس 2 مگ بگیریم شبانه 200 کلیو یعنی میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 مگ که 100 کیلو میده شب اون 2 مگ کسی نگرفته تا حالا؟
سلام. بچه ها واسه نویز خط یه نویز گیر ساده بگیرم بزنم سره راه تلفن کافیه؟؟؟؟ اسپیلیترو نمیگما.... از این نویز گیر ساده ها که دو تا خروجی داره... یه خروجی میخوره پشت تلفن و یکی دیگه تو پریز......
مودمم تو اتاقه و تلفن تو سالن...... میخواستم ببینم میشه مودمو همینجوری بزنم تو پریز ولی سره راه تلفن یه نویز گیر ساده بزارم..؟؟؟؟ درست میشه نویز؟؟؟؟؟
سرویس 2 مگ سرعتش در تمامی ساعات بالای 230 کیلوبایت هستش.البته 2 مگ با ترافیک محدود وجود نداره و همش نامحدوده.هزینه سرویس 2 مگ برای 1 ماه میشه 395 هزار تومان.
دوستان خواهشاً کمک کنید من کل اینترنت رو زیر رو کردم برنامه مورد نظر رو پیدا نکردم برای پارس انلاین دانلود شبانه می خوام
مشکلم اینه که برنامه ای می خوام هر روز ساعت 12:35 شب کانکشن ppop اینترنت در ویندوز رو وصل کنه و IDM شروع به دانلود کنه یک دقیقه بعد 12:36 چون خوده IDM کانکشن اینترنت رو وصل نمی کنه
می خوام برنامه ای باشه که تو تنظیمات بزنی هر روز ساعت 12:35 فقط وصل کنه کانکشن رو
چون خودم دانشجوم و خونه نیستم فقط خونه می گم سیستم رو روشن کنن 12:30 و 5 دقیقه بعد برنامه کانکشن رو وصل کنه و صبح هم خوده سیستم خاموش میشه
کسی این برنامه رو نداره ؟ ؟؟؟؟
شما با برنامه Auto Power-on & Shut-down حتی نیاز نیست بگید سیستم رو روشن کنند و با ذاشتن سیستم در حالت Hibernate سیستم سر ساعت خودش روشن میشه و با نوشتن یک BATCH فایل ساده و دادن اون به برنامه و اجرا کردن سر ساعت کانکشن خودش وصل میشه . داخل سایت آموزشش هست بگردید .
از فونتهای معمولی استفاده کنید.
عزیز سره راهه تلفن اسپیلیتر نیست...... چون مودم تو اتاق و تلفن تو سالنه نمیتونم جفتشو وصل کنم..... وقتی مودم روشنه تلفن خش و پش میکنه......میخوام این درست شه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)