تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1664 از 2365 اولاول ... 66411641564161416541660166116621663166416651666166716681674171417642164 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,631 به 16,640 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    میخواستم قیمت باند e69xو پخش x400 و آمپ 527 رو اگه زحمتی نیس بدونم ؟ واینکه امکان ارسال هست ؟ من خراسان جنوبیم -می صرفه برام بفرستین ؟
    سلام
    اسپیکر E69X با تخفیفی که برای دوستان اینجا از نمایندگی گرفتم 255 قابل تهیه هست
    پخش X400 هم325 و آمپ 527 نیز186قابل تهیه هست.
    بله با تی پاکس براتون ارسال میکنند.فکر کنم حدود 15 تومن هزینه بشه.دقیق نمیدونم.
    سلام دوستان...جفت تا باند خوب واسه ۸۶۵۰ چی بگیرم؟قیمت تا ۲۰۰
    بعد ی سوال دیگه من پخش قبلیم وقتی چراغ پشت امپر رو روشن میکردی دکمه های ضبط هم روشن میشد ولی الان رو ۸۶۵۰ پایونییر دکمه های پخش دایم روشنه..این موضوع راه حلی نداره؟
    6965v2 میتونید بگیرید 205 تومن.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ماشینتون چیه؟
    شخصا غیر از پخش 7056 با الباقی موافق نیستم.
    ضمنا به شما توصیه میکنم قطعات خوب تهیه و اگر مشکل هزینه دارید ،خورد خورد قطعات رو جمع کنید.هر گونه کمک و یا راهنمائی هم خواستید بنده در خدمتتون هستم.
    من به خیلی از دوستان این نصیح رو کردم و کسانی که گوش کردن ممکنه مدتی طول کشیده تا کل سیستمشون رو جمع کنند ولی از نتیجه کار راضی بودن و خستگی بی سیستمی تو این مدت از تنشون دررفته.
    مطمئن باشید اگر از کالاهی بی کیفیت استفاده نمائید نه تنها از نتیجه کار راضی نخواهد بود بله پولتون رو دور ریختید.
    حالا بفرمائید ماشین چیه تا گام به گام بریم جلو
    تشکر حمید خان ...
    ماشین پژو 405 هست ..
    بشدت منتظر پیشنهادات شما هستیم ................................

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بزرگوار من دخالتی در خرید ماشین نداشتم والبته اینم یگم من سیستم باز نیستم ولی حرفه ای موسیقی گوش میدم به عنوان مثال تو خونه بلندگوی مانیتورینگ در اتاقم دارم و اکثر موزیکامو به صورت Flac گوش میدم ، همچنین هدفون Klipsch دارم که اونم حرف نداره و اکثر موزیکامو در منزل گوش میدم واسه همین همچ وقت سیستم باز نبودم و تو این زمینه هزینه نکردم، الانم قصد ندارم خیلی هزینه کنم هرچند که با این ماشین جدید دستم تو هزینه کردن بستست و به عنوان مثال آمپ نمیتونم داشته باشم، پس آمپ نیست پس کامپ هم نیست، پس ساب هم نیست پس کواک گران قیمت هم نیست! باید انتخابم رو نهایتا از کواک های گرد 16 سانتی انجام بدم(نمیخوام برشکاری و غیر فابریک باشه)

خوب من از توضیحتون به این دوستمون برای خودم هم استفاده میکنم
    چون من آمپ ندارم پس باید db بلندگویی که میخوام بخرم هم بالا باشه
    دوست من به خاطر حجم کم صدا(حتی با آمپ هم اشاره کردین حجم بالا نیست) من قید هلیکس رو میزنم. شاید باندای 70-80 تومنی برای من بازدهی بیشتری از باندهای 150-200 تومنی داشته باشه چون اون 80 تومنیه بهتر درایو بشه و پارامترهای مدنظر من(بیس بیشتر، تفکیک و شفافیت بهتر، پرتاب بیشتر و دیستورشن کمتر) رو بهتر از گزینه گرونتر اجرا کنه(اینجاست که به کمک شما احتیاج دارم)

پس گزینه هامون اینطوری میشه :

راکفورد فازگیت ، جی بی ال ، کنوود ، پایونییر
    Rockford Fosgate R165X3 45W RMS 91db 195.000 T
    JBL GT6-6 50W RMS 93db 112.000 T
    Pioneer A1675S 50W RMS 90db 110.000 T
    Kenwood KFC-1665S 30W RMS 92db 65.000 T

