دوست عزیز این کنسول برای هر دو جهت طراحی شده. من خودم همیشه عمودی میزارم. ولی حتما مطمئن باشید که زیرش هموا بکشهراستی آخرش ما نفهمیدیم طرز صحیح گذاشتن xbox چه جوریه ؟
عمودی یا افقی ؟
دوست عزیز این کنسول برای هر دو جهت طراحی شده. من خودم همیشه عمودی میزارم. ولی حتما مطمئن باشید که زیرش هموا بکشهراستی آخرش ما نفهمیدیم طرز صحیح گذاشتن xbox چه جوریه ؟
عمودی یا افقی ؟
اگه بازیهارو رو هارد نصب کنی و عمودی بزاری خیلی بهتره به نظر من.....![]()
دانلودش کن.
بریزش تو فلش.
وصلش کن به کنسول.
نصبش کن.
همین.
يكي جواب ما رو نميده !!!!!!!!!!!سلام خدمت همه دوستان
آقا ما اين تاپيك Xbox Live رو خونديم . هيچي ازش سر درنياورديم . از بس كه اصطلاحات خفن داشت .
بابا ما كه سواد درست و حسابي نداريم . يكي به ما بگه براي اين كه بشه وارد live شد با ذكر اين موارد كه براي اينكه هيچ مشكلي برات پيش نياد بايد چي كار كرد ؟ ( مثلا چه ميدونم بن نشي يا مشكل خاص ديگه ) .
من اين اصطلاحات مربوط به فرم وير و ديسك استيلت و .... رو نفهميدم . :14
چه فرقي بين اكانت Gold و بقيه اكانت ها هست ؟ چه طوري بايد اكانت بگيرم ؟ من نميخوام آنلاين بازي كنم فقط ميخوام بازي هاي آركيد رو دانلود كنم بايد چي كار كنم ؟
بازم از راهنماييتون ممنون هستم
البته فایل رو باید extract کنن و بعد بریزن رو flash یا DVD
باید LT نسخه 1.1 رو داشته باشی
و بازی هات رو هم از جاهای معتبر که مسائل امنیتی رو رعایت میکنن تهیه کنی
با Silver میتونی فقط بچرخی تو live یا tailer بازی ها رو دان کنی ولی برای بازی کردن Gold میخواد
و همچنین MS Point که برای خرید دمو و فیلم و موزیک و بازی هست که باید بخری
از جاهایی مثل nextgen.ir
سلام میشه کلی بگید آپدیت رو از کدوم سایت دانلود کنم چه جوری بریزم رو فلش چه جوری نصب کنم
راستی یه خبر بی رپت از امتحان تیز هوشان درامدم
(ببخشید بی رپت بود آخه خیلی خبر توپی بود نتونستم خودمو کنترل کنم)
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
خیلی خیلی تبریک میگم مبارکتون باشه
ببخشید XBOX360 فیلم با پسوند divex اجرا می کند. لطفا سریع.
بله میکنه فقط باید یه فایل 5mb از live که اسمش optional media update رو دانلود کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)