تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1666 از 3745 اولاول ... 666116615661616165616621663166416651666166716681669167016761716176621662666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,651 به 16,660 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه Xperson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

روزانه حدود 400 مگ سرعت 120 تاس، بعدش میاد رو 40( طبق گفته همین تاپیک)
    متوجه نشدم ... چجوری از 120 کیلو یهو 40 میشه ؟؟؟!!!

منظورم نامحدود برنزی بودا ، یعنی 60 رو همم کردن 40 کیلو ... خداوکیلی تا این حد ...1مگ برنزی با 40 کیلو دانلود میکنه

2. این کاربر از Xperson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمیدونم چه دلیلی داره الان من مثلا دروغ گفته باشم؟که شما علامت تعجب اخر جملتون میزارید
    خوبه خوده شما سوال کردین و من جواب دادم گرنه اگر خودم بدون سوال میومدم اینو میگفتم حتما خیلی چیزهای دیگه داشتین بگین

حالابهترین هست یا بدترین من نمیدونم ولی این سرعت و کیفیتی عین واقعیت وجود داره حتی خواستین عکس از کنترل پنل براتون بزارم تا حجم دانلود شبانه رو نگاه کنی
    البته شما به حجم اولیه در مقابل قیمت هم دقت کنید که حجم اولیه فقط 2گیگ هست و 20تومن نه 10گیگ و 50تومن

اگر اسیاتک سرعت اسمی که برای روزانه و شبانه تایین کرده رو واقعا بده هیچ اختلاف قیمتی وجود نداره
    ولی مشکل اونجاست مثل اینکه اونچیزی که توی مشخصات اورده ارائه نمیده(البته به گفته بعضی دوستان اینجا حالا واقعیت چی هست بماند)
    اتفاقا باید 20 - 30 تا علامت تعجب میزاشتم !!

الان هیچکدوم از شرکت های اصلی ارائه دهنده اینترنت، همچین خدماتی رو (5 ساعت سرعت شبانه با سرعت دانلود 2 مگابیت) مخصوصا با این قیمت ارائه نمیدن. نه آسیاتک، نه شاتل، نه های وب و . . . ، خیلی راحت میتونید الان به تاپیک هاشون برید و ببینید برای خودتون.

حالا یک شرکت الان در کرمانشاه چنین چیزی رو ارائه میده، واقعا تعجب برانگیره ! ، مخصوصا اینکه به گفته شما هر شب اینطوری هست و محدود کردن هم در کارشون نیست که دیگه خیلی بیشتر تعجب انگیزه !

نکته تعجب برانگیز تر اینه که چرا شما میخوای با این شرایط بیای آسیاتک و یا هر شرکت دیگه ای ! ، چون الان هیچ شرکت اینترنتی در ایران حتی با هزینه 2 - 3 برابر همچین کیفیتی ندارن !

=====================

من هم دقیقا جواب سوال شما رو دادم و راحتتون کردم !! ، آسیاتک که هیچی، هیچ شرکت اینترنتی در ایران در حد این شرکت کرمانشاهی، خدمات ارائه نمیدن. خیالت راحت ! ، به نظر من تحت هیچ شرایطی اونجا رو از دست نده.
    Last edited by keyvan360; 12-11-2013 at 17:07.

4. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

متوجه نشدم ... چجوری از 120 کیلو یهو 40 میشه ؟؟؟!!!

منظورم نامحدود برنزی بودا ، یعنی 60 رو همم کردن 40 کیلو ... خداوکیلی تا این حد ...1مگ برنزی با 40 کیلو دانلود میکنه
    دقیقا همینه! بعد از اینکه از مرز 400 (برای مثال! اما فکر کنم دقیقشم همین 400ه) رد شی، سرعتت از 120 میاد رو 40

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اتفاقا باید 20 - 30 تا علامت تعجب میزاشتم !!

الان هیچکدوم از شرکت های اصلی ارائه دهنده اینترنت، همچین خدماتی رو (5 ساعت سرعت شبانه با سرعت دانلود 2 مگابیت) مخصوصا با این قیمت ارائه نمیدن. نه آسیاتک، نه شاتل، نه های وب و . . . ، خیلی راحت میتونید الان به تاپیک هاشون برید و ببینید برای خودتون.

حالا یک شرکت الان در کرمانشاه چنین چیزی رو ارائه میده، واقعا تعجب برانگیره ! ، مخصوصا اینکه به گفته شما هر شب اینطوری هست و محدود کردن هم در کارشون نیست که دیگه خیلی بیشتر تعجب انگیزه !

نکته تعجب برانگیز تر اینه که چرا شما میخوای با این شرایط بیای آسیاتک و یا هر شرکت دیگه ای ! ، چون الان هیچ شرکت اینترنتی در ایران حتی با هزینه 2 - 3 برابر همچین کیفیتی ندارن !

=====================

من هم دقیقا جواب سوال شما رو دادم و راحتتون کردم !! ، آسیاتک که هیچی، هیچ شرکت اینترنتی در ایران در حد این شرکت کرمانشاهی، خدمات ارائه نمیدن. خیالت راحت ! ، به نظر من تحت هیچ شرایطی اونجا رو از دست نده.

دوست عزیز، قبل از پیچیدن نسخه کلی، بزار بگم! 2مگ پارس، سرعت شبانش 250تاس!

و من الان از مخابرات نت میگیرم، 2 مگ شبانه سرعت 220-250 تا رو دارم.... اینکه شما ، با این وضع مزخرفی کا آسیاتر داره، با این شدت ازش دفاع میکنی و شرکت های دیگه رو در حد این شرکت پایین میاری، کار درستی نیست...

راستی اضافه کنم 256 برنزی آسیاتر، هنوزم رسما ری.ده! سرعت تا 150 مگ حدودا رو 30 تاس بعد میاد رو 10!

7. 6 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من مخابرات 2 گیگ /2 مگابیت میگیرو سرعت 280 تا 300 هست......خداییش آسا تر تریدهبه کل نت مملکت

9. این کاربر از faraz_fz89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب پس خدا رو شکر مشکل اینترنت مملکت حل شده !، 20 - 30 تومن ماهی میدیم شبی 6 - 7 گیگ رایگان دانلود می کنیم، یعنی چیزی حدود 200 گیگ ماهی رایگان دانلود می کنیم، نه محدود میکنن، نه قطعی داره و نه هیچ مشکل دیگه ای. خلاصه همه چیز گل و بلبل ه !
    Last edited by keyvan360; 13-11-2013 at 04:14.

11. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همین الان 2 مگابیت 10 گیگ شارژ کردم

طبق گفته ی خودشون 2048 باید 256 کیلوبایت شبانه دانلود داشته باشه

سرعت حدود روی 120 تا 130 هست

نصف سرعته واقعی

آسیا تک دزد ...

14. 3 کاربر از ebadgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب پس خدا رو شکر مشکل اینترنت مملکت حل شده !، 20 - 30 تومن ماهی میدیم شبی 6 - 7 گیگ رایگان دانلود می کنیم، یعنی چیزی حدود 200 گیگ ماهی رایگان دانلود می کنیم، نه محدود میکنن، نه قطعی داره و نه هیچ مشکل دیگه ای. خلاصه همه چیز گل و بلبل ه !
    شما گویا غیر از اسیاتک از هیچ جا سرویس نگرفتی که اینقدر شادمان شدی!!!! با همه اون مسائل گل و بل بل که شما نام بردید هنوز از افغانستان ما عقب تر هستیم !!!!!!

16. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
    دوستان این isp چه طوریاس ؟
    سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
    حجم اضافه قیمتش چنده ؟
    حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •