تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1663 از 1783 اولاول ... 6631163156316131653165916601661166216631664166516661667167317131763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,621 به 16,630 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من حس میکنم چند وقته (یک یا دو ماه شاید) صبانت بیش از اندازه حجم کم میکنه
    آیا این حس من واقعا هم درسته یا فقط احساس من بوده و برای شما نسبت به قبل فرقی نکرده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

اقا دیگه شورشو در آوردن
    یک حجم بیکران گزاشتن اولاش خوب بود ولی الان اونم حجمی کردن !!!!!یعنی الان بسته بیکران 5 روزه فقط می تونی 6 گیگ دانلود کنی!!!!!!
    لطفا بیاین یک شکایت درست و حسابی از این شرکت و مدیران کلاه بردارش بکنیم

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

من حس میکنم چند وقته (یک یا دو ماه شاید) صبانت بیش از اندازه حجم کم میکنه
    آیا این حس من واقعا هم درسته یا فقط احساس من بوده و برای شما نسبت به قبل فرقی نکرده؟
    به این دلیل هست که قبلا هزینه ی آپلود محاسبه نمیشد، و الان میشه. به هر حال ملت از لحاظ اینترنت خیلی در رفاه بودن و زیادی داشت بهشون خوش میگذشت، وظیفه دولت هست که یه جوری جلوی رفاه بیش از حد رو بگیره.

4. 4 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بسته بیکران 5 روزه داشتم ۱۴۹ گیگ دانلود کردم اما الان محدود شده به ۳۹ گیگ چرا؟؟؟ چرا وقتی از یک طرح استقبال میشه مردوم رو تحت فشار قرار میدن؟؟؟

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من در ساعات 4-10 مجانی دارم و گاهی که دانلودی داشتم دانلود منیجر رو تایم میدادم تا خودش فایلهان رو دانلود میکرد با موبایل هم دانلود میکنم البته زیاد هم اهل دانلود اینچنینی نیستم شاید ماهی دو سه شب چندتا فیلم بگیرم . مدتی دانلودی نداشتم تا دو شب پیش مطابق معمول دو تا فایل هشتصد مگی رو گذاشتم صبح که پاشدم دیدم فقط حدود پانصد مگ از یکیش دانلود شده ولی دانلود در حد سرعت صفر هست البته صفحه گوشی که روشن شد دوباره از سر گرفته شد. گفتم شاید اختلال چیزی بوده اما امشب دوباره دقیقا قضیه تکرار شد میبینم از چهار تا نه فقط حدود پانصد مگ دانلود شده و سرعت رو صفر ایستاده و تا صفحه روشن کردم با همون سرعت شبها (حدود یک مگ) دانلود ادامه پیدا کرد. حالا میخوام بدونم آیا کسی چنین تجربه ای داره اینها کاری کردن که شبها نشه با نرم افزار دانلود داشت یا مشکل از موبایل من هست اخه من اخیرا چیزی رو در گوشیم تغییر ندادم.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

دوستان سلام. سرویس من تا ۳۱ اردیبهشت ۹۶ اعتبار داره. با توجه به غیرفعال شدن شبانه، میخواستم ببینم میتونم تا ۳۱ اردیبهشت از سرویس شبانه استفاده کنم یا نه؟ چون هنوز توی پنل کاربری نوشته که ۲ تا ۷ رایگانه. دوتا سوال دیگه هم دارم:
    ۱
    ) اون سرویس ۱۵ گیگ ۹ روزه رو دوباره فعال خواهند کرد؟ از لحاظ اقتصادی برای خیلی از مشترکان به صرفه بود. برای خود من که خیلی خوب بود. حتی همیشه حدود ۵ گیگ اضافه میومد. با توجه به محاسبه مجدد آپلود و حذف شبانه، چقدر احتمال داره که این سرویس دوباره برگرده؟ والله به نظر من که هم برای مشتری خوب بود و هم برای صبانت.
    ۲) سرویسای بی کران چجوری هستند؟ میشه بگین محدودیت دانلود ۱ روزه، ۵ روزه و ۳۰ روزه چقدره؟

ممنون میشم اگه به هر سه تا سوالم جواب بدین.

داره خودمونی میشه ssass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهترین جا

پيش فرض

دوستان سلام. سرویس من تا ۳۱ اردیبهشت ۹۶ اعتبار داره. با توجه به غیرفعال شدن شبانه، میخواستم ببینم میتونم تا ۳۱ اردیبهشت از سرویس شبانه استفاده کنم یا نه؟ چون هنوز توی پنل کاربری نوشته که ۲ تا ۷ رایگانه. دوتا سوال دیگه هم دارم:
    ۱
    ) اون سرویس ۱۵ گیگ ۹ روزه رو دوباره فعال خواهند کرد؟ از لحاظ اقتصادی برای خیلی از مشترکان به صرفه بود. برای خود من که خیلی خوب بود. حتی همیشه حدود ۵ گیگ اضافه میومد. با توجه به محاسبه مجدد آپلود و حذف شبانه، چقدر احتمال داره که این سرویس دوباره برگرده؟ والله به نظر من که هم برای مشتری خوب بود و هم برای صبانت.
    ۲) سرویسای بی کران چجوری هستند؟ میشه بگین محدودیت دانلود ۱ روزه، ۵ روزه و ۳۰ روزه چقدره؟

ممنون میشم اگه به هر سه تا سوالم جواب بدین.
    سلام.
    2) طبق صحبت با اپراتور و تجربه خودم سقف دانلود بیکران یک روزه 10 گیگ، پنج روزه 25 گیگ و سی روزه 100 گیگه. البته اگه هر کدوم رو فعال کنید دیگه دانلود شبانه ندارین و از حجم بی کرانتون کم میشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه هنوز توی پنل نوشته پس مشکلی نداره و رایگانه

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام.
    2) طبق صحبت با اپراتور و تجربه خودم سقف دانلود بیکران یک روزه 10 گیگ، پنج روزه 25 گیگ و سی روزه 100 گیگه. البته اگه هر کدوم رو فعال کنید دیگه دانلود شبانه ندارین و از حجم بی کرانتون کم میشه.
    اگه هنوز توی پنل نوشته پس مشکلی نداره و رایگانه
    ممنون. درباره اون سرویس ۱۵ گیگ ۹ روزه چی؟ دوباره فعالش میکنند یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

سلام دوستان من تا يك شنبه اينترنتم كامل وصل بود ولي قطع و وصلي زياد داشت يك شنبه قطع شد زنگ كه زدم گفتن داره به روز رساني ميشه تا سه شنبه. رست ميشه سه شنبه درست نشد زنگ زدم ميگن خطتون از مخابرات دوره و مشكل داره نميشه درست كرد بايد قطع شه . اخه مگه ميشه تا يك شنبه درست بوده بعد يهو خراب شه؟:/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •