دوستان برام مهمه.این قضیه صد در صد درسته؟یعنی اگه همزمان هم پدرت کارت ایثارگری(جبهه)داشته باشه و هم بسیج فعال باشی فقط یکیش ثبت میشه؟
دوستان برام مهمه.این قضیه صد در صد درسته؟یعنی اگه همزمان هم پدرت کارت ایثارگری(جبهه)داشته باشه و هم بسیج فعال باشی فقط یکیش ثبت میشه؟
نمیدونم بعضیا چرا اینقدر شایعه و حرف الکی درست میکنن!
نخیر - هر دو رو میشه استفاده کرد. رفیقای خود من با هر دو کسری تسویه کردن رفتن پی کارشون!
آقا مگه چکارتون میکنن که ایقد شاکی هستی؟
لطفا یه مقدار توضیح بدین که اگه یه وقت گفتن بیا سرباز ما شو ما هم یه جوری بپیچونیم
دمت گرم
نمایندگی ولی فقیه که بهترین جابرای خدمته .
ما تو پادگانمون به ساختمان نمایندگی میگیم معبد عامون![]()
با سلام
بهمن ماه 91 فارق التحصیل شدم (مقطع کارشناسی) و برگه نظام وظیفه رو هم از دانشگاه گرفتم.
اگر دفترچه زودتر از 12 ماه بعد از فراقت از تحصیل پست بشه چطور میشه استفاده از معافیت تحصیلی رو مشخص کرد؟
با تشکر
Last edited by musa; 17-07-2013 at 13:05.
سلام. من اول خرداد مدارک فرستادم برا اعزام و 3 روز بعدش برگ سبزم اومد اعزام شهریور هستم لیسانس...برگه سفید الان باید اومده باشه یا نه ؟ که برم از پلیس 10 بگیرم
سلام ...ببخشید من اگر اوایل شهریور دفترچه را پست کنم کی اعزام می شوم...من دانشجوی کارشناسی دانشگاه علم و صنعت هستم با معدل 14.65 ...می خواستم برای امریه خاتم اقدام کنم ...به سایتش رفتم و همه شرایتش را داشتم ....در ضمن 15 ماه بسیج فعال هستم ....بسیج تکمیلی هم از 9مرداد شروع میشه دورش... می خواستم ببینم می تونم خاتم پذیرش بگیرم ؟ ...اشنا حتما باید تو خاتم داشته باشیم یا اشنا تو سپاه استانمون کافیه؟...ممنون میشم اگه جواب بدین..
پست زیاد هست ، وقتش معلوم نیست ! یه سری بدبخت ها رو می فرست لشگر زرهی قم و ... ( از کرمان بدتر ، 260 تا حدودا برجک داره ، ببین چه جهنمیه اونم تو قم )
داداش بهترین جا هست ، ولی نمایندگی ها ، نه ستاد اصلی که آخر پیروزی تو خیابان حبیبی هست
تو پادگان ها بهترین جاها عقیدتی و نمایندگی ولی فقیه هست ولی نه تو خود ستاد اصلی !
سلام
من 30/4/92 فارغ التحصیل میشم و میخوام بلافاصله دفترچه رو پست کنم،به نظر شما تاریخ اعزامم کی میشه؟
اگه 1/8/92 بخوره،میشه با درخواست تعجیل به 1/6/92 موکول بشه؟
بله دوست گرامی...
با توجه به کمبود سرباز شاید بدون درخواست تعجیل اعزامتون برج 6 بشه ...
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)