تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1665 از 1746 اولاول ... 665116515651615165516611662166316641665166616671668166916751715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,641 به 16,650 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

خوب علت اینکه من پسیو رو نگفتم این بود که از دور به من اسپل زد اتکم نداد
    در مورد اون لودن هم راست میگی :-؟ احتمالا 190 بوده پس. ولی با 100تا اضافه بزار دوباره حساب کنم
    چون من یک 90 یادمه. ظهری بازی کردم بعد از کار بود خابالو بودم.
    پس 190 بوده احتمالا
    حالا بزار دوباره حساب کنم

ما اینبار 190 ای پی رو در نظر میگیریم. مطمئن هستم بیشتر نبود. بازی هایی که قدیم بازی کردیم رو نمیشه ریپلیش رو دید ؟
    لول اینفو فکر کنم این کار می کنه ولی قاطیه.

فرض می کنیم که ای لول 5 بوده 240 دمیج + 60% ای پی طرف میشه 354دمیج
    کیو هم 2 لول داشته 110 دمیج + 70% ای پی طرف میشه 243 دمیج
    التیش هم یک لول داشته 300 تا + 75% ای پی طرف میشه 443 دمیج
    خوب ایتم باگ luden echo رو هم داشت. که 100 تا + 10% ای پی طرف که میشه 120 دمیج
    خوب حالا جمع می کنیم
    1160

نکته اینجاست که مجیک رسیست من 50 این حدودا بود یعنی 40% فکر می کنم از اسپل های دشمن رو بلوک می کنه. یعنی 464 دمیج دشمن رو بلوک می کنه مثلا
    1160 - 464 =
    یعنی ایشون باید به من 696 دمیج بزنه
    ولی چون اسکین دحترونه رو داشتند. ایشون به من 900 تا بیشتر دمیج دادند
    یعنی هنوز 200 تا اضافی به من دمیج داده :-؟
    دیگه 190 بیشتر نمی توسنت داشته باشه. چون همین ایتم luden بود با یک ایتم دیگه.
    البته شایدم من خابالو بودم عددها رو یکمی کم دیدم :-؟
    ولی مطمئن هستم اسکین تو دمیج بیشتر اثر داره. حالا شما میگی نداره باشه نداره
    حتی بعضی از بجه های سایت یا خارجی ها هم با من موافقن. بعضی ها هم مخالفن
    ولی من کاش میدونستم کدوم خری با سونا با 5تا ای پی می تونه با 4تا هیت یک ای دی سی رو بکشه
    اسکین دی جی سونا
    شما اصلا واسه چی اون تایم بازی 50 تا magic resist داشتی؟ دمیج نبستی اصلا؟ طرف magic pen نداشته؟ طرف مستری thunderlord نداشته؟ rune های magic pen نداشته ؟
    همش از کلمه های "حدود" ، "دور و بر" ، "تقریبا" استفاده میکنی . ولی مطمئنی که اسکین تو دمیج تاثیر داره. توهم توطئه داری برادر من .
    Last edited by Dadashmohammad22; 06-01-2016 at 16:34.

2. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یونیت های عادی رو هم پرت میکنه، خرافات رو بزارید کنار، اسکین تاثیری تو بازی نداره، تو اعتماد به نفس شاید.
    این نمونه visual bug ها که یه ability به نظر میاد رنجش بیشتر از حد شده باشه، به خاطر یه سری شرایط غیر عادی پیش میاد، مثل delay نت . یا animation canceling. وقتی مثلا بلیتز Q میزنه و انیمیشن رو کنسل میکنه و به سمت عقب میره یا مثلا به دلیل delay تو receive اطلاعات (فقط receive ، نه send ) اون ability ظاهرا دیر cast میشه و زمانی شما پرت کردن Q رو میبینی که یه قدم عقب رفتی ولی در واقع دستور کست کردن Q یه مقدار زودتر به سرور فرستاده شده، به همین خاطر اینطور به نظر میرسه که Q بیش از حد کش اومده و طرف رو کشیده (ناگفته نماند Q بلیتز یه مقدار از اون چیزی که hitbox نشون میده رنجش بیشتره، ولی خوب ربطی به اسکین خاصی نداره و تو همه اسکین ها همینه)
    و این قضیه در مورد خیلی از ability ها و champion ها میتونه پیش بیاد. مثل E اهری
    اسکین ها به قول دوستمون ممکنه visual bug داشته باشن، مثلا بزرگتر از چیزی باشن که hitbox شون مشخص کرده، ولی اینکه فلان اسکین بیشتر میزنه و این حرفا... منو یاد کسایی میندازه که تو بازی harvest moon میگفتن بعد 3 سال میری شهر
    اتفاقا منم 10 سال بازی کردم همه چیزو فول کردم آخرش نرفت شهر
    حی میگفتم ساله دیگه حتما میره شهر
    سال ها گذشت آخرشم شهر نرفت
    Last edited by Fiddle; 06-01-2016 at 19:32.

4. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    farahmanesh.ir

پيش فرض

برای من از دیروز همش dc میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

شما اصلا واسه چی اون تایم بازی 50 تا magic resist داشتی؟ دمیج نبستی اصلا؟ طرف magic pen نداشته؟ طرف مستری thunderlord نداشته؟ rune های magic pen نداشته ؟
    همش از کلمه های "حدود" ، "دور و بر" ، "تقریبا" استفاده میکنی . ولی مطمئنی که اسکین تو دمیج تاثیر داره. توهم توطئه داری برادر من .
    بابا شما تو رونه ات 12 تا مجیک رسیس داشته باشی خودش لول 10 11 50تا میشه
    حدود رو همینطوری گفتم. با ماشین حساب حساب کردم. تازه 10 تا مثلا بیشتر هم گرفتم بعضی جاها.
    در مورد مجیک پنتریشن من رونه اش رو چک کردم 2.5 مجیک پنتریشن داشت با بوتش میشه 17.5 تا
    فکر نمی کنم 17.5 مجیک پنتریشن بیشتر از فوق فوق بالا بگیریم 40 50 دمیج بیشتر بزنه. تازه فکر کنم همون 17.5 تا بزنه
    حالا قبول نمی کنی. ولی گفتم. بعضی ها به حرف من ایمان دارند. بعضی ها هم مثل شما همه چیز رو به شکل منطقی نگاه می کنند. ولی به نظر من این ریوت دمیج مخفی پشت این اسکین ها کارگزاشته. پس یک عده به همین خاطر این اسکین ها رو خواهند خرید :-؟
    نه توهم نوطئه ندارم

من 7 سال رو هم فکر کنم رد کردم ولی شهر نرفتت =)) بعد از 3 4 سال هی پشت هم میخوابیدم. زنه قهر کرد رفت. حیوان ها مردند و .... =)) ولی نرفت
    تو نت هم بزنی هاروست مون سیتی چیزی نمیاره
    من یک رفیقی داشتم خوره بازی بود مثل خودم. اون می گفت شهر رفته . آدم دروغ گویی نبود
    ولی جالبه تو نت هم چیزی به اسم شهر نیست
    ولی خدایی یکی از بهترین بازی هایی بود که تو عمرم بازی کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینقد گفتین که مجبور شدم جواب بدم
    اگه می خواهی بری شهر فقط کافیه که
    ۱.همه ی مسابقات و فستیوال برنده بشی
    ۲.زن و بچه داشته باشی
    ۳. بچه ات بزرگ شده باشه
    ۴.باید به تک تک افراد روز تولدشون هدیه بدی
    ۵. اگر گناهی مرتکب شدی می تونی به کلیسا بری و در ته کلیسا در رو باز کنی وگزینه ی مربوط به گناهت
    را انتخاب کنی تا فرشتگان تو را ببخشند وگناهت رو پاک کنند.مانند مردن حیوانات و..
    -----------------------------------------------------
    راستی کسی سرور ترکیه بازی کرده؟؟لطفا اگه کسی بازی کرده حتما جواب بده.پینگ اونجا چطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

۲.زن و بچه داشته باشی
    ۳. بچه ات بزرگ شده باشه
    ۵. اگر گناهی مرتکب شدی می تونی به کلیسا بری و در ته کلیسا در رو باز کنی وگزینه ی مربوط به گناهت
    راستی کسی سرور ترکیه بازی کرده؟؟لطفا اگه کسی بازی کرده حتما جواب بده.پینگ اونجا چطوریه؟
    اتفاقا من همه ی اون کارا رو کردم همه مسابقه ها رو هم بردم بعد 10 سال 10 تا گاو و گوسفند و مرغ طلایی داشتم
    حتی نوشته بود 10 تا توتفرنگی قدرتی بگیرین من 15 تا گرفته بودم همه ماهی های افسانه ای هم گرفته بودم کلا یه کارایی کردم که هیشکس انجام نداده بود
    ولی شهر نرفت که نرفت
    چه خوب میشد اگه یه بازی آنلاین مثله harvest moon میساختن میوه و حیوونا و ... رو از پلیرای دیگه میگرفتیم یا میفرختیم خیلی حال میداد

9. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

۲.زن و بچه داشته باشی
    ۳. بچه ات بزرگ شده باشه
    سرور ترکیه. من چند تا آدم دیدم مثلا تو ترکیه دیاموند بودند بعد تو اروپا بازی می کردند و سطح بازیشون نهایتا نهایتا سیلور 1 یا گلد 5 بود
    به درد نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرور ترکیه. من چند تا آدم دیدم مثلا تو ترکیه دیاموند بودند بعد تو اروپا بازی می کردند و سطح بازیشون نهایتا نهایتا سیلور 1 یا گلد 5 بود
    به درد نمیخوره
    من فقط میخوام بازی بهم حال بده!! اصلا قصد ندارم دیاموند بشم، فقط و فقط میخوام یه بارم که شده پینگ زیر 100 و یه بازی بدوم کوچکترین دیلیی رو تجربه کنم.حالا فقط سوالم اینه که تو سرور ترکیه پینگ ما ایرانیا چنده؟
    الان من تو هر دو سرور Nordic و West اونم با اکانت کاهش پینگ هیچ وقت پینگ زیر 130 نداشتم.میخوام بدونم میشه تو این بازی پینگ مثلا 70 دید یا نه؟؟ همیییین!

13. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اقا یک کاری میگم بکنید از حنده می ترکید

اول آهنگ محسن چاوشی آهنگ کجایی رو دانلود کنید کامل گوش کنید

بعد آهنگ جیبوتی کجایی رو دانلود کنید گوش کنید

15. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •