سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.
سلام .ممنون.ایرانسل فعلا یک سایت فعال دارد. اگر شرایط خوب باشد. 2 سایت جدید هم اضافه خواهد شد. همراه اول سایت اصلی مرکز شهر را روشن کرده ولی قول داده اند تا فروردین ماه شاید هم زودتر 2 سایت جدید اضافه بشود.
سلام. پوشش ایرانسل در ایلام بد نیست . همراه اول هم قرار است 8 سایت جدید اضافه کند. مشکل اصلی ایلام کمبود پهنای باند است که با اضافه شدن به شبکه ملی تا بهمن ماه هم سرعت و هم پوشش افزایش خوبی خواهند داشت. شبکه ملی و مرکز داده استانی واقع در زیر ساخت قول 50 روزی را برای ادغام شبکه داده اند.
از موقعی که این بسته ها رو گذاشته ، چهار بار بسته 2 تا 6 صبح رو گرفتم.
هرچهار بار مقدار دیتای مصرفی که توسط گوشی نشون میداد، دقیقا با میزان دیتای مصرف شده که ایرانسل میگفت تطابق داشت!
شما تماس بگیر
ازین اشتباها میکنن
اگه اشتباهی شده باشه مطمئنا تصحیح میکنن
اینجوری نیست که بخوان دزدی کنن
اگرم یه جا باشه که مثل آدم مشکلت رو پیگیر شن همین ایرانسله توی ایران
سلام آقا رضا.
شهرستان زرین دشت استان فارس کی قراره 3g راه اندازی بشه؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
سلام دوستان این دو بسته رو میشه همزمان خرید ؟؟
![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام،
تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت روشنه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟
Last edited by iDownload & iGame; 07-11-2015 at 18:21.
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
- - - Updated - - -
درود دوستان
میخواستم یکمی اطلاعت دد مورد
مودم های تری جی و فورجی ایرانسل بهم بدین قیمت هاش و این که سیستم خانگی رو هم جواب میده یا نه و از چه طریقی ؟؟؟؟
دومی این که دوستانی که تو مشهد هستن این فورجیش تو کدوم منطقه ها هست
من خودم تو راه اهن هستم اونجا جواب میده ؟؟؟
ممنون
بترکه این همراه اول همه راحت بشن که از آبان پارسال که اومد چند تا دونه bts توی سطح شهر تجهیز کرد رفت که رفت!ایرانسل کار رو 1ماهه تموم کرد پوشش نسل 3و4 هم کامل کرد همراه اول کلا بیخیاله.
پینگ نسل 4 ایرانسل هم اذیت میکنه برای خودش میره روی 500 پینگ بین المل صفحه هم بد باز می کنه یه رسیدگی بفرمایید. ممنون
من دیشب طرح 2 تا 6 رو گرفتم واسه امشب میخوام بگیرم میزنه مشترک گرامی شما مجاز به استفاده از این طرح نمیباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)