به احتمال زیاد کنسولت تراز نیست
باید روی سطح صافی قرارش بدی
به احتمال زیاد کنسولت تراز نیست
باید روی سطح صافی قرارش بدی
چرا والا روی سطح صاف شیشه ای
دوست عزیز هیچ مشکلی نیست. اون سنسور xbox360 تتون مقداری گیج میزنه. اصلا هم اهمیت نداره منم دستگام اینجوریه.که وقت دسته 1 بهش وصل از بالا سمت چپی روشن میشه هی چپ راست می زنه
یعنی هی راستی روشن میشه هی چیپه روشن میشه اما بعد 10 مین درست میشه ایراد از جیه ؟
اما به نظرت این یه ایراد نیست ؟
بهتر نیست ببرم عوضش کنم ؟
برای کپی خور شدن x360 لازمه به نکته ای توجه کنم؟ منظورم اینه که مثلا برای psp میگن باید firmware از 5.03 کمتر باشه یا برای wii میگن نباید 4.3 باشه. حالا همچنین چیزی برای x360 هم هست یا نه؟
ممنون
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست. شما تازه خرید کردین حساس شدین. از این موارد زیاد هست.اما به نظرت این یه ایراد نیست ؟
بهتر نیست ببرم عوضش کنم ؟
نه دوست عزیز همه ی xbox360 ها کپی میشن و مثل psp نیست.برای کپی خور شدن x360 لازمه به نکته ای توجه کنم؟ منظورم اینه که مثلا برای psp میگن باید firmware از 5.03 کمتر باشه یا برای wii میگن نباید 4.3 باشه. حالا همچنین چیزی برای x360 هم هست یا نه؟
ممنون
دوستانه دیگه هم همین نظر رو دارند ؟
اگر تازه خریدی یه سر ببر به اونجایی که خریدی ببین مشکل از کجاست
کلا کنسول حساسیه و باید حواست باشه
اما قبلش یک بار دیگه دسته 360 رو به بطور درست به دستگاه بشناسون و یه باطری نو بنداز شاید مشکل همین باشه
خیر دوست من 360 های جدید که کوچکنر هم هستن هنوز کپی خور نشدن و معلوم نیست کی کپی خور بشن
Last edited by DHAMID; 27-07-2010 at 04:09.
دوستان هیچ جوابی ندارید
همونطور که دوستمون گفتن این مشکله مهمی نیست ولی به هر حال یک مشکل هست و احتمالا ساچمه ای که در داخل محفظه هست در هنگام حمل و نقل براش یه مشکلی پیش اومده. در هر صورت چون شما دستگاه را نو خریدید یقینا کنسول باید بدون هیچ مشکلی به شما تحویل داده بشه و من نظرم اینه که اگه خیلی روی کنسولتون حساسید دستگاه رو ببرید پیش فروشنده و مشکل را براش توضیح بدید.
شما از اموزش زیر برای انتقال تم به وسیله فلش میتونید استفاده کنید :
البته اگر LIVE باز هستید بهتره که اینکار را انجام ندید چون ممکنه که بن بشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shab_2008; 27-07-2010 at 10:25.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)