آره درست حدس زدي دارم در آن واحد 4 نفرو فارم ميكنم حالا گرفتم موضوع رو. پس اين مورال رو بقيهي حملهها تاثير نداره نه؟ مثلاً به يك قويتر اگه حمله كنم مورالم دوباره مياد سرجاش ديگه درسته؟![]()
آره درست حدس زدي دارم در آن واحد 4 نفرو فارم ميكنم حالا گرفتم موضوع رو. پس اين مورال رو بقيهي حملهها تاثير نداره نه؟ مثلاً به يك قويتر اگه حمله كنم مورالم دوباره مياد سرجاش ديگه درسته؟![]()
آره دقيقا.
توي رالي پوينت، يه شبيه ساز داره (simulator) كه اون جا ميشه نتيجه ي حمله رو تعيين كرد، آخرش يه قسمت داره كه morale رو ميخواد، اگه بزنيش، يه صفحه ي جديد باز ميشه كه ميشه مورال رو حساب كرد.
گمونم اگه من نرم بخوابم، شما هم نميري! ما كه رفتيم لالا، ديشب شير گاز باز مونده بود، امشب مواظب باشينd:
بسه ديگه برا امشب بسه ..... به تك تك سربازاتون شب بخير بگين برين بخوابين !
از روشونم ببوسين ....... مورالم ميره بالاتر : ))
تازه همه دارن دور هم جمع ميشن!
وقتشه كه hannibal بياد با اسمايلي هاش هنرنمايي كنه!
راستي جريان اين شير گاز چيه؟
سر صبحي آقاي ايمني رو ديدم، همون حرفاي هميشگي رو ميزد، ولي خيلي رو من تاثير گذاشت، مي گفت، وقتي مي خوابيد مواظب باشيد بخاريتون خوب كاركنه، كانالاي كولر رو بپوشونيد، با محمود برف بازي نكنيد، بيشتر از ساعت 3:21 بيدار نمونيد و از اين جور حرفا
من اگه همين الان نخوابم، آقاي ايمني به مامانم ميگه دعوام كنه، تازه شايد تو حموم زندانيم كنن!
شب همگي بخير.
بچه ها میشه این متن رو ترجمه کنین:
hey we are looking for a tribe to merge with. If tribes dont merge now and become on top then it will never happen. I got a sister tribe already so once we get this membership full then they would start going there. So let me know what you think. Thanks Alot.
میشه معنی کامل مرج رو هم بگید.مر30
بچه ها میشه در مورد این نقش تو ترایب توضیح بدین .
Circular mail
میشه فرق دوک و بارون رو هم بگین.مر30
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)