دقت کردین همیشه جانگلر دشمن بهتره ؟؟![]()
قضیه این lp دادن بد رفته رو اعصابم
من ی بازی بردم بهم ۲۱ lp داد
ی بازی الان بصورت کاملن نابرابر 4v5 بردم ک adc از لول 5 afk شد بهم 15 lp داد
حالا اگه اینو میباختم 21 کم میکرد صد در صد
این رایوت اصلن انصاف نداره![]()
دوستان blood moon kalista ممکنه تخفیف بخوره؟ من نگاه مکینم تا 1 یا 2 ماه پیش هم تخفیف نبوده
دمت گرم![]()
کلی خندیدم
سعی کن تا ریوت اسکین رو میخواد بده بیرون تو پیش خرید بکنی فکر کنم نتیجه عکس بالا برعکس بشه
ذقت کردین این ملت نوب به رایون میگن ایزی چمپ؟
با اینکه اتفاقا خیلی سخته. مخصوصا اینکه هر ننه قمری کانترش می کنه
مخصوصا چمپ های تانکی. یکمی آرمر بگیره حتی اگر ارمر پنترایشن هم بگیری فایده نداره نمی تونی بکشیش
بعد چمپی هستش که در اصل کیو داره و التی اگر این 2تا رو بزنی دشمن نمیره. اون تو رو می کشه.
اتک اسپیدش خیلی پایینه
اتکش بالا هستش ولی کمبوش اینجوریه
اتک کیو اتک کیو مثلا دبلیو اتک کیو و التی رو میزنی
حالا یارو نمرد. تو میمیری احتمالا . یعنی چند ثانیه وقت داری دمیجات رو بزنی بعدش دیگه احتمالا میمیری.
از اون طرف یارو این چمپ جدید رو برمیداره بعد تانک هم میبنده طوری دمیج بهت میده با اون التیش . اون وقت اون ایزی چمپ نیست.![]()
خوشمزن ملت
---------------------------------
یکیم از خودم تعریف کنم حال میده
1 کیل داشتم با رایون 1 به 2 اول لی رو کشتم همزمان روم اومدن بعد کسادین رو =)) بعد زد اومد دیگه اسپل هام ریلود بود
Last edited by madmaster_3d; 28-12-2015 at 16:09.
یعنی خدا وکیلی کلمه مسخره برای این illoie لغت کوچیکی هستش
میگن داریوش اپی هستش
میری جلوش. اولا که تانکیه نمیمیره. بعد روحت رو میکشه. مثل خر بهش دمیج میده. اگر وایسی که نمی تونی بزنیش التی می کنه مثل سگ می کشه
اگر هم در بری اون هشت پاهاش دوباره هرجا بری میزنه بیرون و اتکت میده. یعنی یک جوریه خیلی نمیزاره فارم کنی
من 150 ارمر داشتم. التی می کرد مثل سگ دمیج میداد. با اینکه ایتم اتک هم نداشت
تو تیم فایت هم که با اینکه من 4 بار کشتمش و 1 2 بار مردم بهش ولی لامصب طوری دمیج میداد انگار 1000 اتک دمیج داره
ریوت ریدی با چمپ جدید دادنت بابا. تو چمپ نده بیرون پلیزززززززززززززززززززززز ززززززززز
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما یاد بگیرید. این اگر نرف نشه باهاش راحت میشه رفت بالا
این هم می کشیش هنوز اپی دمیج میده. مثل جکسه.
تنها راحش اینه جابجا شی نزاری هشت پا ها بزنن بیشترین دمیج مال هموناس وقتی هم روحت رو میکشه بیرون باید یکم ازش فاصله بگیری چون اونجوری هم ب خودت دمیج میده هم ب روح ک عین سگ ازت hp کم میکنه ولی اگه از روحت یکم دور شی فقط ب یکی دمیج میده
کلن قبول دارم چمپ مزخرفیه ولی غیر قابل کنترل نیس
وقتی vessel شدی 3تا از tentacle هاشو بزن دیگه vessel نیستی، چمپیونای melee جلوش نباید برداشت دیگه، اونقدرا هم قوی نیست، من اکثر illaoi هایی که تو high elo دیدم گند زدن به بازی، تیم فایتش که چرت و پرته، از lane هم بره بیرون باز بی مصرف میشه، به درد اتراق کردن میخوره، E کرد یا در رو اگه میتونی، یا واستا تو هم اونو بزن، هرچند به نظر خودم هم E یکم نرف میخواد، ولی در کل اونقدرا هم قوی نیست، همه ability هاش قابل dodge دادنه
پاک شود اشتباه شد
Last edited by Fiddle; 01-01-2016 at 04:53.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)