داداش شما گواهی حضور در جبهه پدر رو بردین پلیس +10 ثبت کردین؟ چند روز طول کشید تا اومد؟
داداش شما گواهی حضور در جبهه پدر رو بردین پلیس +10 ثبت کردین؟ چند روز طول کشید تا اومد؟
سلام..
والامن امروز اومدم گفتن کسری اومده ...
نمیدونم ثبت شده یا نه ...
یه برگ هست از ارتش ... مشخصات کامل خودم و خونوادم رو نوشته + میزان کسر خدمت .
سلام
تبریک میگم
منظور شما رو متوجه نشدم؟ من که الان دانشجو هستم و میخوام برای کسر اقدام کنم
معلوم نیست شش ماه، یه سال دیگه، زمان سربازی کسر خدمت به دردم میخوره یا نه؟!
ببخشید دیگه، من صفر کیلومتر صفر کیلومترم
با تشکر مهران...
سلام . . .
خیلی ممنون آقا مهران.
به نظر من شما برو کسر خدمت رو بگیرش دست خودت باشه بهتره تا اینکه بخوای بعد از اعزام بری دنبال کارای کسر خدمت .افرادي كه با داشتن معافيت تحصيلي در حال تحصيل بوده و درحال حاضر در شرايط اعزام به خدمت قرار ندارند نيازي به دريافت گواهي كسرخدمت و ثبت آن ندارند ليكن هر زماني كه موعد اعزام آنان فرا رسيد مي توانند به هنگام ثبت در خواست اعزام، مدارك كسرخدمت را نيز به دفاتر پليس +10 ارائه نمايند.
همچنین آخرین شرایط کسر خدمت ایثار گران رو هم میتونید اینجا مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(( ما فکر میکردیم شما خدمتت تموم شده ها... ایشالا در مرحله اول معاف ؛ اگر نشدی هم بیشترین حد امکان کسر خدمت بیاری.))
عاقا چه ربطی دراهنهایت کسر بسیج 6 ماه هستش . و برین اخرین مصاحبه سردار نظام وظیفه رو ببینی میبینی اونجا هم نوشته که نهایتا 6 ماه !
جناب بیل گیتس ( مایکروسافت ) تبریک میگم 8 ماه کسری . ایشالا به خوب یو خوشی تموم کنی خدمتت رو .
اقا چقدر طول کشید از اقدام تا اومدن کسری ؟
من کسر خدمت بسیجم اومده ! حالا به نظرت اینم اقدام کنم تا اینم بیاد با هم ببرم بذارم تو پرونده یا اینو ببرم اونم بیاد اونم میبرم( البته واسه من نهایتش 1-2 ماه اگر بگیره میگیره
)
سلام اقا بگو بیل بدستبیل زن ؛ بار بزن ... نظافتچی ... بیل گیتس که شمایی که حداقل پشت میزی هستی ...
خدایی دلم نمیخواد از دستم ناراحت باشی اما همین که میگی سختی نکشیدم منم دلم میخواد همه راحت باشن حداقل با معاف از رزمی ... چرا که همه با مدرک بالا نمیان خدمت ... من خودم انگار فقط یه پست نمیدم سر دکل؛ اگر نه خدا میدونه انواع و اقسام کار های خدماتی رو انجام دادم ... از بار زدن و خالی کردن و بیل زدن گرفته تا جارو زدن ؛ درخت هرس کردن و...
اما درباره کسری : دقیقا بعد از 13 روز برای من کسری اومده در خونه ... حالا نمیدونم ثبت نظام وظیفه هم هست یا نه ؟ باید از طریق پلیس +10پیگیری کنم .
به نظر من این کسری رو هم بگیر و بزار روی پروندت تا ایشالا هر چی سریعتر تموم شه خدمتت .
Last edited by microsof; 15-07-2013 at 20:29. دليل: ...
سلام .ارتش, تکمیلی رو قبول میکنه؟کسی که امریه نفت بگیره میتونه تکمیلی رو ازش استفاده کنه
سربازی نمایندگی ولی فقیه
سربازی در نمایندگی ولی فقیه
خدمت در نمایندگی ولی فقیه
کسی اینجا افتاد ، اونم تهران نیاد که جهنم به تمام معناست
بهترین جاش خدمت می کنم ولی دهنمون رو سرویس کردن
قبول نمی کنه ، فقط اگه زمانش فعال بودید کسری می خوره
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)