تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1665 از 3745 اولاول ... 665116515651615165516611662166316641665166616671668166916751715176521652665 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,641 به 16,650 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کیمیا(2 مگ حجمی) سرعت روزانه روی 4 مگ هست و شبانه روی 1 مگ.(البته شبانه رایگان، نیم بها رو اطلاع ندارم)

=================

این سرویسی که شما داری و روزانه 4 مگ هست و شبانه روی 2 مگ، از کدوم شرکت هست؟؟ ماهی چقدر قیمتشه و شبانه ش چند ساعت هست؟
    یه شرکت توی کرمانشاه به نام حسابگر که 1مگ با 2گیگ حجم و شبی 5ساعت رایگان 20تومن
    سرعت روزانه روی 4مگ و شبانه روی 2مگ که با270 دنلود میکنه و توی 5ساعت راحت 4گیگ دانلود داره

اگه اینجوریه پس ارزش نداره 50تومن بدی واسه این سرعتو کیفیت

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعت روزانه روی 4مگ و شبانه روی 2مگ که با270 دنلود میکنه و توی 5ساعت راحت 4گیگ دانلود داره

دقیقا حرف ما هم همینه که نمیصرفه و سرویسای اسیاتک گرونه الان من دو خط دارم در منزل و مغازه سرویس هم از مخابرات و هم اسیاتک دارم و از مخابرات با ماهی 20 تومن 10 گیگ استفاده میکنم در حقیقت بعضی ها مجبورن از اسیاتک بگیرن وگرنه برای خود منکه مصرفم ماهی 10 گیگ همون مخابرات با ماهی 20 تومن برام خیلی بهتر هست و 30 تومن هر ماه صرفه جویی دارم وقتی از مخابرات استفاده کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب اگر اینطوریه که این شرکت کرمانشاهی الان بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت در ایران با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه هست !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب اگر اینطوریه که این شرکت کرمانشاهی الان بهترین شرکت خدمات دهنده اینترنت در ایران با اختلاف فوق العاده زیاد نسبت به بقیه هست !!
    نمیدونم چه دلیلی داره الان من مثلا دروغ گفته باشم؟که شما علامت تعجب اخر جملتون میزارید
    خوبه خوده شما سوال کردین و من جواب دادم گرنه اگر خودم بدون سوال میومدم اینو میگفتم حتما خیلی چیزهای دیگه داشتین بگین

حالابهترین هست یا بدترین من نمیدونم ولی این سرعت و کیفیتی عین واقعیت وجود داره حتی خواستین عکس از کنترل پنل براتون بزارم تا حجم دانلود شبانه رو نگاه کنی
    البته شما به حجم اولیه در مقابل قیمت هم دقت کنید که حجم اولیه فقط 2گیگ هست و 20تومن نه 10گیگ و 50تومن

اگر اسیاتک سرعت اسمی که برای روزانه و شبانه تایین کرده رو واقعا بده هیچ اختلاف قیمتی وجود نداره
    ولی مشکل اونجاست مثل اینکه اونچیزی که توی مشخصات اورده ارائه نمیده(البته به گفته بعضی دوستان اینجا حالا واقعیت چی هست بماند)

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نمیدونم چه دلیلی داره الان من مثلا دروغ گفته باشم؟که شما علامت تعجب اخر جملتون میزارید
    خوبه خوده شما سوال کردین و من جواب دادم گرنه اگر خودم بدون سوال میومدم اینو میگفتم حتما خیلی چیزهای دیگه داشتین بگین

حالابهترین هست یا بدترین من نمیدونم ولی این سرعت و کیفیتی عین واقعیت وجود داره حتی خواستین عکس از کنترل پنل براتون بزارم تا حجم دانلود شبانه رو نگاه کنی
    البته شما به حجم اولیه در مقابل قیمت هم دقت کنید که حجم اولیه فقط 2گیگ هست و 20تومن نه 10گیگ و 50تومن

اگر اسیاتک سرعت اسمی که برای روزانه و شبانه تایین کرده رو واقعا بده هیچ اختلاف قیمتی وجود نداره
    ولی مشکل اونجاست مثل اینکه اونچیزی که توی مشخصات اورده ارائه نمیده(البته به گفته بعضی دوستان اینجا حالا واقعیت چی هست بماند)
    تو این تاپیک نماینده های اسیاتک زیاد هستن .....شرکتهای دیگه سرویسهای خوبی میدن همین مخابرات این منطقه شب و روز هیچ وقت از 250 من ندیدم کمتر باشه ولی دوستان کم لطفی میکنن و توی سر مخابرات میزنن و وقتی هم میگم ماهی 20 تومن برای 10 گیگ باز میگن نه آسیاتک بهتره !!! چون آسیاتکی ها ناراحت میشن !!!

اسمی که روی سرویس یکار میبرن واقعی نیست و... 2 مگ رو کل جهان میدونن یعنی چقدر ولی دو مگ در اسیاتک یعنی 110 کیلو بایت بر ثانیه یعنی حتی از 1 مگ هم کمتر !!! بعد هم اسیاتک میشه بهترین سرویس دهنده چون چند تا سایت پر بازدید رو داره میزبانی میکنه!
    Last edited by amin885; 04-12-2013 at 20:26.

6. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چرا این همه راه دورالان همین پارس انلاین باسرویس 2مگ 22 تومان درماه دارن شبی 6گیگ دانلود می کنند خیلی جاها مثل فن اوا نامحودشون دقیقا واقعیه و...
    دیگه احتیاجی نیست برید کرمانشاه بهترین شرکت بگردید

8. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

داداش ببین اسیاتک اینجوریه شما 128 محدود بصورت گیگی بخری روازنه 4 مگ هم حتی دانلود داری وقتی گفته میشه سرویس 2 مگ منظور ساعتهای رایگان هست که رایگان از ساعت 1 تا 8 صبح هست وگرنه توی سرویسهای گیگی اسیاتک 128 روزانه هاش همیشه سرعت عالی هست چون داری پول گیگ رو میدی.

و اما شبهاش از ساعت 1 تا 8 صبح که رایگانه چنانچه سرویس دو مگ ماهاینه ترافیک 10 گیگ رو بخری و ماهی 50 تومن تقدیم اسیاتک کنی میتونی شبها با اون سرویس حداقل 100 تا 110 رو داشته باشی.
    سرویس 128 روزا رو 4 نیست رو دو مگه!

داره خودمونی میشه Xperson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان 1 مگ نامحدود برنزی آسیاتک چقدر سرعت داره ؟؟

بعد از اینکه سرعتش از 95 ثابت رسوندن روو 60 کیلو من دیگه نگرفتم .. کسی هست استفاده کنه الان ، بگه چقدر سرعت داره .. می صرفه یا نه ؟

حقیقتاً من دو مگ دارم ..ماهی 50 تومن میدم اصلا نمی صرفه . گفتم اگه تغییری توو 1 مگ برنزی شده برم بگیرم .

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تایید میشه!! سرویس حسابگر از لحاظ شبانه دزددی نداره، و سرعت اسمیه...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان 1 مگ نامحدود برنزی آسیاتک چقدر سرعت داره ؟؟

بعد از اینکه سرعتش از 95 ثابت رسوندن روو 60 کیلو من دیگه نگرفتم .. کسی هست استفاده کنه الان ، بگه چقدر سرعت داره .. می صرفه یا نه ؟

حقیقتاً من دو مگ دارم ..ماهی 50 تومن میدم اصلا نمی صرفه . گفتم اگه تغییری توو 1 مگ برنزی شده برم بگیرم .
    روزانه حدود 400 مگ سرعت 120 تاس، بعدش میاد رو 40( طبق گفته همین تاپیک)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •