سلام من پینگ نتم روی 200 هستش ولی وقتی وارد بازی میشم پینگ روی 700 میره از آخرین آپدیت اینجور شده دلیلش چیه و چکار میتونم انجام بدم مرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام من پینگ نتم روی 200 هستش ولی وقتی وارد بازی میشم پینگ روی 700 میره از آخرین آپدیت اینجور شده دلیلش چیه و چکار میتونم انجام بدم مرسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان وبلاگ رو با ترجمه زندگی نامه های جدید آپدیت کردم بعد از دو سال سر بزنین خوشحال میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ قشنگیه. پس زمینش سفیده فکر کنم اگر از این بک گراندهای خود لول که چندین چمپ هستند رو بزاری بهتر بشهسلام دوستان وبلاگ رو با ترجمه زندگی نامه های جدید آپدیت کردم بعد از دو سال سر بزنین خوشحال میشم
اقا راستی من آر پی خریدم الان یکجورایی پشیمونم کسی آر پی نمیخره؟ براش مثلا یک اسکین گیفت کنم با هم حساب کنیم؟![]()
Ahriبر خلاف بقیه روباهها که در جنگلهای جنوبی لونیا پرسه میزدند آحری همیشه یک احساس قوی نسبت به دنیای جادویی اطرافش داشت، یک ارتباط که به صورت ناتمام در عمق وجود او قرار داشت. او احساس میکرد که پوستش از درون میسوزد و در رویایش میدید که یک روز تبدیل به یک انسان شود. به نظر میرسید که هدف او خارج از دسترس بود تا زمانی که او یکباره خود را در جنگ انسانها دید ، این یک صحنه وحشتناک بود، یک زمین تاریک و غریب که در آن سربازان زخمی وجود داشت. او مجذوب یکی از آنها شد مردی با لباس بلند که با آتش زرد رنگ جادویی احاطه شده بود و زندگی او به سرعت رو به پایان می رفت آحری نزدیک آن مرد شد انگار یک چیزی از درون او رها شده و به سمت آن مرد رفت به طوری که او نمیدانست چه خواهد شد. جوهره وجود آن مرد به صورت یک رشته نامرئی جادویی در آحری بارید . احساس سر مستی و در هم شکستن ، وقتی که خیالاتش محو شد او از این که تغییر کرده خوشحال بود. خزهای سفید صیقلی او رو به از بین رفتن کرد و بدن او لاغر و بلندتر شد به شکل یک انسان که حالت قبلی خود رو کنار گذاشته.اگرچه به سختی به شکل انسان پدیدار شد، او این را میدانست که در حقیقت تغییر شکل او به شکل کامل نیست.یک موجود حیله گر، او خودش رو با عادات اجتماعی انسانها وفق داد و از هدیه خود یعنی زیبایی شگرف برای جذب مردان ساده لوح استفاده کرد. او میتوانست از جوهره وجود آنها زمانی که تحت افسون دلربایی گمراه کننده او بودند استفاده کند. تغذیه از امیال آنها او را به رویای خود نزدیکتر میکرد اما او هر چه جان های بیشتری را میگرفت در درون خود یک احساس پشیمانی عجیب میکرد. او دید کارهایی که میکند هیچ وقت در زمانی که روباه بوده نکرده است. او پی برد که نمیتواند بر اخلاق جدیدش غلبه کند، در پی یک راه حل آحری یک موسسه جنگ را پیدا کرد خانه بیشتر جادوگران خوش ذوق در رانترا (اسم مکان). آنها شانس بدست آوردن انسانیت بدون درد بیشتر را با خدمت کردن در لیگ قهرمانان به او پیشنهاد دادند."بخشش یک نعمت انسانی است... و مسئولیت پذیری"آحری
ایول
بچه ها زندگی نامه برام هم گذاشتم
خودم خیلی خوشم اومد وقتی ترجمش میکردم واقعا داستان فوق العاده ای داره حتما بخونینش![]()
سلام دوستان کسی از آسیا تک استفاده میکنه !؟
من یه چند روزه اضن نمیتونم لاگین کنم ! اصن نمیشه بدون دلیل
منکه مشکلی ندارم تو لاگین شدن
فقط چند وقته شب ها پینگ میره رو 250 با اینکه شب پینگ با 4.2.2.4 رو 170 ه صبح و ظهر هم خوبه پینگ 150
دوستان ترجمه زندگی نامه دیانا هم گذاشته شد
خوشحال میشم سر بزنین و البته نظر بدین
اگه بازدید بالا بره و نظر ها زیاد بشه حتما ترجمه های بیشتری میزارم![]()
عالیه فقط ب نظرم دایانا درست باشه
اگه میشه زندگی vi و jinx رو هم قرار بدید![]()
زندگی نامه Vi که خودم ترجمه کردم
Vi My Love![]()
Last edited by mey123; 12-01-2016 at 21:28.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)