تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1664 از 1746 اولاول ... 664116415641614165416601661166216631664166516661667166816741714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,631 به 16,640 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان خیلی وقته بازی نکردم نمی دونم هنوز هست یا نه اون ایتم 40 درصد ایگنور رو بگیر ببین چه می کنه یک بار با اکالی داشتم مالپ رو می زدم انگار نه انگار مجیک رسیس داشت

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

الان خیلی وقته بازی نکردم نمی دونم هنوز هست یا نه اون ایتم 40 درصد ایگنور رو بگیر ببین چه می کنه یک بار با اکالی داشتم مالپ رو می زدم انگار نه انگار مجیک رسیس داشت
    قدیم این آیتم های پنتریشن خوب بود
    ولی الان طرف وقتی آرمرش یا مجیک رسیستش میره بالا به این راحتی نمیمیره.
    البته بستگی به چمپش هم داره

دوستانی که وارکرافت رو بازی کرده بودند دیده بودند. مثلا هیرو هایی بودند به اسم استرنج. بعد اینها شاید از نظر آرمر خیلی فرقی با هیروهای دیگه نداشتند ولی نمی مردند

تو این بازی شما مثلا میگم برای تیندرمر آرمر بگیر. مثل گوز میمیره
    بعد همین آرمر رو برای شن لئونا یا مثلا ترش مالف بگیر دیگه نمیمیره

یعنی کلا بعضی چمپ ها زاتشون تانکه. باگ هم میشه گفت هست. مثلا من یادمه یک بار با جینکس یا میس فرچون بودم بعد مثلا فرض کن 500 600 تا کریتیکال میزدم به ترش
    ترش فقط یک سان فایر داشت. یعنی آرمرش مثلا 100 بود. لامصب نمیمیرد حالا یا باگه یا کلا مثل همون وارکرافت بعضی چمپ ها ذاتشون تانکیه
    لئونا همینجوره. ناتیلوس همینجوره. اینا یک ایتم تانکی میگیرن دیگه نمیمیرن. حالا تو هی بیا ارمر پنتریشن بگیر.
    البته باید گرفت. ولی اونقدر مثل قدیم اثر نمی کنه.

الان مثلا میگم. یک ای دی سی هرچقدر خوب باشه دقیقه 20 مثلا یک ایتم کریتکال میگیره با 65 ای دی. یعنی اتک شما خیلی باشه دقیقه 20 مثلا 200 تا که بعید میدونم فکر کنم 170 اینا میشه
    بعد همون دقیقه امومو یک فروزن هارت داره و یک نینجا بوت. اگر تونستی بکشیش

البته من یک چیزی متوجه شدم
    تو این بازی مثل اینکه ای پی بهتر هستش. یعنی من دیدم طرف آرمر میگیره دیگه نمیمیره به این راحتی. ولی دیدیم با اینکه طرف مجیک رسیس میگیره ولی باز ای پی ها می کشن لامصب
    مثل دیانا آکالی شاید و اینجور چمپ ها.

ولی به نظرم چو بردارید. لاصمب تانکه نمیمیره. گنده میشه. همه مثل خر روش فوکوس میدن. تا بخواد بمیره دشمن تیم شما رو کشته. بد تانکه بد

------------------------------------------------------------------------------------------------

امروز داشتم یک بازی از کره ای ها اسپک می کردم 2تا نکته دیدم
    1. طرف اسمش jg graves بود با گراوس رفته بود جنگل

2. جند وقت پیش داشتم در مورد قدرت اسکین حرف میزدم. یکی از دوستان قبول نداشت. دیدم این گراوس با اسکین استخرش هستش. دیدم به رد مثلا اتک میده.رد چند میلیمتر میره عقب
    من تاحالا همچین چیزی ندیده بودم. هر بار که اتک میداد این رد پرت میشد عقب یک کوچولو . پاور اف اسکین اینه
    Last edited by madmaster_3d; 05-01-2016 at 12:53.

3. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز داشتم یک بازی از کره ای ها اسپک می کردم 2تا نکته دیدم
    1. طرف اسمش jg graves بود با گراوس رفته بود جنگل

2. جند وقت پیش داشتم در مورد قدرت اسکین حرف میزدم. یکی از دوستان قبول نداشت. دیدم این گراوس با اسکین استخرش هستش. دیدم به رد مثلا اتک میده.رد چند میلیمتر میره عقب
    من تاحالا همچین چیزی ندیده بودم. هر بار که اتک میداد این رد پرت میشد عقب یک کوچولو . پاور اف اسکین اینه

در مورد جمله آخرت باید بگم بابا این ریورک جدید graves هستش ربطی هم به اسکین نداره به خدا.
    از وقتی adc ها رو ریورک کردن graves بازی نکردی مثل اینکه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

در مورد جمله آخرت باید بگم بابا این ریورک جدید graves هستش ربطی هم به اسکین نداره به خدا.
    از وقتی adc ها رو ریورک کردن graves بازی نکردی مثل اینکه.
    نه
    ولی چرا به یونیت های عادی اینطوری نمیزنه؟ بعد در مورد این تو اسپل هاش خوندم چیزی ندیدم
    البته این قضیه اسکین رو نقض نمی کنه. چون خیلی دوستان موافق بودند که بعضی اسکین ها مثلا رنجش بیشتره.خودت هم فکر کنم موافقی در این مورد
    دیروز مثلا بیلیتز سعی کرد اهری رو بکشه اهری فرار کرد بعد یک ای انداخت تقریبا با پول بیلیتز یکپا میرفت من ندیده بودم این همه رنج داشته باشه. یادم نیست کدوم اسکینش بود

جدیدا همه گراوس ( البته فکر کنم تلفضش گریوز باشه ولی من اینطوری صداش می کنم ) جنگل میرن
    Last edited by madmaster_3d; 05-01-2016 at 13:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من به خاطر امتحانات ارشد لول رو کلا حذفیدم وگرنه میرفتم یه نگاه میکردم دقیق بهت میگفتم ولی فک کنم مربوط به پسسیوش passive باشه نه اسپلاش.
    در ضمن اصلا با قضیه اسکین ها موافق نیستم و با اطمینان 500% میگم کوچکترین ربطی به قدرت چمپ ها نداره فقط و فقط runs masterys و آیتمایی که تو بازی میگیری مهم اند خیلی وقتا یه مستری اشتباه برای یه چمپ باعث تفاوت فاحشی در قدرتش تو بازی میشه.مثلا فک کن برای یاسو تو قسمت مستری به جای خونه Warlord bloodlust خونه کناریشو بگیری...
    کلی دلیل هست که میتونم بیارم در مورد اسکین فقط دوتا از مهماشو بخوام بگم اولیش اینه که اگه با اسکین قدرت چمپ فرق کنه کلا بازی نمیتونست بالانس بمونه و دومی اینکه اصلا اگر رایوت هم میخواست، این کار از نظر فنی کلی مشکل ایجاد میکرد فک کن برای هر اسکین هم بخواد جداگانه برنامه بنویسه و براشون مقدار مشخص کنه...میشد لیگ او باگ
    البته نمیخوام بگم این بازی کلا بی باگه ها حتی ممکنه بعضی باگ ها مربوط به اسکین خاصی هم باشن.فقط شاید یه سری اتفاق موردی که با هر پتچ رایوت سعی میکنه درست کنه و نمیشه این موضوع رو تعمیم داد به اینکه تمام چمپ ها حالت بدون اسکین وبا اسکین فرق میکنن
    لول رو حذف کردم حالا ببین با چی سرگرم شدم...عجبا! فک کنم باید یه کار کنم p30world هم چیلتر شه
    Last edited by mey123; 05-01-2016 at 18:10.

