تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1662 از 4105 اولاول ... 662116215621612165216581659166016611662166316641665166616721712176221622662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,611 به 16,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان کسری بسیج ما هم رسید که 3 ماه زدن برامون

اقا حالا این کاغذ رو چیکار کنم ؟ ببرم بدم بذارن تو پرونده ؟ یا منتظر بمونم تا تو سامانه نیروی انتظامی ثبت بشه بعد با برگ سبز ی که این کسری توش ثبت شده بدم بذارن تو پرونده ؟

کلا نیاز به کار اداری خاصی که نداره تا ثبت کنند تو پرونده ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید یه مورد رو تصحیح کنم البته قانون جدید هست کسری بسیج تا 9 ماه
    نخیر دوست عزیز نهایت کسر بسیج 6 ماه هستش .

3. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا بالاخره یکی ما رو شیر فهم کنه معاف از رزم بگیریم یا نه ؟؟؟ یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر..من برا چشمام صد در صد معاف از رزف میشم..حالا برم دنبالش یا نه؟؟
    والا اگر می خواین به صورت کمسیون نظامی اقدام کنی و معاف از رزم بگیری بهتره بری از اجودانیتون اگر اشنا داری بپرسی ببینی که ایا چیزی ثبت می کنند تو کارت یا نه ؟

ولی اگر می خوای بری بیرون و با پول از یه دکتر متخصص کاغذ جور کنی نه خیالت راحت که چیزی ثبت نمیشه

5. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

والا اگر می خواین به صورت کمسیون نظامی اقدام کنی و معاف از رزم بگیری بهتره بری از اجودانیتون اگر اشنا داری بپرسی ببینی که ایا چیزی ثبت می کنند تو کارت یا نه ؟

ولی اگر می خوای بری بیرون و با پول از یه دکتر متخصص کاغذ جور کنی نه خیالت راحت که چیزی ثبت نمیشه

سلام.
    برادر خیالت راحت چیزی ثبت نمیشه .
    دوما : حین خدمت اگر معافیت پزشکی هم بگیرید بهتون پایان خدمت میدن و توی کارت قید میکنن مدت خدمت انجام شده 3 ماه فرضا ... یعنی خدمت شما تموم شد یا پایان یافت ! .. حالا چه معافی گرفتی چه مدت قانونی رو سپری کردی یا ... از نظر نظام وظیفه خدمت شما پروندش بسته شد و پایان خدمت میده به شما .
    همچنین برادر اگر بخوان چیزی ثبت کنن برای بنده باید یه آمار نامه پزشکی بدن نه پایان خدمت چون توی پرونده کمیسیون من تک تک معافیت ها رو هم ذکر کرده .
    فکر نمیکنم حتی یه روز سختی خدمت رو چشیده باشی که اینقدر برات مهمه که توی کارت چی بنویسن برات! ....تنبیه نصف شب ؛ کلاغ پر رفتن از در گردان تا میدون صبحگاه ...کار ما به جایی رسیده بود که که تنبیه برامون عادت شده بود! و از همه مهمتر دوست گرامی لطفا خواهش میکنم ازت اینقدر نگو توی کارت چیزی مینویسن یا نه ... چون خیلی ها میان اینجا و فکر میکنن فردا پایان خدمتشون براشون درد سر ساز میشه چون معاف از رزم بودن!!! و نمیرن دنبال کمیسیون و مشکلشون رو مطرح نمیکنن صرفا به این خاطر که نمیخوان توی کارتشون چیزی قید بشه و فردا که رفتن پست اول رو دادن قید خدمت رو میزنن! طبق دفترچه راهنمای وظیفه عمومی هم هرکس مشکلش رو کتمان کرد عواقبش بر عهده خود شخص هست و لا غیر ... یعنی پادگان دلش بخواد میتونه نامه کمیسیون طرف رو امضا کنه نخواد هم نمیکنه! هیچ اجباری نیست.
    ..........
    دوستان هر مشکلی که دارید رو ذکر کنید ... بخصوص دیپلمه ها ... فردا که هم دوره ای هاتون رفتن پست و شما معاف از رزم بودین نرفتین همین که بگین خدا فلانی رو خیر بده برای من کافیه همین طوری که من دارم روزی چند بار دعای اون طرفی میکنم که بهم گفت چیکار کن و چیکار نکن.( به حرف کسی هم اهمیت ندین ... )

7. 2 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید یه مورد رو تصحیح کنم البته قانون جدید هست کسری بسیج تا 9 ماه
    کدام قانون ؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کسری بسیج ما هم رسید که 3 ماه زدن برامون

