علیزاده هم تو ترکیب نیست.... فرهاد عباسفرد اکبرپور...
علیزاده هم تو ترکیب نیست.... فرهاد عباسفرد اکبرپور...
بازی کم کم داره شروع میشه.به امید برد پر گل....
ورزشگاه هم کامل نیست ولی خوبه....
ابومسلم 3 ذوب اهن 0
استقلال 1 صبای قم 0
ماشالله عباسفرد.
/حاشيه ديدار استقلال و صباي قم/
قلعهنويي، كريمي را روي نيمكت صبا نشاند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال، فيروز كريمي را روي نيمكت صباي قم نشاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي طبق وعدهاي كه داده بود در ديدار با استقلال روي نيمكت صباي قم ننشست و به جايگاه ويژه رفت اما امير قلعهنويي به سمت او رفت و از فيروز كريمي خواست روي نيمكت بنشيند.
كريمي كه فصل گذشته سرمربي استقلال بود با تمام نيمكتنشينيان اين تيم روبوسي كرد.
*حدود 60 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادي آمدهاند.
*با وجود اينكه اعلام شده بود ديدار استقلال با صبا از ساعت 15 برگزار ميشود اما اين ديدار ساعت 15/15 آغاز شد.
*داوران به احترام عليرضا صادقي داوري كه هفته گذشته جان به جان آفرين تسليم كرد با بازوبند مشكي به ميدان آمدند. پيش از آغاز مسابقه هم يك دقيقه سكوت به احترام اين داور اعلام شد.
*دو تيم با شعار "پيروزي غزه اوج اقتدار اسلام و مسلمانان است "به ميدان آمدند.
*در اسكوربورد ورزشگاه سخناني از محمود احمدينژاد رئيس جمهوري در حمايت از غزه نقش بست.
انتهاي پيام/ا
خدا رو شکر نیمه اول یک بر صفر
ذوب اهن 3 تا خورده باید بازی رو ببریم تا صدر نشین بلا منازع لیگ بشیم
ايول.
ولي من دوست دارم نيمه دوم بتركونه خيلي ها رو اين بازي زوم كردن مخصوصا اين عرب ها بايد يه زهر چشم اساسي گرفت!
ذوب اهنم كه .... !
Last edited by dma; 23-01-2009 at 16:09.
این عباسفردغیرازگلی که زد نشون داد که یه چیزی تومایه های علیزاده است .ضمن اینکه اشتباه کردیم فصل پیش محسن یوسفی راازدست دادیم .
ذوب اهن رو باید دیگه بازنده بدونیم...
یوسفی فکر کنم به دلیل سربازی رفت صبا...؟این عباسفردغیرازگلی که زد نشون داد که یه چیزی تومایه های علیزاده است .ضمن اینکه اشتباه کردیم فصل پیش محسن یوسفی راازدست دادیم .
دمه تیممون گرم خیلی خوب نبودیم اما نباید فراموش کنیم جلوی جدی ترین رقیبمون تو لیگ داریم بازی می کنیم.
به امید گلهای بیشتر.
بازی ذوب اهن و ابومسلم تا دقیقه 77
ذوب اهن -3- -0- ابومسلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)