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

نه
    ولی چرا به یونیت های عادی اینطوری نمیزنه؟ بعد در مورد این تو اسپل هاش خوندم چیزی ندیدم
    البته این قضیه اسکین رو نقض نمی کنه. چون خیلی دوستان موافق بودند که بعضی اسکین ها مثلا رنجش بیشتره.خودت هم فکر کنم موافقی در این مورد
    دیروز مثلا بیلیتز سعی کرد اهری رو بکشه اهری فرار کرد بعد یک ای انداخت تقریبا با پول بیلیتز یکپا میرفت من ندیده بودم این همه رنج داشته باشه. یادم نیست کدوم اسکینش بود

جدیدا همه گراوس ( البته فکر کنم تلفضش گریوز باشه ولی من اینطوری صداش می کنم ) جنگل میرن
    یونیت های عادی رو هم پرت میکنه، خرافات رو بزارید کنار، اسکین تاثیری تو بازی نداره، تو اعتماد به نفس شاید.
    این نمونه visual bug ها که یه ability به نظر میاد رنجش بیشتر از حد شده باشه، به خاطر یه سری شرایط غیر عادی پیش میاد، مثل delay نت . یا animation canceling. وقتی مثلا بلیتز Q میزنه و انیمیشن رو کنسل میکنه و به سمت عقب میره یا مثلا به دلیل delay تو receive اطلاعات (فقط receive ، نه send ) اون ability ظاهرا دیر cast میشه و زمانی شما پرت کردن Q رو میبینی که یه قدم عقب رفتی ولی در واقع دستور کست کردن Q یه مقدار زودتر به سرور فرستاده شده، به همین خاطر اینطور به نظر میرسه که Q بیش از حد کش اومده و طرف رو کشیده (ناگفته نماند Q بلیتز یه مقدار از اون چیزی که hitbox نشون میده رنجش بیشتره، ولی خوب ربطی به اسکین خاصی نداره و تو همه اسکین ها همینه)
    و این قضیه در مورد خیلی از ability ها و champion ها میتونه پیش بیاد. مثل E اهری
    اسکین ها به قول دوستمون ممکنه visual bug داشته باشن، مثلا بزرگتر از چیزی باشن که hitbox شون مشخص کرده، ولی اینکه فلان اسکین بیشتر میزنه و این حرفا... منو یاد کسایی میندازه که تو بازی harvest moon میگفتن بعد 3 سال میری شهر

8. 2 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یونیت های عادی رو هم پرت میکنه، خرافات رو بزارید کنار، اسکین تاثیری تو بازی نداره، تو اعتماد به نفس شاید.
    این نمونه visual bug ها که یه ability به نظر میاد رنجش بیشتر از حد شده باشه، به خاطر یه سری شرایط غیر عادی پیش میاد، مثل delay نت . یا animation canceling. وقتی مثلا بلیتز Q میزنه و انیمیشن رو کنسل میکنه و به سمت عقب میره یا مثلا به دلیل delay تو receive اطلاعات (فقط receive ، نه send ) اون ability ظاهرا دیر cast میشه و زمانی شما پرت کردن Q رو میبینی که یه قدم عقب رفتی ولی در واقع دستور کست کردن Q یه مقدار زودتر به سرور فرستاده شده، به همین خاطر اینطور به نظر میرسه که Q بیش از حد کش اومده و طرف رو کشیده (ناگفته نماند Q بلیتز یه مقدار از اون چیزی که hitbox نشون میده رنجش بیشتره، ولی خوب ربطی به اسکین خاصی نداره و تو همه اسکین ها همینه)
    و این قضیه در مورد خیلی از ability ها و champion ها میتونه پیش بیاد. مثل E اهری
    اسکین ها به قول دوستمون ممکنه visual bug داشته باشن، مثلا بزرگتر از چیزی باشن که hitbox شون مشخص کرده، ولی اینکه فلان اسکین بیشتر میزنه و این حرفا... منو یاد کسایی میندازه که تو بازی harvest moon میگفتن بعد 3 سال میری شهر
    آره ما هم کلی بازی کردیم اتفاقا تو کمتر از یک سال خونه دار هم شدیم. بچه هم اومد فلان ولی نرفت
    ولی این قضیه اسکین خرافات نیست. چون من سونا جلوم بود. با 5تا ای پی می تونست من رو با 4 بار اسپل بکشه
    من 100 بار جلوم سونا افتاده. ولی این تخیلی میزد . یا باورت نمیشه
    من خودم مین لوکس بازی می کنم در حدل لالیگا
    بعد دیروز یک لوکس جلوم بود با 90 ای پی التی کیو ای به من دور ور 900 تا دمیج داد
    اون اسکین دخترونه رو داشت
    حالا با هم حساب کتاب می کنیم ببینیم این چه جوری به ما زده
    لولش که قبل از 11 بود فکر کنم لول 8 9 10 چیزی بود
    فرض می کنیم که ای لول 5 بوده 240 دمیج + 60% ای پی طرف میشه 290 دمیج
    کیو هم 2 لول داشته 110 دمیج + 70% ای پی طرف میشه 170 دمیج
    التیش هم یک لول داشته 300 تا + 75% ای پی طرف میشه 365 دمیج
    خوب ایتم باگ luden echo رو هم داشت. که 100 تا + 10% ای پی طرف که میشه 110 دمیج
    خوب حالا جمع می کنیم
    290 + 170 + 365 + 110 = 935دمیج
    نکته اینجاست که مجیک رسیست من 50 این حدودا بود یعنی 40% فکر می کنم از اسپل های دشمن رو بلوک می کنه. یعنی 374 دمیج دشمن رو بلوک می کنه مثلا
    یعنی 935 - 374 = 561 .
    یعنی ایشون باید به من 561 دمیج بزنه
    ولی چون اسکین دحترونه رو داشتند. ایشون به من 900 تا بیشتر دمیج دادند
    این یعنی اینکه 340 دمیج بیشتر به خاطر یک اسکین

