تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1667 از 3745 اولاول ... 667116715671617165716631664166516661667166816691670167116771717176721672667 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,661 به 16,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

جالبه، دقت کردین که وقتی به واحد شمایات آسیاتر شکایت میکنید، میگن بقیه شرکتا هم مثل ما هستن؟! فکر کنم روش فکر اونا هم مثل بعضی از اعضا فرومه

2. 5 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان سرویس چابک آسیاتک چه طوریاس ؟
    برای مثال مثلا زده 1 تا 8 صبح رایگان تو اون ساعت سرعت دانلودش چنده ؟
    یک مگ در حالت عادی سرعت دانلودش چنده ؟ ضریای اشتراک داره یا یک مگ کامل میدن تا سریع حجم خورده بشه ؟
    اگه نوع اسپرتشو که 9 تا 11 رایگان بگیرم اون وقت سرعت دانلودش ساعت 1 تا 8 که واسه بقیه رایگانه چنده آیا مثل مال بقیه افت سرعت داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

شما که مشخصا از روی باد معده صحبت نمی کنی(!) ، میشه یه چند تا از این isp هایی که راحت (!) شبی 6 - 7 گیگ دانلود رایگان دارن و محدود هم نمی کنن، رو معرفی کنی ، چون به شدت مشتاقم که بدونم ! ، تا ماهی 100 الی 110 تومن هم حاضر هستم بابت همچین سرویسی هزینه پرداخت کنم. یعنی نه تنها من بلکه یک ملتی دنبال همچین isp یی هستن تا دیگه بیخودی پول خرید ترافیک و حجم ندن.

اون ده ها (!) کار و خدمات دیگه هم پیشکش، فقط چند تا isp معرفی کن که راحت شبی 6 - 7 گیگ دانلود رایگان داشته باشه و محدود هم نکنه. ؟

===================

دوست عزیز فعلا صبر کن، چون مثل اینکه یک جاهایی وجود داره که شبی راحت 6 - 7 گیگ راحت میشه دانلود رایگان داشت. من هم تازه بعد از چند وقتی که در این فروم فعال بودم و تاپیک ها رو میخوندم تازه الان متوجه شدم که همچین جاهایی هم هست ! ، منتظر معرفی دوستان هستم الان !
    بله راست میگن جاهایی هستن که شما با 25 الی 30 تومن میتونید شبی 5 گیگ به بالا بگیرید.من خودم سرویس 2 مگ محدود پارس انلاین رو داشتم که 23 تومن هست و شباه رایگان هم داشتم و باهاش شبی 8 الی 12 گیگ دانلود میکردم .تازه تست سرعتشم تو امضام هست که از سرور خارجی هست

اینم تست سرعت از ساعات شبانه نت 2 مگ پارس انلاین که اگه به ساعتش نگاه بکنی متوجه میشی که تو ساعات شبانه هست.

اینم لینکش تو تایپیک اسپیدتست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن خیلی شرکت های بهتری از اسیاتک هستند که پارس انلاین یکیشونه مخابرات هم هست فن اوا وصبانت و .......

5. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما حالت خوبه؟
    پست قبلی منو نگاه کردی کامل؟برات عکس هم گزاشتم از وضعیت دانلودم باز داری چی میپرسی؟
    چیزی که من میتونم بدون شک بهت بگم اینه تشریف بیار کرمانشاه از حسابگر سرویس اینترنت محدود 1و یا 2مگ با قیمت 20 و 30 هزار تومن بخر و در طول روز سرعت 4مگ(سرعت دانلود 460کیلوبایت) و سرعت شبانه 2مگ(سرعت دانلود 270کیلوبایت) بدون افت و محدود شبی حداقل 4گیگ دانلود کن( مدارکش هم پست قبلی موجوده و باد معده نیست حرفام)
    البته میدونم الان میفرمایید 2تا دیگم بگو بعد میگی من شبی 7گیگ دانلود میخوام نه 4گیگ و بلا بلا بلا
    ولی بهتره مردم رو ... حساب نکنید
    یه سرم به تاپیک پارس انلاین بزن اونجا هم این سوال رو مطرح کن اگر واقعا دنبال جای بهتری میگردی
    به تاپیک فن اوا هم سر بزن
    تاپیک مخابرات هم سر بزن
    من از روی معده و با حرفای دیگران چیزی نمیگم 2هفته دیگه منتظر باش سرویس جدید از شرکت جدید گرفتم اونجارم بهت میگم چقدر دانلود میشه کرد

اگر واقعا راست میگی 110تومن به من بده من سرویسی بهت میدم شبی حداقل 4گیگ راحت بتونی دانلود کنی(7گیگ حرف شماست نه من)
    هستی؟
    جالب شد ! ، شما خودت در پست قبلی میگی "اگه مشکلتون فقط دانلوده و گل و بلبل بودن براتون فقط بحث 6گیگ دانلوده بله راحت میتونید جاهایی پیدا کنید شبی 6 7 گیگ دانلود کنید(((البته مشخصا شما خریدار نیستین که دنبال جایی باشین بلکه ....)))" ، بعد الان میگی 6 - 7 گیگ حرف من بوده ؟!

