اینترنت مخابرات یعنی اینترنت تا ساعت 1 شب بعد اون وبگردی تعطیل میشه یعنی افتضاح شده افتضاح![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینترنت مخابرات یعنی اینترنت تا ساعت 1 شب بعد اون وبگردی تعطیل میشه یعنی افتضاح شده افتضاح![]()
بله منم گفتم:
پشتیبانی میگفت هنوز اعمال نشده و خبر نداشت دقیقا سرعتا بعد از اعمال چجوری میشه
برین تو سایت همارا تعرفه های نامحدود رو ببینین زده
از پشتیبانی هم پرسیدم گفت قانونش اومده ولی هنوز اعمال نشده
معجــــــــــــــــــــــ ــــــــــــزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چندین ماه دیدن این اعداد بدجور خوشحالم کرد![]()
مطمئنی ؟ من چند سال پیش این سرویس رو داشتم ولی مال همارا بود نه مخابرات اونموقع سرعتش 20 بود . من الان توربو مخابرات دارم میترسم این نامحدود 128 رو بگیرم ولی به جای مخابرات همارا باشه و سرعتش کم !
پس شما تضمین میکنی که این سرویس 128 خانگی مال مخابرات هست و همارا همچین سرویسی نداره ؟ ضمنا زیرش نوشته حداقل 10 گیگ .
من مخابرات طرح جشنواره شروع مدارسُ دارم اصن بعد ساعت 1 وبگردی تعطیل میشه دانلود هم همینطور.فقط پی سی دانلود رو میاره بقیه هم همین مشکل رو دارن؟ پشتیبانی چی گفته؟
بله، دو تا از دوستام در حال حاضر 128 دارن یکی از مخابرات یکی از همارا. همارا 18.5 ـه و مخابرات 35. شما اول باید ببینید در حال حاضر آی اس پی تون کدوم هست، اگه مخابرات باشه که دیگه نیازی به جمع آوری واینا هم نیست.
اینم که توی سایت هست مال هماراست ولی دقیقا اون سرویس رو مخابرات هم میده. بله منم زیرش اونا رو دیدم و نشان از مصرف منصفانه و اینا میده ولی فعلا عملیاتی نشده.
به نظر من شما فعلا بهتره برای تعویض سرویس دست نگه دارید.
بله تایید میشه. دوستم هم دقیقا همین حرف رو میزنه ولی دانلود مشکلی نداره و 4.5 گیگ رو شبا میزنه ولی وبگردی تعطیل میشه.
منم سرویس تو رو دارم من روزا فایل هامو رو آپلودبوی سرور ایرانش ریموت می کنم که 100 گیگ فضای رایگان میده شب هم دانلود می کنم سرعتش هم بد نیست![]()
از کجا بفهمیم سرویسی که خریدیم مخابراته نه همارا؟
مخابرات 256 نا محدود داره یا نه؟اگه داره از قیمت و سرعت دانلود خبر دارید؟
دوستان صبا نت آزادی پورت آزاد نداره غیر از صبا نت الان کدوم یکی برای بازی و دانلود بهتره؟
واسه دانلود سرویس جشنواره مخابرات
واسه گیم هیچ کدوم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)