با مدرک حرفم رو ثابت کردم ( خدائیش همین الان حساب کردما. فکر نکنید قبلا کردم )

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

آره ما هم کلی بازی کردیم اتفاقا تو کمتر از یک سال خونه دار هم شدیم. بچه هم اومد فلان ولی نرفت
    ولی این قضیه اسکین خرافات نیست. چون من سونا جلوم بود. با 5تا ای پی می تونست من رو با 4 بار اسپل بکشه
    من 100 بار جلوم سونا افتاده. ولی این تخیلی میزد . یا باورت نمیشه
    من خودم مین لوکس بازی می کنم در حدل لالیگا
    بعد دیروز یک لوکس جلوم بود با 90 ای پی التی کیو ای به من دور ور 900 تا دمیج داد
    اون اسکین دخترونه رو داشت
    حالا با هم حساب کتاب می کنیم ببینیم این چه جوری به ما زده
    لولش که قبل از 11 بود فکر کنم لول 8 9 10 چیزی بود
    فرض می کنیم که ای لول 5 بوده 240 دمیج + 60% ای پی طرف میشه 290 دمیج
    کیو هم 2 لول داشته 110 دمیج + 70% ای پی طرف میشه 170 دمیج
    التیش هم یک لول داشته 300 تا + 75% ای پی طرف میشه 365 دمیج
    خوب ایتم باگ luden echo رو هم داشت. که 100 تا + 10% ای پی طرف که میشه 110 دمیج
    خوب حالا جمع می کنیم
    290 + 170 + 365 + 110 = 935دمیج
    نکته اینجاست که مجیک رسیست من 50 این حدودا بود یعنی 40% فکر می کنم از اسپل های دشمن رو بلوک می کنه. یعنی 374 دمیج دشمن رو بلوک می کنه مثلا
    یعنی 935 - 374 = 561 .
    یعنی ایشون باید به من 561 دمیج بزنه
    این یعنی اینکه 340 دمیج بیشتر به خاطر یک اسکین

با مدرک حرفم رو ثابت کردم ( خدائیش همین الان حساب کردما. فکر نکنید قبلا کردم )
    مدرک ؟
    اولا شما مطمئنا سعی کردی جزئیات رو به نفع خودت تغییر بدی یا درست یادت نمیاد.
    اگع ما فرض رو بر این بگیریم که تو لول 10 فقط تونسته باشه یه luden بخره (و فرض رو بر این بگیریم اینقدر کودن باشه که نه doran's ring گرفته نه از rune ها و mastery ها هیچی گرفته باشه)
    بازم خود luden 100 تا ap میده. حالا چجوری طرف 90 تا ap داشته ؟
    تازه اگه luden قبل آپدیت بوده باشه 120 تا ap میده
    و شما که main lux هستی چطور تو محاسباتت passive رو در نظر نمیگیری که بعد از هر ability با autoattack میتونه فلان قدر دمیج بده
    اگه autoattack هاش رو درست بزنه که بایدم بزنه، حداقل 300 تا دمیج فقط از passive میگیره
    Last edited by Dadashmohammad22; 06-01-2016 at 10:20.

11. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت AkhSureros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    هر جا رام بدن

پيش فرض

جاتون خالی دیروز به سرم زد با اکانت لول 10هم برم یه بازی بکنم!
    عذاب وجدان گرفتم به ولله این تفل معصوما با 3 تا اتک میفتادن!!!
    یه اینفوگرافی آماده کردم خودتون ببینین :

Last edited by AkhSureros; 06-01-2016 at 13:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مدرک ؟
    اولا شما مطمئنا سعی کردی جزئیات رو به نفع خودت تغییر بدی یا درست یادت نمیاد.
    اگع ما فرض رو بر این بگیریم که تو لول 10 فقط تونسته باشه یه luden بخره (و فرض رو بر این بگیریم اینقدر کودن باشه که نه doran's ring گرفته نه از rune ها و mastery ها هیچی گرفته باشه)
    بازم خود luden 100 تا ap میده. حالا چجوری طرف 90 تا ap داشته ؟
    تازه اگه luden قبل آپدیت بوده باشه 120 تا ap میده
    و شما که main lux هستی چطور تو محاسباتت passive رو در نظر نمیگیری که بعد از هر ability با autoattack میتونه فلان قدر دمیج بده
    اگه autoattack هاش رو درست بزنه که بایدم بزنه، حداقل 300 تا دمیج فقط از passive میگیره
    خوب علت اینکه من پسیو رو نگفتم این بود که از دور به من اسپل زد اتکم نداد
    در مورد اون لودن هم راست میگی :-؟ احتمالا 190 بوده پس. ولی با 100تا اضافه بزار دوباره حساب کنم
    چون من یک 90 یادمه. ظهری بازی کردم بعد از کار بود خابالو بودم.
    پس 190 بوده احتمالا
    حالا بزار دوباره حساب کنم

ما اینبار 190 ای پی رو در نظر میگیریم. مطمئن هستم بیشتر نبود. بازی هایی که قدیم بازی کردیم رو نمیشه ریپلیش رو دید ؟
    لول اینفو فکر کنم این کار می کنه ولی قاطیه.

فرض می کنیم که ای لول 5 بوده 240 دمیج + 60% ای پی طرف میشه 354دمیج
    کیو هم 2 لول داشته 110 دمیج + 70% ای پی طرف میشه 243 دمیج
    التیش هم یک لول داشته 300 تا + 75% ای پی طرف میشه 443 دمیج
    خوب ایتم باگ luden echo رو هم داشت. که 100 تا + 10% ای پی طرف که میشه 120 دمیج
    خوب حالا جمع می کنیم
    1160

نکته اینجاست که مجیک رسیست من 50 این حدودا بود یعنی 40% فکر می کنم از اسپل های دشمن رو بلوک می کنه. یعنی 464 دمیج دشمن رو بلوک می کنه مثلا
    1160 - 464 =
    یعنی ایشون باید به من 696 دمیج بزنه
    یعنی هنوز 200 تا اضافی به من دمیج داده :-؟
    دیگه 190 بیشتر نمی توسنت داشته باشه. چون همین ایتم luden بود با یک ایتم دیگه.
    البته شایدم من خابالو بودم عددها رو یکمی کم دیدم :-؟
    ولی مطمئن هستم اسکین تو دمیج بیشتر اثر داره. حالا شما میگی نداره باشه نداره
    حتی بعضی از بجه های سایت یا خارجی ها هم با من موافقن. بعضی ها هم مخالفن
    ولی من کاش میدونستم کدوم خری با سونا با 5تا ای پی می تونه با 4تا هیت یک ای دی سی رو بکشه
    اسکین دی جی سونا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •