الان سابقه جبهه زیر 6 ماه هم کسری میدن یا نه؟؟
الان سابقه جبهه زیر 6 ماه هم کسری میدن یا نه؟؟
باسلام،
سوال مهم:
کسری جبهه رو میشه با داشتن معافیت تحصیلی (دوران دانشجویی) ثبت کرد؟
گواهی کسری رو میشه وقتی که خودم دانشجو هستم از محل خدمت پدر گرفت ؟ یا باید سرباز باشم؟
باتشکر
Last edited by Iranian boy10; 15-07-2013 at 00:20.
سلام دوستان.یه سوال داشتم از محضر استادان گرامی.من سرباز ارتش هستم نیروی زمینی و پدرم هم نظامی هستن و بازنشسته.پدرم حدود 600 روز جبهه دارن و من هم به دلیل غیبت 3 ماه اضاف سنواتی دارم.آیا راهی هست که بشه من هم از کسری خدمت استفاده کنم؟اعزامی 12/91 هستم.حاضرم هرکاری انجام بدم مثلا با پول...فقط راهشو نمیدونم لطفا هرکی هرچی به ذهنش میرسه که واقعا میتونه کمکم کنه دریغ نکنه...ممنون از لطف همتون
Last edited by lotin; 15-07-2013 at 09:53. دليل: تکمیل
سلام دوستان، سه تا سوال داشتم...
سابقه ی جبهه ی پدر چقدر باید باشه تا کسری بدن؟ کسی که پدرش 6 ماه جبهه داره، میتونه کسری بگیره؟ چقدر؟
درصد جانبازی پدر چقدر باید باشه؟ به هر درصد جانبازی کسری تعلق میگیره؟ حتی 5%
و یه توضیحاتی میخواستم راجع به سرباز معلم، شرایطش، مدتش و...
با تشکر مهران...
به به داش مهران ارادت داریم
والا این قانون ها تازه برگشته حالا از کم و زیادش اطلاعی ندارم
ولی جدولی که اعلام شده اینه
در مورد سرباز معلمی که خدمتش 24 ماه هست تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری توضیحات داده شده
یکی هم به سوال من جواب بده.
باتشکر![]()
سلام...
دوست گرامی به نظرم باید شما کسری رو بگیری ولی تا زمانی که سرباز نشدی فاقد هر گونه ارزشی هست .
برای گرفتن گواهی هم مشکلی نیست فقط مدارک رو دقیقا همراتون ببرید ( پدرتون هم باید شخصا حضور داشته باشه که تایید کنه میخوام برای فلان فرزندم از کسری استفاده کنم )
امروز کسری من هم اومد... دقیقا بر اساس کارت ایثار گری و جدولی که پست بالایی آقا جواد قرار دادن کسری تعلق میگیره .
مثلا به من 8 ماه کسری دادن![]()
1. من سرباز ستاد مشترک هستم و جایی خدمت میکنم که با همه ارگانها (ارتش ،سپاه، نیروی انتظامی و هر موسسه ای که یجورایی نظامی باشه در هر استانی) در ارتباطه و کارم هم تقریبا دبیر خانه ای هست و از اونجا ها شنیدم.
2. مستقیما از اخبار شنیدم.
"""""""""
مبارک باشه!
مدارک چی میخوان برای گرفتن گواهی کسری جبهه؟
یه کاغذ پاره ای دارم نوشته 7 ماه و 20 در جبهه بوده خود پدر بیشتر بوده حالا کم زدن ! بنظرتون همین 7 ماه و 20 روزو میتونن دستکاری کنن و کمتر بزنن؟
باتشکر
سلام.
دوست گرامی برای گرفتن کسری از ارتش : اصل شناسنامه خودتون و پدرتون و برادراتون . کارت پایان خدمت پدرتون کارت ایثار پدرتون . مدارک رو توی صفحات قبل به طور کامل نوشته بودم اما اصلش اینا هستن +گواهی اشتغال به خدمت شما یا آخرین مدرک تحصیلتون ...
نگاه کن دوست عزیز
اگر کاغذ پاره شما کارت ایثار گری باشه ملاک محاسبه قرار میگیره ... برخی مناطق در زمان جنگ عملیاتی بودن و برخی مناطق هم نبودن شاید پدر شما بخشی از خدمتش رو در مناطق غیر عملیاتی یا بعد از اتمام جنگ سپری کرده باشه ... همچنین بعد از جنگ هم فقط تعدادی از مناطق هنوز عملیاتی به حساب میومدن اونم تا 4 ماه پس از جنگ ... مناطقی که منافقین و... میخواستن به ایران حمله کنن!
به هرصورت در کارت ایثار گری حتی 1 روز خدمت پدر شما در منطقه هم درج شده و ملاک عمل قرار میگیره .
در ضمن دوست گرامی حق کسی رو نمیخورن ... ایشالا بتونی چند ماه کسری بگیری![]()
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)