بین این گزینه ها و باتوجه به نبودن آمپ نظرتون چیه و فکر میکنید کدوم گزینه به استانداردای مدنظر من نزدیکه

خودم اولویتم به ترتیب اینطوریه: راکفورد، کنوود، جی بی ال ، پایونییر (راکفورد به خاطر برندش و آشنایی با جنس صداش، کنوود به خاطر قیمتش ، جی بی ال و پایونییر رو!!!)
    سلام
    من مزاح کردم. خدای ناکرده قصد جسارت نداشتم.
    در مورد حرفه ای گوش کردن و سیستمهای خانگی باید عرض کنم کاملا با سیستم خودرو متفاوت هست. آکوستیک خونه رو تو ماشین نداریم. انوع و اقسام نویزها ،شکستگی صدا به خاطر اطاق خودرو و....در تعیین نوع و خلوص صدا موثره.
    در مورد راکفورد احتمالا شما صدای سری قدیمیها رو شنیدید چون متاسفانه مدلهای جدید حتی بالاترین رده نیز اون کیفیت سابق رو نداره.چرا واقعا نمیدونم.
    من با تهیه باند 70-80 تومنی موافق نیستم.ولی با توجه به اینکه آمپلیفایر نمیخواهید تهیه نمائید فکر میکنم 1655 کن وود گزینه خوبی باشه.

5. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من مزاح کردم. خدای ناکرده قصد جسارت نداشتم.
    در مورد حرفه ای گوش کردن و سیستمهای خانگی باید عرض کنم کاملا با سیستم خودرو متفاوت هست. آکوستیک خونه رو تو ماشین نداریم. انوع و اقسام نویزها ،شکستگی صدا به خاطر اطاق خودرو و....در تعیین نوع و خلوص صدا موثره.
    در مورد راکفورد احتمالا شما صدای سری قدیمیها رو شنیدید چون متاسفانه مدلهای جدید حتی بالاترین رده نیز اون کیفیت سابق رو نداره.چرا واقعا نمیدونم.
    من با تهیه باند 70-80 تومنی موافق نیستم.ولی با توجه به اینکه آمپلیفایر نمیخواهید تهیه نمائید فکر میکنم 1655 کن وود گزینه خوبی باشه.
    خواهش میکنم، این چه حرفیه؟
    راکفورد رو چند ماه پیش در ماشین یکی از اقوام شنیدم
    مدل ماشینش سوزوکی کیزاشی 2013 بود که سیستم فابریکش راکفورد بود! کلا صدای پر دیتیل و محشری داشت! اون ماشین رو فروخت الان اپتیما 2014 داره که صدای فابریک اون ماشین مال کمپانی اینفینیتی! عجیب اینجاست اینجا هم صدا عالیه! کلا ماشین وارداتیا(غیر چینیا) جدیدا سیستمای محشری روشون میزارن به عنوان مثال یکی از دوستام سوناتا 2013 داره صدا تو اون ماشین هم عالیه! جنس صداهای قابریک این ماشینا خیلی عالی تر از این سیستماییه که اینجا بچه ها میرن کامپوننت 4-5تومنی با کلی اکسسسوری و آمپ و ساب و اینجور چیزا با هزینه سنگین میبندن شده! نمی دونم چرا!؟ کاش پولم میرسید فقط به خاطر سیستم صوتی یکی از این کیا و یا هیونداهای 2014 رو میخریدم اما افسوس!

اما در مورد راکفورد یعنی الان راکفورد R165X3 با سه برابر قیمت کنوود 1665 صداش بی کیفیت تره؟! راستی من قبلا پایونییر 1644 داشتم که اونم بدون آمپ به هدیونیت فابریک ماشین قبلیم(کنوود) بستم، این 1644 دیستورشنش کم بود اما تیز بود صداش و خوب بیس کمی داشت! که در مجموع دوست نداشتم! من صدای گرم و فلت رو ترجیح میدم!
    با این اوصاف و با توجه به اینکه 1665 کنوود تو همون رنج قیمته آیا صداش هم همونه یا بهتره؟ اون جی بی ال (GT6-6) رو شما نشنیدین؟
    Last edited by mrm88; 02-12-2014 at 19:15.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محبت کردی حمید جان
    اینجور که فرمودین نسخه ما از این قرار شد:
    1- یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده)
    2- برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن)
    3- همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP (اینم بگو 2.000.000)
    4- 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA
    خوب تا اینجا حدوداً میشه 3.800.000 تومان

5- اما در مورد ساب چیزی نگفتی. با نصب باندهای درها دیگه نیازی به ساب ندارم؟ و اگر به اون هم نیاز هست این آمپ پیشنهادی جوابگوی اون هم میشه یا نیاز به آمپ دیگری داریم؟ هزینه ساب، سیم کشی اون و آمپ احتمالی چقدر میشه؟ بگو من طاقتش رو دارم. این آمپی که گفتی جای آمپ فابریک جا می شه یا باید جایی از صندوق فیکس کنمش.
    البته جسارتاً در نظر داشته باش که من می خوام در صورت نیاز به ساب، ساب هم در جای تعبیه شده خودش در صندوق قرار بگیره و نخواد یک باکس بزارم عقب و فضای صندوق رو کاهش بدم.

6- اگر خاطرت باشه در مورد پخش قبلا بهم کنوود 7035 رو توصیه کرده بودی با قیمت حدودی 1.190.000 که احتیاج به قاب داشت و پورت USB و AUX داشبورد و دکمه های فرمان را ساپورت نمی کرد. آیا با توجه به اصلاحات اخیر باز هم همون رو پیشنهاد می کنی یا اون هم نیاز به تغییر داره. اگر بشه که امکاناتی که ماشین داره رو ساپورت کنه خیلی خوب میشه.

خوب درسته که هزینه خیلی سنگینی برای من هست. اما بیشتر از این میسوزم که چرا باز هم با این همه هزینه کردن با اون چیزی که کاملا مورد تایید استاد فن هست فاصله خواهم داشت (منظورم کامپوننت زیرو pp هستش).

به هر حال اگر می خوای یک چند روز از شر من خلاص شی این دو تا سوال رو هم جواب بده (ردیف 5 و 6) و آخر هفته رو برا خودت بساز
    ارادت دارم.
    1-من تصور کردم ساب ووفر نیاز ندارید.البته وجود ساب ووفر سلیقه ای هست.ولی بودنش به خاطر تکمیل رنج فرکانس پائین بهتر از نبودنش هست.من دو مدل رو مد نظر دارم برای سام.
    الف-ساب SQX 10 گلیدن قیمت ندارم چون قبلا وارد نشده.ولی حدودا 700 برآورد میکنم.همراه آمپلیفایر FD130C2 این هم جزو محصولات جدید کپانی گلیدن هست.
    ب- ساب RS 10 قیمت قبل 370 تومن همراه آمپلیفایر Ml 601.1
    ج-هزینه کابل RCA که حدود 100 تومن. کابل ساب هم 2*4.0mm متری 10500
    2- بله فعلا همون پخش رو در نظر داریم.البته اگر بهتر از این بخواهید مدل 8035BT هست که1.980.000 تومن قیمتش هست.پایونیر هم مدل 8650BT رو داره که 1.750.000 هست.
    امکانات و کلیدهای صوتی ماشین هم با یه اینتر فیس راه می افته.تو هر سه مدل.
    در مورد مطلب انتهائی که فرمودی(زیرو pp) درسته فاصله در حد های اند هست.چون این خط تولید محصولات پروفشنال رو تولید میکنه.
    من عرض کردم با توجه به بودجه طرف مقابلم پینشهاد میدم.مثلا سال پیش بود یاپیرار سال یادم نیست. یکی از کاربران تازه هم عضو شده بود. به من گفت فلانی من میخوام یه سیستم قوی SPL همراه با کیفیت خوب تهیه کنم. بدون محدودیت در بودجه.یه سیستم براش جمع کردم فکر کنم حدود 7.5 تموم شد.عکسهاش تو گالری عکس و مباحث مربوط به سیستم های صوتی اعضای انجمن هست. آقا محمد علی
    اگر بخواهید کامپوننت رو شیفت بدیم به pp باید آمپ رو هم تغییر بدیم. یه پله میره بالاتر و سریه AS ماسکونی میشه.مثلا AS200.2 که اونم قبلا اگه اشتباه نکنم 1790 بود.
    خلاصه همه چیر به میزان هزینه ای که میخواهید بپردازید داره.
    ابن چه حرفیه من خوشحال میشم بتونم کمکتون نمایم تو انتخاب و تهیه سیستم.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر حمید خان ...
    ماشین پژو 405 هست ..
    بشدت منتظر پیشنهادات شما هستیم ................................
    سلام صادق جان
    لطف بفرمائید به سوالات من پاسخ بدید:
    1-آیا میخواهید از 1073 که دارید و یا 718 مجددا استفاده نمائید یا خیر؟(پیشنهاد من فروش هر دو هست)
    2-موزیکهائی که میشنوید چه سبکهائی هست؟
    3-ساب ووفر نیاز دارید یا مخالف آن هستید؟
    4-حجم صدای بالا میخواهید یا تفکیک و کیفیت بالا؟
    درخدمتم.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم، این چه حرفیه؟
    راکفورد رو چند ماه پیش در ماشین یکی از اقوام شنیدم
    مدل ماشینش سوزوکی کیزاشی 2013 بود که سیستم فابریکش راکفورد بود! کلا صدای پر دیتیل و محشری داشت! اون ماشین رو فروخت الان اپتیما 2014 داره که صدای فابریک اون ماشین مال کمپانی اینفینیتی! عجیب اینجاست اینجا هم صدا عالیه! کلا ماشین وارداتیا(غیر چینیا) جدیدا سیستمای محشری روشون میزارن به عنوان مثال یکی از دوستام سوناتا 2013 داره صدا تو اون ماشین هم عالیه! جنس صداهای قابریک این ماشینا خیلی عالی تر از این سیستماییه که اینجا بچه ها میرن کامپوننت 4-5تومنی با کلی اکسسسوری و آمپ و ساب و اینجور چیزا با هزینه سنگین میبندن شده! نمی دونم چرا!؟ کاش پولم میرسید فقط به خاطر سیستم صوتی یکی از این کیا و یا هیونداهای 2014 رو میخریدم اما افسوس!

