تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1664 از 1759 اولاول ... 664116415641614165416601661166216631664166516661667166816741714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,631 به 16,640 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

تشکر دوست عزیز
    در حالت bridge بود به PPPoP تغییر دادم سیو کردم مودم رو خاموش روشن کردم بازم باید با کانکشن وصل شم ! چکار کنم ؟
    خواهش میکنم
    PPPOE/PPPOA منظورته؟ باید بذازی رو PPPOE/PPPOA ...و اینکه پسورد و یوذر نیمی که از مخابرات گرفتی رو هم وارد میکنی دیگه نه؟ معمولا سه حرف اول شهرت با کد و شماره س ..مثه این :TEH2225656یوذر نیم و 2225656 هم پسورد
    اگه اینکارارو میکنی و بازم نمیشه مودم رو ریست کن و با کابل شبکه مودم رو وصل کن به کامپیوتر بعد از همین ادرس مودم رو تنظیم کن ...درست میشه ...

2. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

دوستان،به نظرتون آنتن 8db با 5db تفاوت خیلی محسوسی دارن؟و اینکه اگر یکی از آنتن های مودم(8968) رو به 8db ارتقا بدی مشکلی پیش میاد؟
    دلیلش هم اینه که یه طرف خونه رو خوب پوشش نمیده
    انتن 8db برای سلامتی مضر نیست؟چون مودم کنار تخت خوابه
    فرق که معلومه داره ولی اول یه سوال ...مودم رو چرا نمیذاری وسط خونه؟ اگه بذاری وسط خونه فک کنم مشکلت حل بشه ...
    مشکل که فک نکنم پیش بیاد حالا تو اگه پولشو داری ارتقا بده ...
    من انتن مدمم از این هم بالاتره ...میگن گوشی موبایل هم امواجش سرطان زاعه ...کی به این حرفا اهمیت میده ..اگه مشکل زیادی بوجود میاوورد خارجیا استفاده نمیکردن از وایرلس ...زیاد فکرتو مشغول مشکلاتش نکن

4. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان،به نظرتون آنتن 8db با 5db تفاوت خیلی محسوسی دارن؟و اینکه اگر یکی از آنتن های مودم(8968) رو به 8db ارتقا بدی مشکلی پیش میاد؟
    دلیلش هم اینه که یه طرف خونه رو خوب پوشش نمیده
    انتن 8db برای سلامتی مضر نیست؟چون مودم کنار تخت خوابه
    اول اینو بخون
    خوب چه کاریه عزیز این همه مودم وایرلس خوب.ایشون دنبال چیز خاصی هستن؟؟؟ بعد یه مورد دیگه بین 5 دی بی آی و 8 فرقی نیست الکی پول آنتن ندین.جالبه حتی خیلی ها رفتن بالاتر گرفتن بردشون کمتر شده چرا حالا؟؟؟ بخاطر اینکه با بالا رفتن گین ، زاویه پخش امواج وایرلس کمتر میشه یا به عبارتی با کمتر شدن زاویه ، قدرت پخش یا همون گین ، برد بالا میره....

6. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by leo.unique; 07-03-2014 at 21:01. دليل: از دست این اینترنت سرعت پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فرق که معلومه داره ولی اول یه سوال ...مودم رو چرا نمیذاری وسط خونه؟ اگه بذاری وسط خونه فک کنم مشکلت حل بشه ...
    مشکل که فک نکنم پیش بیاد حالا تو اگه پولشو داری ارتقا بده ...
    من انتن مدمم از این هم بالاتره ...میگن گوشی موبایل هم امواجش سرطان زاعه ...کی به این حرفا اهمیت میده ..اگه مشکل زیادی بوجود میاوورد خارجیا استفاده نمیکردن از وایرلس ...زیاد فکرتو مشغول مشکلاتش نکن
    2 تا pc به مودم وصله و اگر بخوام مودم رو جابجا کنم باید کلی کابل شبکه بگیرم و مخفی کردن کابل هم دشواری های خودش رو داره.مشکل من اینه که توو پذیرایی(حدود 22 متر با 2 تا دیوار و یه کانال کولر مابینش) آنتن 60-65% هستش ولی یهو قطع میشه و دوباره وصل میشه.
    جالب اینه که دیروز رفتم یه کوچه پایین تر و با مسافتی حدود 45 متر(حدودا مقداری دید مستقیم) 35% انتن داشتم

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

2 تا pc به مودم وصله و اگر بخوام مودم رو جابجا کنم باید کلی کابل شبکه بگیرم و مخفی کردن کابل هم دشواری های خودش رو داره.مشکل من اینه که توو پذیرایی(حدود 22 متر با 2 تا دیوار و یه کانال کولر مابینش) آنتن 60-65% هستش ولی یهو قطع میشه و دوباره وصل میشه.
    جالب اینه که دیروز رفتم یه کوچه پایین تر و با مسافتی حدود 45 متر(حدودا مقداری دید مستقیم) 35% انتن داشتم
    منم مشکل شمارو داشتم.
    یه کارت وایرلس گرفتم pc رو با وایرلس وصل میکنم.
    آنتن ٨ db گرفتم جواب نداد.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

10. 2 کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم مشکل شمارو داشتم.
    یه کارت وایرلس گرفتم pc رو با وایرلس وصل میکنم.
    آنتن ٨ db گرفتم جواب نداد.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    منم با ایشون موافقم ! منتها بجای کارت وایرلس میتونی آداپتور یو اس بی بگیری !

12. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من قبل از این که ویندوزم خراب بشه به راحتی به اینترنت وصل میشدم. اما به دلایلی ویندوز عوض کردم(7) و الن نمیتونم دیگه به اینترنت با همون مودم قبلیم وصل شم. تمام درایور های ویندوز رو هم نصب کردم اما فایده ای نداشت. واقعا نمیدونم چی کار کنم. لطفا اگه آموزشی چیزی میشناسید (به صورت پی دی اف باشه که چه بهتر) ادرسشو بهم بدید. واقعا کارم خیلی ضروریه و امروز به شدت نیاز دارم که این کامپوتر رو به اینترنت وصل کنم. از کسی که بتونه یه راهنمایی جامع بکنه یه دنیا ممنون میشم

داره خودمونی میشه saeed330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    میخوام مودم وایرلسی بخرم که علاوه بر اینترنت بیسیمی که داره بتونه یک شبکه بیسیم برای دستگاههایی که وای فای دارند هم ایجاد کنه که بشه مثلا با وای فای تلوزیون به کامپیوتر شبکه شد و فایلها رو به اشتراک گذاشت...
    چه جور مودمی باید بگیرم؟
    با تشکر

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بچه ها اینترنت 256 نامحدود کسی اینجا داره؟ سرعت دانلودتون چنده؟ مال من که افتضاحه بین 10 و 15 و 18 در نوسانه ...ماله مخابراته ...بنظرتون همینیه که هست یا زنگ بزنم رسیدگی کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •