من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
سلام
بعد از ریست مودم، IP رو در حالت Automatically قرار بدید. ببینید که از رنج IP مودم IP میگیره یا نه. بعد تست کنید ببینید باز میشه یا نه.
دوستمون به خوبی سوالاتون رو جواب دادن ولی دوتا نکته رو بگم:
1- برا دسترسی به اطلاعات سیستم دیگه باید از my computer از ستون سمت چپ برین networks از اونجا میتونین کامپیوترای متصل به شبکه رو ببینین. ولی برا اشتراک اطلاعات باید از Advanced sharing settings تو زیر مجموعه All networks گزینه Turn off password-protected sharing رو انتخاب شده باشه و بقیه موارد turn on باشن و هر فولدری که فایلای مورد نظرت تو اون قرار دارن روش راست کلیک کنین و تو properties و سربرگ sharing فولدر به صورت everyone read/write شیر شده باشه.
2-برا دیدن فایلای فلش میتونین برنامه es file explorer رو رو گوشی نصب کنین و تو برنامه برین بخش Lan (صفحه رو به سمت چپ هل بدین میره) و از منو برین new و scan رو بزنین.
من خطم نویز داره اما نشون نمیده.
باید مودم دیگه بگیرم تست کنم!
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
[QUOTE=DragonVsPhoenix;8135683]دوستمون به خوبی سوالاتون رو جواب دادن ولی دوتا نکته رو بگم:
1- برا دسترسی به اطلاعات سیستم دیگه باید از my computer از ستون سمت چپ برین networks از اونجا میتونین کامپیوترای متصل به شبکه رو ببینین. ولی برا اشتراک اطلاعات باید از Advanced sharing settings تو زیر مجموعه All networks گزینه Turn off password-protected sharing رو انتخاب شده باشه و بقیه موارد turn on باشن و هر فولدری که فایلای مورد نظرت تو اون قرار دارن روش راست کلیک کنین و تو properties و سربرگ sharing فولدر به صورت everyone read/write شیر شده باشه.QUOTE/]
متشکرم از جواب شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سیستمی که به wan متصل هست نام کامپیوتر دوم که به پورت 1 وصل هست رو نشون میده ولی داخل فولدر user فقط همون فولدری که شیر شده رو نشون میده و بقیه ی اجزا مثل desktop و document ... رو نمیبینم.ولی در کامپیوتر دوم(متصل به پورت 1) تمام موارد کامپیوتر اولی نشان داده میشه.این قضیه ربطی به تنظیمات مودم داره؟
درضمن،سیستم دوم دارای 2 یوزر هستش ولی فقط یکی رو نشون میده.آیا باید هر دو اکانت با هم sign in باشن؟
Last edited by dvb_hamed; 05-03-2014 at 16:06.
سلام
این وضعیت خط من هستش ...میشه بگین که وضعیتش چطوره؟ نویز داره؟ نداره؟ قویه؟ ضعیفه؟ من نتم پهناش 256 نامحدوده ..ولی سرعتش از 18 بالاتر نمیره ...مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم جواب بدین اینم وضعیت خطم :
db kbps kbps
Last edited by jamal9; 05-03-2014 at 21:14.
Downstream Upstream SNR Margin :44.1 50.0 db Line Attenuation :21.5 10.8 db Data Rate :128 60 kbps Max Rate :22188 180 kbps CRC :0 0
مشکل از سرویس نا محدودتونه!!
سرعت رو خود شرکت محدود کرده.از کدوم isp خریدید؟
خط شما خیلی عالیه اصلا آرزومه همچین نویز پایینی داشته باشم!!!
اگه سرویس محدود با سرعت ١٠ مگ بگیرید میبینید خطتون هیچ ایرادی نداره.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Last edited by fight12; 05-03-2014 at 22:31.
منظورتون کدوم شرکته؟ من از مخابرات خریدم ..بخاطر نامحدود بودنش ...شرکتای خصوصی هم مگه 256 رو نامحدود میدن؟
خب من زیاد دانلود میکنم واسه همین زیاد با محدود حال نمیکنم ...
واقعا عالیه؟ اخه مخابرات نزدیک خونمونهالان نویز من چنده؟ من سر در نمیارم از این اعداد و ارقام ..ینی تو فازش نیستم ...میشه یکم مفصل توضیح بدین؟
سلامنوشته شده توسط ---_hamed;8136554
متشکرم از جواب شما و دوست عزیز [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=234257"
نه ربطی نداره. پوشه های Share شده رو فقط نشون میده. احتمالا توی اون سیستم اون پوشه ها Share شده بودند.
نه نیازی نیست. اگر شما User و Password رو داشته باشید کافیه. میتونید هر موقع برای استفاده از منابع Share شده از شما User پرسید اونا رو وارد کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)