اما در مورد راکفورد یعنی الان راکفورد R165X3 با سه برابر قیمت کنوود 1665 صداش بی کیفیت تره؟! راستی من قبلا پایونییر 1644 داشتم که اونم بدون آمپ به هدیونیت فابریک ماشین قبلیم(کنوود) بستم، این 1644 دیستورشنش کم بود اما تیز بود صداش و خوب بیس کمی داشت! که در مجموع دوست نداشتم! من صدای گرم و فلت رو ترجیح میدم!
    با این اوصاف و با توجه به اینکه 1665 کنوود تو همون رنج قیمته آیا صداش هم همونه یا بهتره؟ اون جی بی ال (GT6-6) رو شما نشنیدین؟
    سلام
    اتوموبیلهای وارداتی که سیستمهای صوتی خوب روشون نصب هست ابتدا با نرام افزارهای مخصوص آکوستیک اطاق طراحی میشه.بر اساس کلاس خودرو و نیاز به حجم صدا تعداد اسپیکرها مشخص میشه.باز از طریق نرافزار محل قرار گیری،زاویه نصب فاصله هر اسپیکر با سرنشینان مخصوصا راننده و خیلی پارامترهای دیگه محاسبه و بر اساس اون اسپیکرها انتخاب و نصب میگردند.
    کلیه درها از داخل عایق صدا میشوند.(البته ممکنه تو خودروهای کره ای کامل این کار انجام نشه و فقط مثلا پشت ووفرها نصب بشه چون هزینه بر هست.
    برای ووفرها محلی شبیه کیک پنل ساخته میشه و تقریبا یه فضای سیلد برای کارکردن اسپیکر ایجاد میشه.
    حتی من شنیدم تو خودروی لکسوس از آقا مارک لوینسون به عنوان طراح و نصاب سیستم استفاده میکنند.
    خلاصه سیستمهای OEM به خاطر اینکه با کامپیوتر برنامه ریزی میشه و جهت هر اسپیکر و محل قرار گیری آنها اصولی هست لذا چرخش صدا و کیفیت اون بالا میره.
    در مورد راکفورد من خودم T1652s داشتم