اقا حالا این کاغذ رو چیکار کنم ؟ ببرم بدم بذارن تو پرونده ؟ یا منتظر بمونم تا تو سامانه نیروی انتظامی ثبت بشه بعد با برگ سبز ی که این کسری توش ثبت شده بدم بذارن تو پرونده ؟

وحید خان فکر کنم شما کسری ایثارگری رو داشتید چون من شنیدم تنها از یک نوع کسری میشه استفاده کرد ایثارگری یا بسیج. چون یکی از بجه ها که الان با من خدمت میکنه هر دو رو داره اما فقط ایثارگری رو براش ثبت کردن.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    دوما : حین خدمت اگر معافیت پزشکی هم بگیرید بهتون پایان خدمت میدن و توی کارت قید میکنن مدت خدمت انجام شده 3 ماه فرضا ... یعنی خدمت شما تموم شد یا پایان یافت ! .. حالا چه معافی گرفتی چه مدت قانونی رو سپری کردی یا ... از نظر نظام وظیفه خدمت شما پروندش بسته شد و پایان خدمت میده به شما .
    همچنین برادر اگر بخوان چیزی ثبت کنن برای بنده باید یه آمار نامه پزشکی بدن نه پایان خدمت چون توی پرونده کمیسیون من تک تک معافیت ها رو هم ذکر کرده .
    فکر نمیکنم حتی یه روز سختی خدمت رو چشیده باشی که اینقدر برات مهمه که توی کارت چی بنویسن برات! ....تنبیه نصف شب ؛ کلاغ پر رفتن از در گردان تا میدون صبحگاه ...کار ما به جایی رسیده بود که که تنبیه برامون عادت شده بود! و از همه مهمتر دوست گرامی لطفا خواهش میکنم ازت اینقدر نگو توی کارت چیزی مینویسن یا نه ... چون خیلی ها میان اینجا و فکر میکنن فردا پایان خدمتشون براشون درد سر ساز میشه چون معاف از رزم بودن!!! و نمیرن دنبال کمیسیون و مشکلشون رو مطرح نمیکنن صرفا به این خاطر که نمیخوان توی کارتشون چیزی قید بشه و فردا که رفتن پست اول رو دادن قید خدمت رو میزنن! طبق دفترچه راهنمای وظیفه عمومی هم هرکس مشکلش رو کتمان کرد عواقبش بر عهده خود شخص هست و لا غیر ... یعنی پادگان دلش بخواد میتونه نامه کمیسیون طرف رو امضا کنه نخواد هم نمیکنه! هیچ اجباری نیست.
    ..........
    دوستان هر مشکلی که دارید رو ذکر کنید ... بخصوص دیپلمه ها ... فردا که هم دوره ای هاتون رفتن پست و شما معاف از رزم بودین نرفتین همین که بگین خدا فلانی رو خیر بده برای من کافیه همین طوری که من دارم روزی چند بار دعای اون طرفی میکنم که بهم گفت چیکار کن و چیکار نکن.( به حرف کسی هم اهمیت ندین ... )
    داداش باز جوش اوردی که ! ش
    شاید ثبت شدن یا نشدن معاف از رزم برای دیپلم و یا زیر دیپلم ( با کمال احترام به این دوستان ) مهم نباشه . اما برای یه لیسانسه یا فوق لیسانس و دکتری مطمئنا خیلی مهم هستش چون ممکنه بعد این همه درس خوندن که به امید داشتن یه شغل این همه سال سختی و مشکل رو تحمل کردن حالا بیاد با یه نامه پزشکی یا کمسیون و ... گند بزنه به کارتش ( هر چند که برای سالم هاش همکار نیست چه برسه به بقیه ) باعث میشه که بترسه که ثبت بشه تو کارتش اون عبارت کذایی یا نه ولی منم میگم تا می تونید خدمت رو بپیچونید . اما سوال پرسیدی که تو خدمت سختی دیدی یانه ؟ باید بگم نه ! چون من سختی هها رو موقع درس خوندن و پاس کردن های کتاب های 700 صحفه ای کشیدم تا تو خدمت حداقل سختی نکشم و نزارم یه استوار یا گروهبان چلقوز سوار مون بشه !

11. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید خان فکر کنم شما کسری ایثارگری رو داشتید چون من شنیدم تنها از یک نوع کسری میشه استفاده کرد ایثارگری یا بسیج. چون یکی از بجه ها که الان با من خدمت میکنه هر دو رو داره اما فقط ایثارگری رو براش ثبت کردن.
    والا دوست عزیز این 3 ماه رو از بسیج جور کردیم . از ایثارگری هم ممکنه بشه 1 ماه جور کنم . در مورد استفاده از این دو کسر هم بگم که بدون کوچکترین مشکلی میشه از هر دو کسری استفاده کرد . از دوستان بوده که از هر دو استفاده کرده

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا بالاخره یکی ما رو شیر فهم کنه معاف از رزم بگیریم یا نه ؟؟؟ یکی میگه بگیر یکی میگه نگیر..من برا چشمام صد در صد معاف از رزف میشم..حالا برم دنبالش یا نه؟؟
    خوبی معافیت پزشکی اینه که شما هر وقت اراده کنی میتونی بگیری. حالا چه از رزم و چه دائم
    البته قبل از اعزام با آرامش و راحتی بیشتری میگیری و موقع خدمت ممکنه خیلی اذیت بشی

به نظر من اگر پارتی نداری برای خدمت، بهتره که بری بگیری. بعد هم موقع آموزشی و خدمت پشتش رو جدی بگیری و زیر بار کارای سخت نری (برخی جاها بیخیالت میشن ولی برخی جاها بازم اذیت میکنن)

از اونی که میگه نگیر، دلیلش رو بپرس!؟
    بالاخره الکی که نباید حرف زد. معاف از رزم چه بدی داره؟
    اگر مدرک دانشگاهی داری نهایتا حداقل درجه مدرکت رو میگیری. که اصلا بالاترین درجه رو هم داشته باشی، از معاف از رزم بهتر نیست

اگر هم بحث استخدام در جاهای خاص دولتی هست که شما خیلی راحت می تونی بعد خدمت بری چشمت رو لیزر کنی و رسما علت معافیت شما از بین میره.... معاف از رزم هم نباشی، اونها خودشون اگر با چشم شما مشکلی داشته باشن، استخدامت نمیکنن

14. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

والا دوست عزیز این 3 ماه رو از بسیج جور کردیم . از ایثارگری هم ممکنه بشه 1 ماه جور کنم . در مورد استفاده از این دو کسر هم بگم که بدون کوچکترین مشکلی میشه از هر دو کسری استفاده کرد . از دوستان بوده که از هر دو استفاده کرده
    مراحل اداری خاصی نداره ، فقط حتما باید توی سامانه نیرو انتظامی ثبت بشه ، بعد بری از پلیس11+ برگ سبز المثنی بگیری که توش میزان کسری شما رو نوشته
    در مورد اینکه میشه از ایثارگری و بسیج همزمان استفاده کرد هم ، بله میشه ، منتها یه نکته مهم اینه که باید هردو کسریت رو با هم ببری نظام وظیفه ثبت کنن ، ما تو پادگانمون داشتیم که کسری بسیجش رو برده بعد کسری ایثارگریش رو پاک کردن و اینو زدن جاش ، بعد مسئولمون گفت باید هردوتا رو باهم میبردی ثبت کنن ، چون اگه هردوتا رو باهم نبری آخرای خدمت واسه تشکیل پرونده و صدور کارت هم به مشکل بر میخوری ، یعنی خلاصه هر نوع کسری داری باید وقتی از پلیس +10 المثنی میگری هردوتاش توی یه برگ سبز نشون داده شده باشه

سلام.
    دوما : حین خدمت اگر معافیت پزشکی هم بگیرید بهتون پایان خدمت میدن و توی کارت قید میکنن مدت خدمت انجام شده 3 ماه فرضا
    این یه مورد رو اصلا مطمئن نیستم
    در اینکه معاف از رزم روی کارت قید میشه یا نه اطلاعی ندارم ( گرچه به احتمال زیاد فکر کنم ثبت نمیشه)
    ولی من پسر خالم بعد از 6 ماه خدمت واسه کمیسیون اقدام کرد و معافیت دائم گرفت ، به گفته خودش میگه کارت معافیت رسیده در خونشون ، و حتی عکسی هم که روش بوده با لباس شخصی بوده ( یعنی همونی که قبل از اعزام رو برگ سبز میزنی ) بعد که پیگیر شده ، بهش گفتن توی اطلاعات داخل چیپ کارت ، ثبت شده که چند ماه خدمت کردی ولی کارتت از نوع معافیت صادر میشه نه پایان خدمت

اگر هم بحث استخدام در جاهای خاص دولتی هست که شما خیلی راحت می تونی بعد خدمت بری چشمت رو لیزر کنی و رسما علت معافیت شما از بین میره.... معاف از رزم هم نباشی، اونها خودشون اگر با چشم شما مشکلی داشته باشن، استخدامت نمیکنن
    یه خرده بیشتر توضیح میدی؟ یعنی چی بعد خدمت چشمت رو لیزر کنی؟ چرا باید اینکار رو بکنی؟ چه ربطی به استخدام و خدمت داره ؟ متوجه نشدم

16. 3 کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •