نه با dns که مسلما حل نمیشه اما بعضی ها که مثلا مشکلاتی تو کانکت شدن به اورجین یا استیم و .... دارن بیشتر از dns هست جدای از کیفیت !
نه با dns که مسلما حل نمیشه اما بعضی ها که مثلا مشکلاتی تو کانکت شدن به اورجین یا استیم و .... دارن بیشتر از dns هست جدای از کیفیت !
من به این نتیجه رسیدم که بیشتر حرفاشون در مورد خرابی سراسری و قطعی فولان کابل دروغه چون بدون وی پی ان و پراکسی افتضاحه و حتی سایتهای داخلی رو هم درست باز نمیکنه ولی با وی پی ان با حداکثر سرعت و بدون مشکل کار میکنه.
البته گاهی سرعت وی پی ان هم میاد پایین و هی قطع میشه ولی بیشتر مواقع خوبه.
دقیقا، دوباره دستکاری کردن در راستای مسدودسازی فیل تر فکن ها
پینگ یاهو رفته رو 1200 دیگه خودتون به عمق فاجعه پی ببرین زنگ هم که میزنیم میگه از سایت شاتل سرعت بگیر
سلام
دوستان سرویس های نامحدود همچنان نامحدود هست یا خواب جدیدی واسمون دیدین.کیفیت خیلی افت کرده....
همانطور که بعضی از دوستان اشاره کردن دیشب هم باز اوضاع خراب بود
من اینجا و فروم همسایه رو هر کار میکردم نصفه نیمه لود میشد و مشکلات دیگه جوری که من بیخیال شدم مودم رو خاموش کردم
فضاحت جدید:
امروز یه سری لینک رو گذاشته بودم دانلود بشه ظهر که چک کردم دیدم به سرورهای داخلی اکانت دانلود وصل نمیشه فهمیدم که بله دوباره از رنج 86 آی پی گرفته، حالا هی مودم رو ریست می کنم میبینم دوباره از همون رنج گرفته.
زنگ زدم پشتیبانی زنه میگه اگه به فیلترشکن وصل بشید از رنج 86 آی پی میگیره! دیگه این مدل مسخره بازی رو ندیده بودیم که دیدیم.
حالا میگم کدوم فیلترشکن من وصل شدم به دیتاسنترهای داخلی بعد هم از سایت هایی که فیلتر نیست گذاشتم دانلود بشه، برداشت پورت رو ریست کرد تا درست شد.
واقعا نمیدونم از دست این جماعت چی کار باید کنیم دیگه، واقعا کاراشون غیرقابل تحمل شده و هی دارن پیش میرن در این گندکاری ها.
اصلا برای چی بدون اینکه من مودم رو خاموش روشن کنم باید آی پی من تغییر کنه سرخود؟ صد بار تاحالا این طور شده.
چندین بار هم یه فایل رو گذاشتم دانلود بشه رفتم اومدم دیدم وسط کار ارتباط قطع شده و تا مودم رو ریست نکردم درست نشده. دانلود هم که هیچی.
بابا اینا شورش رو درآوردن دیگه
سرعت به طرز شدیدی افتضاح شده !!!
مودم رو ریست میدم، 5 دقیقه با سرعت کند وبگردی میکنم، قطع میشه !!!
نمیدونم چرا 2 روزه اینجوری شده و اونطور که پیداست مشکلِ من نیست، بلکه همگانیـه !!!
معلوم نیست دارن چیکار میکنن !!!
برای باز کردن یه صفحه مشک شدید دارم اونم با سرعت 2مگابیت..واقعا افتضاحه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
عذرخواهی وزیر ارتباطات از مشترکان اینترنت/ پاسخ به گلایه کاربران
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)