متوجه نشدم ... چجوری از 120 کیلو یهو 40 میشه ؟؟؟!!!
منظورم نامحدود برنزی بودا ، یعنی 60 رو همم کردن 40 کیلو ... خداوکیلی تا این حد ...1مگ برنزی با 40 کیلو دانلود میکنه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
متوجه نشدم ... چجوری از 120 کیلو یهو 40 میشه ؟؟؟!!!
منظورم نامحدود برنزی بودا ، یعنی 60 رو همم کردن 40 کیلو ... خداوکیلی تا این حد ...1مگ برنزی با 40 کیلو دانلود میکنه![]()
اتفاقا باید 20 - 30 تا علامت تعجب میزاشتم !!
الان هیچکدوم از شرکت های اصلی ارائه دهنده اینترنت، همچین خدماتی رو (5 ساعت سرعت شبانه با سرعت دانلود 2 مگابیت) مخصوصا با این قیمت ارائه نمیدن. نه آسیاتک، نه شاتل، نه های وب و . . . ، خیلی راحت میتونید الان به تاپیک هاشون برید و ببینید برای خودتون.
حالا یک شرکت الان در کرمانشاه چنین چیزی رو ارائه میده، واقعا تعجب برانگیره ! ، مخصوصا اینکه به گفته شما هر شب اینطوری هست و محدود کردن هم در کارشون نیست که دیگه خیلی بیشتر تعجب انگیزه !
نکته تعجب برانگیز تر اینه که چرا شما میخوای با این شرایط بیای آسیاتک و یا هر شرکت دیگه ای ! ، چون الان هیچ شرکت اینترنتی در ایران حتی با هزینه 2 - 3 برابر همچین کیفیتی ندارن !
=====================
من هم دقیقا جواب سوال شما رو دادم و راحتتون کردم !! ، آسیاتک که هیچی، هیچ شرکت اینترنتی در ایران در حد این شرکت کرمانشاهی، خدمات ارائه نمیدن. خیالت راحت ! ، به نظر من تحت هیچ شرایطی اونجا رو از دست نده.
Last edited by keyvan360; 12-11-2013 at 17:07.
دقیقا همینه! بعد از اینکه از مرز 400 (برای مثال! اما فکر کنم دقیقشم همین 400ه) رد شی، سرعتت از 120 میاد رو 40
دوست عزیز، قبل از پیچیدن نسخه کلی، بزار بگم! 2مگ پارس، سرعت شبانش 250تاس!
و من الان از مخابرات نت میگیرم، 2 مگ شبانه سرعت 220-250 تا رو دارم.... اینکه شما ، با این وضع مزخرفی کا آسیاتر داره، با این شدت ازش دفاع میکنی و شرکت های دیگه رو در حد این شرکت پایین میاری، کار درستی نیست...
راستی اضافه کنم 256 برنزی آسیاتر، هنوزم رسما ری.ده! سرعت تا 150 مگ حدودا رو 30 تاس بعد میاد رو 10!
من مخابرات 2 گیگ /2 مگابیت میگیرو سرعت 280 تا 300 هست......خداییش آسا تر تریدهبه کل نت مملکت
خب پس خدا رو شکر مشکل اینترنت مملکت حل شده !، 20 - 30 تومن ماهی میدیم شبی 6 - 7 گیگ رایگان دانلود می کنیم، یعنی چیزی حدود 200 گیگ ماهی رایگان دانلود می کنیم، نه محدود میکنن، نه قطعی داره و نه هیچ مشکل دیگه ای. خلاصه همه چیز گل و بلبل ه !
Last edited by keyvan360; 13-11-2013 at 04:14.
همین الان 2 مگابیت 10 گیگ شارژ کردم
طبق گفته ی خودشون 2048 باید 256 کیلوبایت شبانه دانلود داشته باشه
سرعت حدود روی 120 تا 130 هست
نصف سرعته واقعی
آسیا تک دزد ...
خالی از لطف نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گویا غیر از اسیاتک از هیچ جا سرویس نگرفتی که اینقدر شادمان شدی!!!! با همه اون مسائل گل و بل بل که شما نام بردید هنوز از افغانستان ما عقب تر هستیم !!!!!!
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)