دادا میفهمم چی میگی همین کارو که میکنم افتضاح تر میشه هر کدوم میره رو 3کلوبایت اینا فردا پا میشم میبینم 4 تا لینک 100 مگی که گزاشتم برا دانلود هر 4 تاشون رو نصفه دانلود کرده!!!!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دادا میفهمم چی میگی همین کارو که میکنم افتضاح تر میشه هر کدوم میره رو 3کلوبایت اینا فردا پا میشم میبینم 4 تا لینک 100 مگی که گزاشتم برا دانلود هر 4 تاشون رو نصفه دانلود کرده!!!!!!!!!!!
سلام
تو سایت همارا تعرفه سرویس های نامحدود مخابرات رو پیدا نمیکنم ! فقط سرویس های محدود رو نوشته .
سرویس نامحدود مخابرات (که سرعتش 35 هست ) میخوام بگیرم . هزینه 3 ماهش چقدر میشه و اینکه دانلود منصفانه داره یا ثابت 35 میمونه ؟
بله توی قسمت تعرفه های مخابرات نیست ولی توی قسمت تعرفه های همارا می تونید پیدا کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
128 نامحدود مخابراته که 3 ماهش 39 تومنه. دانلود منصفانه هم که فعلا سرایت نکرده، بعد رو الله اعلم.
اینم در نوع خودش جالبه. داره خودزنی می کنه!
![]()
Last edited by vahidcorleone; 18-12-2013 at 20:07.
سلام دوستان من از امروز یه مشکلی پیدا کردم که CRC خط از وقتی که مودم رو روشن میکنم همینجور بالا میره و بعد از یه مدت هم دیسکانکت میشه و از اول مودم باید وصل بشه.... کسی همچین مشکلی داشته تا حالا؟؟ مشکل از خط هست؟؟ آخه تا امروز مشکلی نداشتم ولی نمیدونم امروز چی شد
اکانت VIP مکس نت دارم که DataRate روی 4 مگ بسته شده بود ولی از امروز پایین اومده....
مرکز شهید فهمیده باغمیشه هستم...![]()
Last edited by saeed_136915; 18-12-2013 at 20:48.
نویز خط شما خیلی زیاده. در نتیجه نسبت سیگنال به نویز هم خیلی کمه، یکیش 6 و یکیش 5.9، واسه همین هم هستش که خطتون به صورت فول یعنی 4096 و 1024 آپ نمیشه.
Last edited by vahidcorleone; 18-12-2013 at 21:06.
آخه میشه یه دفعه نویز خط بره بالا؟؟
باید سیم کشی عوض بشه؟؟
راستش شدنش که نمیشه، یعنی خیلی کم پیش میاد و معمول نیست.
شما اون راه های روتین رو هم تست کردید؟
از جمله : از برق کشیدن پیغام گیر و فاکس و کلا ادوات مخابراتی و وصل کردن مودم به سیم ورودی به ساختمان و...
البته خودتون واردید و فقط یادآوری بود.
یا مثلا امکان داره امروز خط تلفن یکی از خونه های نزدیک شما رو وصل کردن و در نتیجه اون کارمند مخابرات که اومده کافو رو دستکاری کنه زده مال شما رو خراب کرده که این اتفاق واسه خود من افتاده.
یه تماسی هم با ماکس بگیرید ببینید اساتیدی که اونجا نشستن چی میگن؟
سیم کشی هم اگه تو این یه روز کار خاصی نکردید، نه، نمی تونه به سیم کشی ربط داشته باشه.
آقا جواب من رو کسی نداد ها ... الان کلا کدوم ای اس پی مناسب برای بازی هست تو تبریز؟ که پینگ پایین و لگ هم نداشته باشه؟
واسه اینه که اینجا اکثر کاربرا یا از مخابراتن یا از ماکس یا از بلوط.
اینطور که میگن و توی چند صفحه ی قبل هم بحث شده، صبا.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)