هر کس در مورد برداشتن آپلود رایگان برای قراردادهای قبل از 30 بهمن شکایت نکرده بهتر است از طریق سایت 195 شکایت کند، دوست من شکایت کرد و 25 درصد به حجم باقیمانده اش اضافه کردند.
هر کس در مورد برداشتن آپلود رایگان برای قراردادهای قبل از 30 بهمن شکایت نکرده بهتر است از طریق سایت 195 شکایت کند، دوست من شکایت کرد و 25 درصد به حجم باقیمانده اش اضافه کردند.
بیشتر توضیح میدی ؟
من قرارداد 1 ساله دارم و تا مرداد 96 هست ولی الان اپلودم داره حساب میشه !
شکایت کنم ؟ کدوم قسمت 195 ؟ متنش رو چی بنویسم ؟
بروید قسمت ثبت درخواست و مشخصات صبانت و خودتان را انتخاب کنید و متن شکایت را وارد کنید و شکایت را ثبت کنید، می توانید مستنداتی مانند ریز مصرف و مشخصات سرویس را هم ضمیمه کنید.
برای متنش هم بنویسید که قرارداد شما برای قبل از مصوبه 253 است که در آن می گوید ترافیک مصرفی مجموع آپلود و دانلود است، و مصوبه ای که در زمان قرارداد شما مصوبه جاری بود مصوبه 237 است که در آن می گوید فقط باید حجم دانلود محاسبه شود و در صورت محاسبه مجموع آپلود و دانلود، باید 25 درصد حجم اضافی برای مشترک لحاظ شود.
چقدر ترافیک رو برمیگردونن ؟ مثلا من کل ترافیکم 12 گیگ به همراه 6 بسته 15 گیگ هست
و یه سوال دیگه : اینا مگه خودشون نباید ترافیک رو اضافه کنن ؟ چرا حتما با شکایت این کارو میکنن !؟
دوستان کسی بسته بیکران 30 روزه رو خریده ؟ چند گیگ میشه دانلود کرد ؟
من تا چند روز پیش نمیتونستم بخرمش ( چون حجم زمان دار دارم هنوز ) ولی از امروز برام باز شده ! چند تا میشه بخرم ؟
بسته ۷ روزه. ۲۵ گیگ یک ماهه ۶۰ گیگ سقف ترافیکی داره طبق اعلام کارشناس صبانت !!
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
من بسته بیکران گرفتم الان نامریی شده هیچ جا نشون نمیده دلیلش چیه حجم رزرو هم نبود
خودشان که نمیخواهند اضافه کنند، به زور سازمان تنظیم مقررات اضافه می کنند، ملاک مجموع حجم باقیمانده از سرویس شما اعم از حجم اصلی و بسته در روز 30 بهمن است که باید یک چهارمش را به حجم فعلی اضافه کنند.
من شکایتم رو ثبت کردم 195. حدود 5 دقیقه بعد از صبانت باهام تماس گرفتن که بگن از 30 بهمن مصوبه فلان و بهمان، هرچقدرم گفتم شروع قرار داد من 24 بهمن بوده، طرف مثل طوطی همونو تکرار میکرد...
درخواست تجدید نظر کنید تا با فشار سازمان تنظیم مقررات ارتباطات مجبور شوند لااقل 25 درصد به حجم باقیمانده اضافه کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)