قویترین سلاح بازی اون نیستشرمندتم
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
قویترین سلاح بازی اون نیستشرمندتم
![]()
قویترین سلاحی که می شه به راحتی بدست اوردنه اونایی که تو کش باتل باید پدرت دربیاد تا بگیری
![]()
- چطور از مارکت جنس بخرم؟
- طرف حق انتخاب داره یا همینکه من بخرم، میخرم؟!!
- اگر طرف حق انتخاب داشت و من جنس رو خریدم، همون موقع پول رو پرداخت میکنم یا وقتی طرف تایید کرد؟
- اگر طرف حق انتخاب داشت و پول همون موقع پرداخت بشه، اگر طرف به یکی دیگه فروخت پول من برمیگرده؟
به ظاهر احمقانه هست ولی یه بازیه بود دقیقا این روال رو به بدترین حالت داشت!
1 ) برا این کار 2 تا راه داری .
الف ) برا مزایده شرکت کنی و مینیمم مزایده را ببری بالا که باید صبر کنی تا زمان مزایده تموم بشه و بتونی اون چیزی که خریدی را بگیری که احتمال داره افراد دیگه هم در مزایده شرکت کنند و پول مزایده را ببرند بالا که بازم می تونی در مزایده شرکت کنی و تو هم پول مزایده را ببری بالا !
ب ) می تونی ماکسیمم پول مزایده را بدی و چیزی که می خواهی بخری را در همون لحظه بدون انتظار و ... مال خودت بکنی
2 ) طرف حق انتخاب نداره و اصلا نمی فهمه که کی خریده ...
3 )به مورد 1 نگاه کن
4 )حالا بگیم ماکسیمم پول مزایده را ندادی و در مینیمم پول مزایده شرکت کردی اگه یکی دیگه اومد و پول مزایده را افزایش داد در این موقع اون پولی که پرداخت کردی اتوماتیک بهت پس داده می شه ...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
آواترم چطوره ؟![]()
بلاخره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت جواب
ایول مایه دار
آواتار جدید هم مبارک ولی
بعضی وقتا فکر میکنم (با توجه به اینکه مثلا اسم قبلی رو نمی دونستی) نکنه پورن استار باشن
-----------------------
من و10 huckleberry's slingshot میخوام! اگه کسی مغازه ای سراغ داره که اینو بفروشه معرفی کنه! من هیچ جا ندیدم... البته فعلا فقط 450 تا دارم
weststats یه بخش داشت وسیله رو معرفی میکردیم اون میگفت از چه شهری میشه خرید... هرچی گشتم پیداش نکردم. لینکش چیه؟
-----------------------
آرش جان برای خانوم با کلاسی مثل تو خوب نیست همچین اسلحه هایی حمل کنی...![]()
Last edited by amin_fixfox; 10-11-2010 at 18:32.
کویست جدید که 10 - 15 روز دیگه به خاطر روز شکر گذاری فعال می شه ! البته باید مال سال قبل را حتما انجام داده باشین تا این اکتیو بشه ( هر کی انجام نداده مثل من اول باید اون را بره این سال بعد بره برا این )
1. Go to Henry and give him 3 berries, 6 oranges and 4 corn = 70 XP
--> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. Go to Maya and give her 4 tomatos, 7 beans and 2 ham = 100 XP
3. Go to Maya with 1 Tequila and 10 Tobacco = 125 XP
4. Go to Maya and she'll give you this: Thanksgiving boots (+2 DEX, +12 Toughness, +6 Hiding
من انجام ندادم ! چه بمونه به تو !
10 تا پاچه بوقلمون می خواهد برا اون انجام ندادم چون انجام می دادم از رنک می افتادم ولی امسال می کنم چون دیگه آخر خط هستم !
الان مدال را که گرفتم دیگه کارای پر پول و یا پر شانس نمی کنم
دارم product جمع آوری می کنم تا وقتی لول 120 شد دیگه از کویست جدید اینا عقب نمونم و زود زود کویست ها را رد کنمو تجربه مفتی بدون وقت تلف کنی بگیرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)