من خودم الان سرویس کولاک 30 گیگ آسیاتک رو دارم(ماهی 95 تومن) و شبی 4.5 الی 5 گیگ می تونم رایگان دانلود کنم، دنبال جاهایی هستم که بشه 6 - 7 گیگ دانلود کرد. با قیمت کمتر از این یا همین حدود یا حتی کمی بیشتر !

بله راست میگن جاهایی هستن که شما با 25 الی 30 تومن میتونید شبی 5 گیگ به بالا بگیرید.من خودم سرویس 2 مگ محدود پارس انلاین رو داشتم که 23 تومن هست و شباه رایگان هم داشتم و باهاش شبی 8 الی 12 گیگ دانلود میکردم .تازه تست سرعتشم تو امضام هست که از سرور خارجی هست

اینم تست سرعت از ساعات شبانه نت 2 مگ پارس انلاین که اگه به ساعتش نگاه بکنی متوجه میشی که تو ساعات شبانه هست.

اینم لینکش تو تایپیک اسپیدتست

در ضمن خیلی شرکت های بهتری از اسیاتک هستند که پارس انلاین یکیشونه مخابرات هم هست فن اوا وصبانت و .......
    حالا اگر از این بگذریم که تا همین یکی دو ماه پیش پارس آنلاین داغون بود (از نظر دانلود شبانه)، الان مسئله این هست که محدود نکنن و هر شب بشه این مقدار دانلود کرد. که بنا به مشاهدات در خود تاپیک پارس آنلاین، محدود میکنه این شرکت.

اگر زمانی دانلود شبانه رو محدود نکرد و همیشه در این حد بود، خودم اولین نفر میرم پارس آنلاین !
    Last edited by keyvan360; 13-11-2013 at 17:28.

7. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
    دوستان این isp چه طوریاس ؟
    سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
    حجم اضافه قیمتش چنده ؟
    حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
    با تشکر
    در حال حاضر به نظرم بهترین اپراتور ارائه دهنده ADSL های وب یا همون نوین نته :

9. 2 کاربر از ebadgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

جالب شد ! ، شما خودت در پست قبلی میگی "اگه مشکلتون فقط دانلوده و گل و بلبل بودن براتون فقط بحث 6گیگ دانلوده بله راحت میتونید جاهایی پیدا کنید شبی 6 7 گیگ دانلود کنید(((البته مشخصا شما خریدار نیستین که دنبال جایی باشین بلکه ....)))" ، بعد الان میگی 6 - 7 گیگ حرف من بوده ؟!

من خودم الان سرویس کولاک 30 گیگ آسیاتک رو دارم(ماهی 95 تومن) و شبی 4.5 الی 5 گیگ می تونم رایگان دانلود کنم، دنبال جاهایی هستم که بشه 6 - 7 گیگ دانلود کرد. با قیمت کمتر از این یا همین حدود یا حتی کمی بیشتر !

حالا اگر از این بگذریم که تا همین یکی دو ماه پیش پارس آنلاین داغون بود (از نظر دانلود شبانه)، الان مسئله این هست که محدود نکنن و هر شب بشه این مقدار دانلود کرد. که بنا به مشاهدات در خود تاپیک پارس آنلاین، محدود میکنه این شرکت.

اگر زمانی دانلود شبانه رو محدود نکرد و همیشه در این حد بود، خودم اولین نفر میرم پارس آنلاین !

داداش من تو 1 ماه 250 گیگ دانلود کردم با پارس انلاین.حالا شما 2 مگشو بگیر برای تست 1 ماه امتحان کن فکر کنم شبی بالای 6 یا 7 گیگ میده تازه پارس انلاین جدیدا خطا رو 9 مگ میبنده و اگه شبا خلوت باشه شما سرعتت تا 1000 هم میره و زیر 400 500 هم نمیاد فکر نکنم امتحان کردنش ضزز داشته باشه فقط با ماهی 23 تومن و در ضمن اون شاتله که محدود میکنه و پارس این کار رو نمیکنه چون اگه این کارو بکنه همه مشتریاشو اینه اسیاتک از دست میده

11. 3 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این کرمانشاه هم داستانی شده ها

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این کرمانشاه هم داستانی شده ها
    شما پارس انلاین هم بگیری وقتی میگن بهت 1 مگ دانلود شبانه 1 مگ رو داری
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من سرویس کیمیا 6 گیگ دارم سرعت روز و شب برام باید چقدر باشه؟

چون من هم شب و هم روزم الان زیر 2 مگ ایا طبیعی؟

قبلا روی 4 مگ بود تو این 1 ماه اتفاقی برای اسیاتک افتاده سرعت هارو کم کردن؟

15. این کاربر از salar_linux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بین آسیاتک و پارس آنلاین و عصر نوین شک دارممم
    کسی نیست یاریم کند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •