سلام
آره 12 اینچ بو روش زنده 900 وات هر کدوم
نمیدونم خیلی صدای تیزی داشت ولی یه چیز تو مایه های مید رنج بود
ولی عجب اسپیکریه
سلام
آره 12 اینچ بو روش زنده 900 وات هر کدوم
نمیدونم خیلی صدای تیزی داشت ولی یه چیز تو مایه های مید رنج بود
ولی عجب اسپیکریه
با تشکر فراوان از اقا حمید
حمید جان امپی که 2 جفت باند 150 وات rms رو جواب بده مینیموم قیمت معرفی میکنی ممنون
خودم رو 9604 فکر کردم
با اجازه از اقا حمید و اقا حسین و سایر اساتید.
پخش: کنوود X400 با حدود قیمت 310 هزار تومن بهترین گزینه هست.
اسپیکر با آمپ و بدون آمپ خیلی تفاوت داره.حتما آمپ تهیه کنید تا از اسپیکرتون لذت ببرید.اگر اهل صدای بلند نیستید که بدون آمپ ممکنه راضی بشید ولی اگر بعضا با صدای زیاد هم موزیک گوش میدید حتما به فکر امپ باشید البته این کواک توان خیلی بالایی برای درایو شدن نیاز نداره و به دلیل حساسیت بالاش راحت درایو میشه ولی پیشنهاد میشه حتما آمپ براش تهیه بشه.با امپ کیفیت صدا نیز خیلی بهتره میشه.نگفتین با آمپ یا بدون آمپ ...
شما نصب کنید اگر دیدی صداش راضیتون میکنه که خوب هیچی.اگر نه امپ براش تهیه کنید.
ازونجایی که توان مورد نیازش چندان بالا نیست امپی که بتونه درایوش کنه چندان گرون در نمیاد.
مارک های رده سه هستند .البته تو این رنج قیمتی غیر از اینها هم نیمشه گرفت.سلام به همه دوستان انجمنآقا من يه ضبط حدود 100 تومني ميخام . ميشه نظر دوستان رو در مورد اين راديو فلشا مثل مارم مكسيدر و مارشال و ... بپرسم.
اگه سوال مارو هم جواب بديد دعاتون ميكنم.
بازم ممنون بابت پاسختون دوستان گرامي
پیشنهاد میکنم 60-70 تومن بودجه رو بیشتر کنید مثلا مدل Kd-x110 یا JVC Kd-X210 رو بگیرید از برند JVC
Last edited by SaЁeD; 01-12-2014 at 21:41.
سلام صبح دوستان عزیزم بخیر و شادی
اگر آمپلیفایر خوب میخوای که برای 6975 هم کافی باشه باید صبر کنی گلیدن RS100c4 بیاد.قبلا 1.130.000 بود.بدون شک یه انتخاب ماندگار و بسیار باکیفیت هست برای شما.ضمنا طراحی آلمان و ساخت کره هست.
اگر نمیتوانید این مقدار هزینه نمائید،به نظرمن یا Match آدیو فیشر مدل MA40FX که 600 میفروشن ولی من 550 گرفتم برای دوستان.البته امیدوارم با تغییرات نرخ ارز گرون نشده باشه.اونم آمپلیفایر بسیار کوچک با قابلیتهای خوبی هست. فقط کلاس D هست البته با توجه به نوع اسپیکرهای شما خیلی مهم نیست نوع کلاس.
کن وود
U456 قیمت 290
X400 قیمت 325
ارادت دارم
همانطور که سعید عزیز هم راهنمائی فرمودن میتونید بدون آمپ هم نصب نمائید ولی مسملا با آمپلیفایر خیلی اط ضعفها صدا تو ولومهای بالا پوشیده خواهید شد.
خواهش میکنم گلم
بله 9604 مناسبه تو 4 کانال.تو دو کانال هم حد اقل 5602 اسپیکرتون چیه؟696؟
سلام پویان جان. ببخشید من پویش دیده بودم اسم شریفتون رو،عذرخواهی میکنم.
1-منظورتون از اینها کدوم هست؟اگر زیرو pp رو میفرمائید چرا بسگتهای 16cm کاملا فیت هستند با تمامی خودروها.ولی بدون آمپ اصلا.پویان جان من به شما توصیه میکنم فکر نبستن آمپلیفایر رو از ذهنتون بیارید بیرون.نصب آمپلیفایر فقط برای گرفتن حجم صدای بالا نیست،بلکه گرفتن صدای اصلی و واقعی اسپیکر رو از این طریق خواهید شنید.حجم و قدرت یکی از پارامترهای نصب آمپلیفایر هست.شما با نتخای و نصب یک آمپلیفایر مناسب صدای استاندارد رو خواید شنید.امیدوارم تاکید بنده رو نسبت به این موضوع کاملا درک نموده اید.
2-من پیشنهادم اینه:(البته اگر شما مشکل مالی نداشته باشی همون کامپوننت زیرو pp سرجاش هست چون قیمتش بالاس 2.730.000 بوده.به الطبع آمپلیفایرش هم حدود 2 میلیون هست)ولی این پیشنهاد یه پیشنهاد کیفیتی با قدرت خوب نه خیلی بالا هست برای شما:
یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده).برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن).همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP که این مدل رو تاحالا نیاوردن.امیدوارم بیاد.مدل معمولیش که One 120.4 هست رو آورده بودن قیمتش 1.420.000 بود.
3-فوکال که دیگه نیست خدا رحمتش کنه.
4-قیمتها رو که عرض کردم. امیدوارم قیمتهای جدید کمتر باشه البته اگر این نوسانات نرخ ارز لعنتی بزاره.ولی حدودش دستتون آمد.ضمنا به این هزینه ها باید یه 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA اضافه نمائید.من کابل اسپیکر رو دیگه محاسبه نکردم. چون از همون قبلی استفاده میشه البته امیدوارم جنسش خوب و سطح مقطعش حد اقل برای درهای جلو 2*2.5mm باشه که بعید میدونم![]()
راستی هدیونیت رو هم عوض میکنید؟چون قیمت اون رو هم باید در نظر بگیرید.قاب فابریک .
یه نکته ای رو یادم رفت در مورد فوکال.اونجا که نوشتم "بدون آمپ هم صدای خوبی میده" به خاطر Sensitivity بسیار بالای کامپوننت 165vr هست که 94.5dB میباشد.لذا با کمترین توان صدای بسیار بلندی ازش خارج میشه.کمتر اسپیکری هست که بتونه بالای 92 و نهایت 93 این سنس رو داشته باشه.به اون خاطر بود.
مخلصم.
حمید اقا ممنون از راهنماییت![]()
با سلام
میخواستم قیمت باند e69xو پخش x400 و آمپ 527 رو اگه زحمتی نیس بدونم ؟ واینکه امکان ارسال هست ؟ من خراسان جنوبیم -می صرفه برام بفرستین ؟![]()
بزرگوار من دخالتی در خرید ماشین نداشتم والبته اینم یگم من سیستم باز نیستم ولی حرفه ای موسیقی گوش میدم به عنوان مثال تو خونه بلندگوی مانیتورینگ در اتاقم دارم و اکثر موزیکامو به صورت Flac گوش میدم ، همچنین هدفون Klipsch دارم که اونم حرف نداره و اکثر موزیکامو در منزل گوش میدم واسه همین همچ وقت سیستم باز نبودم و تو این زمینه هزینه نکردم، الانم قصد ندارم خیلی هزینه کنم هرچند که با این ماشین جدید دستم تو هزینه کردن بستست و به عنوان مثال آمپ نمیتونم داشته باشم، پس آمپ نیست پس کامپ هم نیست، پس ساب هم نیست پس کواک گران قیمت هم نیست! باید انتخابم رو نهایتا از کواک های گرد 16 سانتی انجام بدم(نمیخوام برشکاری و غیر فابریک باشه)
خوب من از توضیحتون به این دوستمون برای خودم هم استفاده میکنم
چون من آمپ ندارم پس باید db بلندگویی که میخوام بخرم هم بالا باشه
