جالبه، دقت کردین که وقتی به واحد شمایات آسیاتر شکایت میکنید، میگن بقیه شرکتا هم مثل ما هستن؟! فکر کنم روش فکر اونا هم مثل بعضی از اعضا فرومه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
جالبه، دقت کردین که وقتی به واحد شمایات آسیاتر شکایت میکنید، میگن بقیه شرکتا هم مثل ما هستن؟! فکر کنم روش فکر اونا هم مثل بعضی از اعضا فرومه
سلام بر دوستان سرویس چابک آسیاتک چه طوریاس ؟
برای مثال مثلا زده 1 تا 8 صبح رایگان تو اون ساعت سرعت دانلودش چنده ؟
یک مگ در حالت عادی سرعت دانلودش چنده ؟ ضریای اشتراک داره یا یک مگ کامل میدن تا سریع حجم خورده بشه ؟
اگه نوع اسپرتشو که 9 تا 11 رایگان بگیرم اون وقت سرعت دانلودش ساعت 1 تا 8 که واسه بقیه رایگانه چنده آیا مثل مال بقیه افت سرعت داره ؟
بله راست میگن جاهایی هستن که شما با 25 الی 30 تومن میتونید شبی 5 گیگ به بالا بگیرید.من خودم سرویس 2 مگ محدود پارس انلاین رو داشتم که 23 تومن هست و شباه رایگان هم داشتم و باهاش شبی 8 الی 12 گیگ دانلود میکردم .تازه تست سرعتشم تو امضام هست که از سرور خارجی هست
اینم تست سرعت از ساعات شبانه نت 2 مگ پارس انلاین که اگه به ساعتش نگاه بکنی متوجه میشی که تو ساعات شبانه هست.
اینم لینکش تو تایپیک اسپیدتست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خیلی شرکت های بهتری از اسیاتک هستند که پارس انلاین یکیشونه مخابرات هم هست فن اوا وصبانت و .......
جالب شد ! ، شما خودت در پست قبلی میگی "اگه مشکلتون فقط دانلوده و گل و بلبل بودن براتون فقط بحث 6گیگ دانلوده بله راحت میتونید جاهایی پیدا کنید شبی 6 7 گیگ دانلود کنید(((البته مشخصا شما خریدار نیستین که دنبال جایی باشین بلکه ....)))" ، بعد الان میگی 6 - 7 گیگ حرف من بوده ؟!
من خودم الان سرویس کولاک 30 گیگ آسیاتک رو دارم(ماهی 95 تومن) و شبی 4.5 الی 5 گیگ می تونم رایگان دانلود کنم، دنبال جاهایی هستم که بشه 6 - 7 گیگ دانلود کرد. با قیمت کمتر از این یا همین حدود یا حتی کمی بیشتر !
حالا اگر از این بگذریم که تا همین یکی دو ماه پیش پارس آنلاین داغون بود (از نظر دانلود شبانه)، الان مسئله این هست که محدود نکنن و هر شب بشه این مقدار دانلود کرد. که بنا به مشاهدات در خود تاپیک پارس آنلاین، محدود میکنه این شرکت.
اگر زمانی دانلود شبانه رو محدود نکرد و همیشه در این حد بود، خودم اولین نفر میرم پارس آنلاین !
Last edited by keyvan360; 13-11-2013 at 17:28.
در حال حاضر به نظرم بهترین اپراتور ارائه دهنده ADSL های وب یا همون نوین نته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من تو 1 ماه 250 گیگ دانلود کردم با پارس انلاین.حالا شما 2 مگشو بگیر برای تست 1 ماه امتحان کن فکر کنم شبی بالای 6 یا 7 گیگ میدهتازه پارس انلاین جدیدا خطا رو 9 مگ میبنده و اگه شبا خلوت باشه شما سرعتت تا 1000 هم میره و زیر 400 500 هم نمیاد فکر نکنم امتحان کردنش ضزز داشته باشه فقط با ماهی 23 تومن و در ضمن اون شاتله که محدود میکنه و پارس این کار رو نمیکنه چون اگه این کارو بکنه همه مشتریاشو اینه اسیاتک از دست میده
شما پارس انلاین هم بگیری وقتی میگن بهت 1 مگ دانلود شبانه 1 مگ رو داری
Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:27.
سلام
من سرویس کیمیا 6 گیگ دارم سرعت روز و شب برام باید چقدر باشه؟
چون من هم شب و هم روزم الان زیر 2 مگ ایا طبیعی؟
قبلا روی 4 مگ بود تو این 1 ماه اتفاقی برای اسیاتک افتاده سرعت هارو کم کردن؟![]()
بین آسیاتک و پارس آنلاین و عصر نوین شک دارممم
کسی نیست یاریم کند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)