با آمپ راکفورد 851X

ولی واقعا در حد و اندازه یه کامپوننت 850 تومنی در زمان وقت نبود.برای یکی از دوستام کامپ سریه پانچ گرفتم که یک هفته اول تیوترش سوخت و میگفت اصلا صدای خوبی ندار.یکی دیگه از بچه ها آقا سعید روهام ایشون هم آمپ راکفورد مونو داره ولی از اسپیکرهاش راضی نیست.البته من فکر میکنم این راکفوردهائی که تو ایران هست با محصول مشابه در اروپا متفاوت هست.نظر شخصیم هست.
    باید خودتون صدا رو بشنوید ممکنه سلیقه شنیداری بنده با خیلیها متفاوت باشه.
    متاسفانه م نجی بی الی که فرمودید رو نشنیدم.ولی 607 قبلا داشتم تو کیک پنل صداش خوب بود.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اتوموبیلهای وارداتی که سیستمهای صوتی خوب روشون نصب هست ابتدا با نرام افزارهای مخصوص آکوستیک اطاق طراحی میشه.بر اساس کلاس خودرو و نیاز به حجم صدا تعداد اسپیکرها مشخص میشه.باز از طریق نرافزار محل قرار گیری،زاویه نصب فاصله هر اسپیکر با سرنشینان مخصوصا راننده و خیلی پارامترهای دیگه محاسبه و بر اساس اون اسپیکرها انتخاب و نصب میگردند.
    کلیه درها از داخل عایق صدا میشوند.(البته ممکنه تو خودروهای کره ای کامل این کار انجام نشه و فقط مثلا پشت ووفرها نصب بشه چون هزینه بر هست.
    برای ووفرها محلی شبیه کیک پنل ساخته میشه و تقریبا یه فضای سیلد برای کارکردن اسپیکر ایجاد میشه.
    حتی من شنیدم تو خودروی لکسوس از آقا مارک لوینسون به عنوان طراح و نصاب سیستم استفاده میکنند.
    خلاصه سیستمهای OEM به خاطر اینکه با کامپیوتر برنامه ریزی میشه و جهت هر اسپیکر و محل قرار گیری آنها اصولی هست لذا چرخش صدا و کیفیت اون بالا میره.
    در مورد راکفورد من خودم T1652s داشتم

با آمپ راکفورد 851X

ولی واقعا در حد و اندازه یه کامپوننت 850 تومنی در زمان وقت نبود.برای یکی از دوستام کامپ سریه پانچ گرفتم که یک هفته اول تیوترش سوخت و میگفت اصلا صدای خوبی ندار.یکی دیگه از بچه ها آقا سعید روهام ایشون هم آمپ راکفورد مونو داره ولی از اسپیکرهاش راضی نیست.البته من فکر میکنم این راکفوردهائی که تو ایران هست با محصول مشابه در اروپا متفاوت هست.نظر شخصیم هست.
    باید خودتون صدا رو بشنوید ممکنه سلیقه شنیداری بنده با خیلیها متفاوت باشه.
    متاسفانه م نجی بی الی که فرمودید رو نشنیدم.ولی 607 قبلا داشتم تو کیک پنل صداش خوب بود.
    واقعا عجب جایی زندگی میکنبم! ......(بماند)
    بی شوخی انگار باید به فکر خرید این ماشین وارداتیا باشیم! من همونطور که گفتم هرچی 2013 - 2014 کره ای
    و ژاپنی سوار شدم صداش عالی و ما فوق تصورم بوده! خدایا برسون...انشالله

خوب پس راکفورد رو هم از گزینه هام حذف میکنم
    میمونه کنوود 1665S ، جی بی ال GT6-6 و پایونییر A1675S
    از دوستانی که یکی از اینها رو تست کردن و یا داشتن صمیمانه خواهشمندم تجربشون رو با من درمیان بگذارند(صواب داره)
    راستی بزرگوار این شرکت کیش ایران که جی بی ال و اینفینیتی وارد میکنه(هر چند محدود) راجبش اطلاعی داری؟ مطمینه؟
    (فقط از جهت اصل بودن میگم)

14. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا عجب جایی زندگی میکنبم! ......(بماند)
    بی شوخی انگار باید به فکر خرید این ماشین وارداتیا باشیم! من همونطور که گفتم هرچی 2013 - 2014 کره ای
    و ژاپنی سوار شدم صداش عالی و ما فوق تصورم بوده! خدایا برسون...انشالله

خوب پس راکفورد رو هم از گزینه هام حذف میکنم
    میمونه کنوود 1665S ، جی بی ال GT6-6 و پایونییر A1675S
    از دوستانی که یکی از اینها رو تست کردن و یا داشتن صمیمانه خواهشمندم تجربشون رو با من درمیان بگذارند(صواب داره)
    راستی بزرگوار این شرکت کیش ایران که جی بی ال و اینفینیتی وارد میکنه(هر چند محدود) راجبش اطلاعی داری؟ مطمینه؟
    (فقط از جهت اصل بودن میگم)
    سلام
    انشاءالله.من که دعا میکنم همه بتوانند زندگی خوب و مرفهی داشته باشند.
    نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.

16. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام حمید آقا

من پخشم 2550 پایونیر هست
    باندم 6975s و سابم 310d4 هست
    برای باندم 3602 و برای سابم 5602 دارم
    (در کل این ترکیب خوبه؟)
    می خوام پخشمو عوض کنم
    x400 خیلی تعریفشو شنیدم ولی این موضوع که تا 35 ولوم داره یکم واسم گنگه!
    خودم با پایونیر خیلی حال می کنم،حالا به نظر شما چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •