جانواریو هم که بلاخره 3اخطاره شد.
جباری هم که خوب شده....
جانواریو هم که بلاخره 3اخطاره شد.
جباری هم که خوب شده....
/حاشيه ديدار استقلال و صباي قم /
فردوسيپور پاسخ هواداران استقلال را نداد
خبرگزاري فارس: مجري برنامه 90 پاسخي به تشويق هواداران استقلال در ورزشگاه آزادي نداد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال به شدت عادل فردوسي پور را تشويق كردند. حتي زماني كه فردوسي پور قبل از آغاز مسابقه مشغول مصاحبه با قلعهنويي بود. هواداران از قلعهنويي خواستند فردوسيپور را نزد آنها ببرد ولي قلعهنويي اين كار را نكرد.
فردوسيپور اما هيچ واكنشي به تشويق هواداران استقلال نشان نداد. مجري برنامه 90 ميترسيد به استقلالي بودن متهم شود به همين خاطر به ابراز احساسات طرفداران اين تيم پاسخ نداد.
* گروهي از تماشاگران با يك پارچه نوشت بزرگ از فردوسيپور حمايت كردند.
*قلعهنويي بيش از مسابقه در مورد نتيجه مسابقه پرسپوليس و مس گفت: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است.
*روته مولر مربي تيم ملي در ورزشگاه حضور دارد.
انتهاي پيام/
هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال/
پيروزي استقلال برابر صبا در نيمه اول
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با نتيجه يك بر صفر صباي قم را در نيمه اول شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار ساعت 15/15 در ورزشگاه آزادي در حضور حدود 60 هزار تماشاگر آغاز شد.
عليرضا عباسفرد در دقيقه 37 گل استقلال را به ثمر رساند.
احمد صالحي داور مسابقه در نيمه اول به محسن يوسفي از صباي قم و جانواريو از استقلال كارت زرد نشان داد.
انتهاي پيام/ا
یوسفی به خاطر سربازی رفت فکر میکنم.
اما من تیممون را برای فصل بعد بستم.
اول بائو را بر می گردونیم.
بعد فشنگچی و غلامرضا رضایی را می خریم.
راستی شنیدم مبعلی هم اخراج شد اون هم بد نیست اگه بیاد![]()
من معتقدم ماحتماباید غلامرضا رضایی رابرای فصل بعد بخریم .واقعا بازیکن خوبیه به نسبت آرش هم بخواهیم حساب کنیم ازآرش برهانی هم سرتره چون آرش توحال حرکت نمیتونه پاس خوب بده اما غلامرضا میتونه پاس خوب بده . امسال آرش آقای گل میشه سال بعد هم غلامرضارضایی البته اگربیاد استقلال![]()
بنظرم این نیمه باید جباری رو بجای عباسفرد بیاره ! بعد جباری بیاد جای جانواریو ! جانواریو بره جای مجیدی ! مجیدی هم بره جای عباسفرد ! اینطوری بهتره !
بانظرت کاملا موافقم ضمن اینکه من به احسان حاج صفی هم برای سال بعد امیدوارم .البته اگرغلامرضا عنایتی رانتونیم بخریم ایمان مبعلی رامیتونیم امسال بیاریم تولیستمون .
حتما باید این بازی رو ببریم. ذوب آهن ترکید... دیروزم که بقیه تیم ها مساوی کردن استقلال باید این بازی رو ببره...
اگه عباسفرد اون یه گل رو نمیزد میگفتم کاش همون علیزاده تو بازی بود آخه این عباسفرد اصلا تو جریان بازی نبود.
تماشاگرا واقعا قشنگ تشویق میکنن. مدیر باشگاه الجزیره حساب کار باید دستش بیاد. البته بازی با الجزیره دیگه 60 هزار نفر نمیان برو بالا 90 هزار ...
از حق نگذریم صبا باطری هم خیلی قشنگ بازی کرد. هر تیم دیگه ای غیر از استقلال بود الان چند تا گل خورده بود. مدیر الجزیره باید به تیم همگروه صباباطری هم بگه که با چه تیمی حریفه...
راستی جای آرش هم خالیه... تو این بازی نیاز استقلال به یک مهاجم دیگه هم کاملا حس شد.
ذوب اهن هم هرچی زور میزنه نمیتونه گل بزنه.
ذوب اهن 0 ابومسلم 3
دقیقه 82
محمود سال بعدخیلی ازبازیکنامونوازدست میدیم تواین شک نکن . به نظرم برای سال بعد آرش برهانی میره یه تیم عربی باز. البته اگرغلامرضارضایی رابیاریم ضرری نمیکنیم هیچ سودهم میکنیم. تیم استقلال غیرازفروش بازیکن راه دیگه ای برای درآمدزایی نداره اینو باید قبول کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)