کفش خفنی نیست که...
از اجزاء ست holiday میشه؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
کفش خفنی نیست که...
سلامکفش خفنی نیست که...
اطلاعی ندارم بندهصبر کن سعید بیاد
![]()
فعلا کسی چیزی نمی دونه ! ولی امسال 1 هفته وقت داری , اگه از ست باشه می گم می رین من الان دارم کل وسایلی که نیاز داره را فراهم می کنم تا اومد زود برم ...
ضمنا ZET این را گفته :
We still have one or two things left for testing in 1.29. There’ll be a surprise feature available soon on all worlds and then 1.30 will follow shortly afterwards.که همه منتظرش هستند ! گفته 1 یا 2 تا سورپرایز هست ! که این سورپرایز ویژگی هستند !
آره بگو :دي
راستی سعید اینا رو از کجا میفهمی؟ توی فروم وست میگن؟
کسی اینجا با اپرا کار میکنه؟
این برا سال قبل هستش :
من این ها را از سرور بتا می دونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+++++ من با 3 تا مرورگر هم کار می کنم
فایرفاکس
گوگل کروم
اپرا
Last edited by vitamin2002; 11-11-2010 at 21:49.
391 تا در یک round![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب شانسی دارم من.چند وقته دارم دنبال قسمت 3 پیغام می گردم.الان 2 روزه داره قسمت دوم رو میده.حالا قسمت دوم رو داشتم.اول رو دارم.دنبال سوم هستم.کوئستش چیه حالا؟
ایول رکورد من رو شکوندی
چقدر ایم و شوت و اپرن داری؟![]()
نگم بهتره چون می خندیمن دوئلر نیستم
50 تا ایم دارم ! 58 تا اپرنس ! ( البته بدون لباس )
شوتینگم نپرس که می خندی ! من کمکم فکر می کنم اسکیلای دوئل از یک هدی که می ره بالا , بی مصرف می شه ! یعنی اسکیلا بستگی به سلاح خودت و یا سلاح طرف و لول طرف هست !
مثلا من بتا 262 تا شوتینگ دارم ( 138 تا ایم ) ! حالا با یک سلاح معمولی که 100 تا می زنه حساب کنیم باید کمش 360 تا به دست بزنم و و بالای 450 تا به سر بزنم ! ولی من بتا از 280 تا به بالا نتونستم به سر بزنمخودشم اونجا اسکیلای دوئلم 2 برابر اینجاست
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)