دوست من به خاطر حجم کم صدا(حتی با آمپ هم اشاره کردین حجم بالا نیست) من قید هلیکس رو میزنم. شاید باندای 70-80 تومنی برای من بازدهی بیشتری از باندهای 150-200 تومنی داشته باشه چون اون 80 تومنیه بهتر درایو بشه و پارامترهای مدنظر من(بیس بیشتر، تفکیک و شفافیت بهتر، پرتاب بیشتر و دیستورشن کمتر) رو بهتر از گزینه گرونتر اجرا کنه(اینجاست که به کمک شما احتیاج دارم)
پس گزینه هامون اینطوری میشه :
راکفورد فازگیت ، جی بی ال ، کنوود ، پایونییرRockford Fosgate R165X3 45W RMS 91db 195.000 Tبین این گزینه ها و باتوجه به نبودن آمپ نظرتون چیه و فکر میکنید کدوم گزینه به استانداردای مدنظر من نزدیکه
JBL GT6-6 50W RMS 93db 112.000 T
Pioneer A1675S 50W RMS 90db 110.000 T
Kenwood KFC-1665S 30W RMS 92db 65.000 T
خودم اولویتم به ترتیب اینطوریه: راکفورد، کنوود، جی بی ال ، پایونییر (راکفورد به خاطر برندش و آشنایی با جنس صداش، کنوود به خاطر قیمتش ، جی بی ال و پایونییر رو!!!)
سلام دوستان...جفت تا باند خوب واسه ۸۶۵۰ چی بگیرم؟قیمت تا ۲۰۰
بعد ی سوال دیگه من پخش قبلیم وقتی چراغ پشت امپر رو روشن میکردی دکمه های ضبط هم روشن میشد ولی الان رو ۸۶۵۰ پایونییر دکمه های پخش دایم روشنه..این موضوع راه حلی نداره؟
محبت کردی حمید جان
اینجور که فرمودین نسخه ما از این قرار شد:
1- یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده)
2- برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن)
3- همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP (اینم بگو 2.000.000)
4- 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA
خوب تا اینجا حدوداً میشه 3.800.000 تومان
5- اما در مورد ساب چیزی نگفتی. با نصب باندهای درها دیگه نیازی به ساب ندارم؟ و اگر به اون هم نیاز هست این آمپ پیشنهادی جوابگوی اون هم میشه یا نیاز به آمپ دیگری داریم؟ هزینه ساب، سیم کشی اون و آمپ احتمالی چقدر میشه؟ بگو من طاقتش رو دارم.این آمپی که گفتی جای آمپ فابریک جا می شه یا باید جایی از صندوق فیکس کنمش.
البته جسارتاً در نظر داشته باش که من می خوام در صورت نیاز به ساب، ساب هم در جای تعبیه شده خودش در صندوق قرار بگیره و نخواد یک باکس بزارم عقب و فضای صندوق رو کاهش بدم.
6- اگر خاطرت باشه در مورد پخش قبلا بهم کنوود 7035 رو توصیه کرده بودی با قیمت حدودی 1.190.000 که احتیاج به قاب داشت و پورت USB و AUX داشبورد و دکمه های فرمان را ساپورت نمی کرد. آیا با توجه به اصلاحات اخیر باز هم همون رو پیشنهاد می کنی یا اون هم نیاز به تغییر داره. اگر بشه که امکاناتی که ماشین داره رو ساپورت کنه خیلی خوب میشه.
خوب درسته که هزینه خیلی سنگینی برای من هست. اما بیشتر از این میسوزم که چرا باز هم با این همه هزینه کردن با اون چیزی که کاملا مورد تایید استاد فن هست فاصله خواهم داشت (منظورم کامپوننت زیرو pp هستش).
به هر حال اگر می خوای یک چند روز از شر من خلاص شی این دو تا سوال رو هم جواب بده (ردیف 5 و 6) و آخر هفته رو برا خودت بساز![]()
Last edited by pooyan sh; 02-12-2014 at 15:42.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)