تا الان 7-8 بسته بیکران یک روزه گرفتم و هر دفعه 10 گیگ حجم مجاز بوده
بسته های دیگه رو تست نکردم ولی قطعا حجمشون خیلی بیشتر از مقدار عنوان شده است
تا الان 7-8 بسته بیکران یک روزه گرفتم و هر دفعه 10 گیگ حجم مجاز بوده
بسته های دیگه رو تست نکردم ولی قطعا حجمشون خیلی بیشتر از مقدار عنوان شده است
بسته بیکران که تمام شد محاسبه به شکل معمول صورت میگیره و شبانه مثل قبل رایگانه ، حداقل برای من که اینطور بوده!
اقا اگر جایی هستید که 4g ایرانسل خوبی دارید برای دانلود خیلی بصرفه تر از این بیکران ها هست. من یه بازی پنجاه گیگی برای دانلود داشتم که تصمیم داشتم بیکران رو برای همین منظور بگیرم اگر روزانش ده گیگ هم میداد باید پنج تا بسته میگرفتم میشد 15 هزار تومن پنج روز هم گیر بودم چون روزی یک بسته بیشتر نمیشه فعال کرد. دیشب خونه یکی دوستان بودم دیدم سرعت 4g خوبه اینگار دو تا طرح دو ساعته(دو تا 1500 تومن) نامحدود فعال کردم و 54 گیگ رو در 3/5 ساعت دانلود کردم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح هر سه نوع بیکران رو دادم و دارم استفاده میکنم.
بیکران سی روزه رو 100 گیگ میده. حالا یه راه دیگه که خودتون متوجه بشین اینه که توی پروفایلتون قبل از فعال کردن بیکران، قسمت شارژ اضافه رو چک کنین چقدر نوشته مثلا مال من زده 285 گیگ حالا اگه بیکران یه روزه رو فعال کنم میشه 295 یا اگه سی روزه رو فعال کنم میشه 385
نکته خیلی ساده ای هست اگه کمی دقت کنید.
Last edited by ssass; 25-03-2017 at 11:13.
موغع خرید نقدا حجمو گفته شما چجوری میگید فلان حجمو طرح بیکران میده؟؟؟
sent from lenovo k3 note
از دیشب سایت های خارجی یا کلا برام باز نمیشن یا به شدت کند باز میشن ! مثلا یاهو میل اصلا باز نمیشه برام ! ولی با قند شکن همه راحت با سرعت عالی باز میشن !
اقا ما دیشب 2.2 گیگ حجم داشتیم الان چک کردم دیدم پریدهیعنی حجم خوری کردن؟ یا ساعت شبانه رایگان تغییر کرده ما خبر نداریم
![]()
منم همین مشکلو دارم. یوتیوب هم قبلا باز میشد الان فقط با فیـلترشکن.
........
من دیشب بیکران 5 روزه گرفتم 50 گیگ داد. گفته میشد 39 گیگه که؟ بد نیست 11 تومن 50 گیگ.
دوستان من واقعا گیج شدم
من الان میخوام بی کران بگیرم ولی نمیدونم چه حجمی میده
اینجا چند نفر گفتن بیکران 1 روزه خریدن و تون اون یک روز بهشون 10 گیگ حجم داده ! در صورتی که تو سایتشون زده حجم بیکران 1 روزه 1.66 گیگ هست !
حالا اون 10 گیگ درسته یا 1.66 گیگ !؟ ( اختلافشونم خیلیه ! )
حالا من الان میخوام بی کران 30 روزه بخرم اینجا بعضیا گفتن 100 گیگ میده ولی تو سایت نوشته 39.7 گیگ !
اگه واقعا 100 گیگ میده بخرم اگه که فقط 39 گیگ میده من بیخیال بیکران بشم برم همون حجم اضافی بخرم که حداقل شبانم هم نپره
اگه کسی خودش 30 روزه رو خریده بگه اگه نه زنگ بزنم به پشتیبانی ببینم اونا اطلاع درستی میدن
5 روزه رو تو سایتشون زده فقط 6.86 گیگ میده !!!!!!!
Last edited by MOHAMMAD2010; 26-03-2017 at 14:42.
قبلا گفتم اون حداقل حجم تعهد شدست. یه جورایی سلب مسئولیت کردن از خودشون.
ولی اینکه حجمی که بچه ها میگن متفاوته نمیدونم چرا؟ برای 5 پنج روزه 39 گیگ، 25 گیگ دیدم، الان برای من 50 گیگ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)