تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1663 از 3745 اولاول ... 663116315631613165316591660166116621663166416651666166716731713176321632663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,621 به 16,630 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir000098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این سرویس 4 مگ جدیدش جریانش چیه؟
    کولاک روی چند بسته میشه؟ خوبه؟ سرعت روزانه شبانه چنده؟

عصر تلکام

2. این کاربر از amir000098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما مشکل داری با آسیاتک دلیل نمیشه همه مشکل داشته باشن. من روز 400 میگیرم شب 120. پینگ هم خوبه
    دوست عزیز حرف حق جواب نداره من هم از مخابرات هم از اسیاتک سرویس دارم ولی با ماهی 20 تومن مخابرات 10 گیگ استفاده دارم و خیلی بیشتر استفاده میکنم ازش تا اسیاتک

همه اینجور نیستن که در تمام ساعتها کارشون دانلود باشه

ولی اسیاتک باید حداقل 45 بدم برای 10 گیگ.....قیمت هم مهمه برای خیلی کاربرا....

4. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

دوست عزیز حرف حق جواب نداره من هم از مخابرات هم از اسیاتک سرویس دارم ولی با ماهی 20 تومن مخابرات 10 گیگ استفاده دارم و خیلی بیشتر استفاده میکنم ازش تا اسیاتک

همه اینجور نیستن که در تمام ساعتها کارشون دانلود باشه

ولی اسیاتک باید حداقل 45 بدم برای 10 گیگ.....قیمت هم مهمه برای خیلی کاربرا....
    رفیق ، منم گفتم میخواستم از مخابرات بگیرم اما مرکز تلفن محل ما پورت خالی نداره. آسیاتکو بین بقیه ترجیح دادم. حالا یه عده مثل طرفدارای استقلال پرسپولیس میان اینجا به هم حرف درشت میزنن. ضمنا هرکسی فراخوری کاری که با نت داره isp و سرعتشو انتخاب می کنه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

قصد کمک به بقیس که گول این شرکت رو نخورن، دوستان، اگه gamer هستین، آسیاتک کاملا با سرور خارج مشکل داره، اگه اهل دانلودی، ماکس سرعت شبانه 120، اونم باید ماهی 50 تومن بدی که افراد خاصی هستن که همچین پولی میدن.... اگه نامحدود میخواد، اینجا فقط اسمش هست! اگرم خیلی پولداری و برات مهم.نیست، که دیگه نیازی به راهنمایی نداری! الان به جز افرادی که مجبورن از اینجا نت بگیرن، بقیه بگن که این شرکت چه مزیتی داره که یه سری افراد به صورت خنده دار ازش حمایت میکنن؟! سرعت 120 ، سرعته که به خاطرش ماهی 50 تومن هزینه کنی؟!؟!؟!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اضافه کنم که وایمکس ايرانسل، سرویس 512 شبی 1 گیگ دان میکنه.... خود من شخصا با 1 مگ آسیاشت شبی (بهترین حالت) حدود 1.8 گیگ دانلود کردم... اگه قابلیت جابجایی و پینگ خیلی بهتر ايرانسل (قابلیت play در سرور خارجی) رو به این موضوع اضافه کنیم، افرادی که مجبورن آسیاشت بگیرن، وایمکس بگیرن به نفعشونه

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قصد کمک به بقیس که گول این شرکت رو نخورن، دوستان، اگه gamer هستین، آسیاتک کاملا با سرور خارج مشکل داره، اگه اهل دانلودی، ماکس سرعت شبانه 120، اونم باید ماهی 50 تومن بدی که افراد خاصی هستن که همچین پولی میدن.... اگه نامحدود میخواد، اینجا فقط اسمش هست! اگرم خیلی پولداری و برات مهم.نیست، که دیگه نیازی به راهنمایی نداری! الان به جز افرادی که مجبورن از اینجا نت بگیرن، بقیه بگن که این شرکت چه مزیتی داره که یه سری افراد به صورت خنده دار ازش حمایت میکنن؟! سرعت 120 ، سرعته که به خاطرش ماهی 50 تومن هزینه کنی؟!؟!؟!
    منم باشما موافقم ماهی 50هم دارم میدم مرفه هم نیستم اصلا! ولی کجا برم از اینجا؟ شما بگو.هرجا بری همین گنده.مخابراتم یجور دیگه افتضاحه.ترسم ازاینه ازاین بریم بدترشه براهمینه موندیم اینجا! همین فقط

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

9. 2 کاربر از armenak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سرعتا شبانه چرا انقد داغون شدن؟!

در آغاز فعالیت مرتضی 28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام شما برو ادرس crm.asiatech.ir بعدش برو تو قسمت سامانه شارژ سریع بعد یوزر وپسو بزنو برو برای دیدن ریز مصرف

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ارزیابی ماهانه اپراتورهای دارنده پروانه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایه‌دهنده برتر خدمات در این حوزه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، علی‌اصغر عمیدیان گفت: این ارزیابی براساس میزان کیفیت خدمات ارائه شده، میزان پایبندی و تعهد اپراتورها به قوانین و مقررات و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مفاد پروانه مربوطه، شکایت ثبت شده از سوی مشترکین، نحوه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات از سوی اپراتور، نحوه تعامل با رگولاتوری، فراهم‌آوردن یا تکمیل سامانه‌های پشتیبانی، نظارتی و سنجش کیفیت از سوی اپراتور و ایجاد دسترسی لازم به این سامانه‌ها برای رگولاتوری در پایان شهریورماه انجام شده است.

وی درباره نتایج ارزیابی عنوان کرد: از بین ۱۲ شرکت دارنده پروانه در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکت‌های آریا رسانه تدبیر، پیشگامان توسعه ارتباطات، پارسان لین ارتباطات و انتقال داده آسیاتک، به ترتیب رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کردند. معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره رتبه شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت در ارزیابی شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت(ADSL)، رتبه دهم را کسب کرده است.

او با اشاره به اینکه از این پس ارزیابی اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت به صورت ماهانه انجام و اعلام می‌شود، اظهار کرد: میزان رضایت مشتریان از اپراتورها، از عوامل تاثیرگذار در تعیین نتیجه ارزیابی است، برهمین اساس امیدوارم مشترکین با ثبت نظر و پیشنهادهای خود در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پاسخگویی دقیق به سوالات ارزیابان رگولاتوری درباره خدمات اینترنت پرسرعت، در این ارزیابی مشارکت فعال داشته باشند.

وی افزود: ارزیابی مهرماه اپراتورهای ارایه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت انجام شده و پس از جمع‌بندی به زودی اعلام می‌شود.

13. این کاربر از arizona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام

آیا با سرویس برقراری موقت 3 روزه در آسیا تک امکان دانلود هم وجود داره ؟ هزینه هم کم میشه یانه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •