سلام
اسپیکر E69X با تخفیفی که برای دوستان اینجا از نمایندگی گرفتم 255 قابل تهیه هست
پخش X400 هم325 و آمپ 527 نیز186قابل تهیه هست.
بله با تی پاکس براتون ارسال میکنند.فکر کنم حدود 15 تومن هزینه بشه.دقیق نمیدونم.
6965v2 میتونید بگیرید 205 تومن.
سلام
اسپیکر E69X با تخفیفی که برای دوستان اینجا از نمایندگی گرفتم 255 قابل تهیه هست
پخش X400 هم325 و آمپ 527 نیز186قابل تهیه هست.
بله با تی پاکس براتون ارسال میکنند.فکر کنم حدود 15 تومن هزینه بشه.دقیق نمیدونم.
6965v2 میتونید بگیرید 205 تومن.
تشکر حمید خان ...
ماشین پژو 405 هست ..
بشدت منتظر پیشنهادات شما هستیم ................................
سلام
من مزاح کردم. خدای ناکرده قصد جسارت نداشتم.
در مورد حرفه ای گوش کردن و سیستمهای خانگی باید عرض کنم کاملا با سیستم خودرو متفاوت هست. آکوستیک خونه رو تو ماشین نداریم. انوع و اقسام نویزها ،شکستگی صدا به خاطر اطاق خودرو و....در تعیین نوع و خلوص صدا موثره.
در مورد راکفورد احتمالا شما صدای سری قدیمیها رو شنیدید چون متاسفانه مدلهای جدید حتی بالاترین رده نیز اون کیفیت سابق رو نداره.چرا واقعا نمیدونم.
من با تهیه باند 70-80 تومنی موافق نیستم.ولی با توجه به اینکه آمپلیفایر نمیخواهید تهیه نمائید فکر میکنم 1655 کن وود گزینه خوبی باشه.
خواهش میکنم، این چه حرفیه؟
راکفورد رو چند ماه پیش در ماشین یکی از اقوام شنیدم
مدل ماشینش سوزوکی کیزاشی 2013 بود که سیستم فابریکش راکفورد بود! کلا صدای پر دیتیل و محشری داشت! اون ماشین رو فروخت الان اپتیما 2014 داره که صدای فابریک اون ماشین مال کمپانی اینفینیتی! عجیب اینجاست اینجا هم صدا عالیه! کلا ماشین وارداتیا(غیر چینیا) جدیدا سیستمای محشری روشون میزارن به عنوان مثال یکی از دوستام سوناتا 2013 داره صدا تو اون ماشین هم عالیه! جنس صداهای قابریک این ماشینا خیلی عالی تر از این سیستماییه که اینجا بچه ها میرن کامپوننت 4-5تومنی با کلی اکسسسوری و آمپ و ساب و اینجور چیزا با هزینه سنگین میبندن شده! نمی دونم چرا!؟ کاش پولم میرسید فقط به خاطر سیستم صوتی یکی از این کیا و یا هیونداهای 2014 رو میخریدم اما افسوس!
اما در مورد راکفورد یعنی الان راکفورد R165X3 با سه برابر قیمت کنوود 1665 صداش بی کیفیت تره؟! راستی من قبلا پایونییر 1644 داشتم که اونم بدون آمپ به هدیونیت فابریک ماشین قبلیم(کنوود) بستم، این 1644 دیستورشنش کم بود اما تیز بود صداش و خوب بیس کمی داشت! که در مجموع دوست نداشتم! من صدای گرم و فلت رو ترجیح میدم!
با این اوصاف و با توجه به اینکه 1665 کنوود تو همون رنج قیمته آیا صداش هم همونه یا بهتره؟ اون جی بی ال (GT6-6) رو شما نشنیدین؟
Last edited by mrm88; 02-12-2014 at 19:15.
ارادت دارم.
1-من تصور کردم ساب ووفر نیاز ندارید.البته وجود ساب ووفر سلیقه ای هست.ولی بودنش به خاطر تکمیل رنج فرکانس پائین بهتر از نبودنش هست.من دو مدل رو مد نظر دارم برای سام.
الف-ساب SQX 10 گلیدن قیمت ندارم چون قبلا وارد نشده.ولی حدودا 700 برآورد میکنم.همراه آمپلیفایر FD130C2 این هم جزو محصولات جدید کپانی گلیدن هست.
ب- ساب RS 10 قیمت قبل 370 تومن همراه آمپلیفایر Ml 601.1
ج-هزینه کابل RCA که حدود 100 تومن. کابل ساب هم 2*4.0mm متری 10500
2- بله فعلا همون پخش رو در نظر داریم.البته اگر بهتر از این بخواهید مدل 8035BT هست که1.980.000 تومن قیمتش هست.پایونیر هم مدل 8650BT رو داره که 1.750.000 هست.
امکانات و کلیدهای صوتی ماشین هم با یه اینتر فیس راه می افته.تو هر سه مدل.
در مورد مطلب انتهائی که فرمودی(زیرو pp) درسته فاصله در حد های اند هست.چون این خط تولید محصولات پروفشنال رو تولید میکنه.
من عرض کردم با توجه به بودجه طرف مقابلم پینشهاد میدم.مثلا سال پیش بود یاپیرار سال یادم نیست. یکی از کاربران تازه هم عضو شده بود. به من گفت فلانی من میخوام یه سیستم قوی SPL همراه با کیفیت خوب تهیه کنم. بدون محدودیت در بودجه.یه سیستم براش جمع کردم فکر کنم حدود 7.5 تموم شد.عکسهاش تو گالری عکس و مباحث مربوط به سیستم های صوتی اعضای انجمن هست. آقا محمد علی
اگر بخواهید کامپوننت رو شیفت بدیم به pp باید آمپ رو هم تغییر بدیم. یه پله میره بالاتر و سریه AS ماسکونی میشه.مثلا AS200.2 که اونم قبلا اگه اشتباه نکنم 1790 بود.
خلاصه همه چیر به میزان هزینه ای که میخواهید بپردازید داره.
ابن چه حرفیه من خوشحال میشم بتونم کمکتون نمایم تو انتخاب و تهیه سیستم.![]()
سلام صادق جان
لطف بفرمائید به سوالات من پاسخ بدید:
1-آیا میخواهید از 1073 که دارید و یا 718 مجددا استفاده نمائید یا خیر؟(پیشنهاد من فروش هر دو هست)
2-موزیکهائی که میشنوید چه سبکهائی هست؟
3-ساب ووفر نیاز دارید یا مخالف آن هستید؟
4-حجم صدای بالا میخواهید یا تفکیک و کیفیت بالا؟
درخدمتم.
سلام
اتوموبیلهای وارداتی که سیستمهای صوتی خوب روشون نصب هست ابتدا با نرام افزارهای مخصوص آکوستیک اطاق طراحی میشه.بر اساس کلاس خودرو و نیاز به حجم صدا تعداد اسپیکرها مشخص میشه.باز از طریق نرافزار محل قرار گیری،زاویه نصب فاصله هر اسپیکر با سرنشینان مخصوصا راننده و خیلی پارامترهای دیگه محاسبه و بر اساس اون اسپیکرها انتخاب و نصب میگردند.
کلیه درها از داخل عایق صدا میشوند.(البته ممکنه تو خودروهای کره ای کامل این کار انجام نشه و فقط مثلا پشت ووفرها نصب بشه چون هزینه بر هست.
برای ووفرها محلی شبیه کیک پنل ساخته میشه و تقریبا یه فضای سیلد برای کارکردن اسپیکر ایجاد میشه.
حتی من شنیدم تو خودروی لکسوس از آقا مارک لوینسون به عنوان طراح و نصاب سیستم استفاده میکنند.
خلاصه سیستمهای OEM به خاطر اینکه با کامپیوتر برنامه ریزی میشه و جهت هر اسپیکر و محل قرار گیری آنها اصولی هست لذا چرخش صدا و کیفیت اون بالا میره.
در مورد راکفورد من خودم T1652s داشتم
با آمپ راکفورد 851X
ولی واقعا در حد و اندازه یه کامپوننت 850 تومنی در زمان وقت نبود.برای یکی از دوستام کامپ سریه پانچ گرفتم که یک هفته اول تیوترش سوخت و میگفت اصلا صدای خوبی ندار.یکی دیگه از بچه ها آقا سعید روهام ایشون هم آمپ راکفورد مونو داره ولی از اسپیکرهاش راضی نیست.البته من فکر میکنم این راکفوردهائی که تو ایران هست با محصول مشابه در اروپا متفاوت هست.نظر شخصیم هست.
باید خودتون صدا رو بشنوید ممکنه سلیقه شنیداری بنده با خیلیها متفاوت باشه.
متاسفانه م نجی بی الی که فرمودید رو نشنیدم.ولی 607 قبلا داشتم تو کیک پنل صداش خوب بود.
واقعا عجب جایی زندگی میکنبم! ......(بماند)
بی شوخی انگار باید به فکر خرید این ماشین وارداتیا باشیم! من همونطور که گفتم هرچی 2013 - 2014 کره ای
و ژاپنی سوار شدم صداش عالی و ما فوق تصورم بوده! خدایا برسون...انشالله
خوب پس راکفورد رو هم از گزینه هام حذف میکنم
میمونه کنوود 1665S ، جی بی ال GT6-6 و پایونییر A1675S
از دوستانی که یکی از اینها رو تست کردن و یا داشتن صمیمانه خواهشمندم تجربشون رو با من درمیان بگذارند(صواب داره)
راستی بزرگوار این شرکت کیش ایران که جی بی ال و اینفینیتی وارد میکنه(هر چند محدود) راجبش اطلاعی داری؟ مطمینه؟
(فقط از جهت اصل بودن میگم)
سلام
انشاءالله.من که دعا میکنم همه بتوانند زندگی خوب و مرفهی داشته باشند.
نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.
سلام حمید آقا
من پخشم 2550 پایونیر هست
باندم 6975s و سابم 310d4 هست
برای باندم 3602 و برای سابم 5602 دارم
(در کل این ترکیب خوبه؟)
می خوام پخشمو عوض کنم
x400 خیلی تعریفشو شنیدم ولی این موضوع که تا 35 ولوم داره یکم واسم گنگه!
خودم با پایونیر خیلی حال می کنم،حالا به نظر شما چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)