تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1661 از 2365 اولاول ... 66111611561161116511657165816591660166116621663166416651671171117612161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,601 به 16,610 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام آقا حمید
    وقتتون بخیر
    قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
    اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

A1675S
    پایونیر گرفتم قیمت هم 105 تومن 3 روز پیش فروشنده گفت آمپ هم ساپورت میکنه و با ضبط زپرتی فابریک هم جواب میده منم گفتم ببندم استیج جلو اما دیدم داستان باز کردن بلندگو فابریک و جا زدن این جدیده با توری روش حل نمیشه چون اون پیچاش پشت رو دریه و باید رودری کامل باز بشه.گفتم بندازم استیج عقب که انداختم ولی اونجا هم قاب رو برش زدم تا بصورت فابریک جا بره. ولی خوب صدای بهتری داره الخصوص فرکانس های بالا رو قشنگ حس میشه که تفکیک داره. فعلا بهتر از اون حالت اولش تا اساتید فن کمک کنند یه راهکار بهتر بدن.
    ممنون دوست عزیز اسپیکر شما جزو گزینه های من هم هست منتها از اونجایی که شما دارینش و نصبش هم کردین میخواستم لطف کنید اون تستی که گفتم رو انجام بدین و نتیجه رو اینجا برای همه دوستان بگزارید، همچنین اگه براتون مقدور بود عکس هم بگیرید. مرسی

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان نظرتون درمورد پخش ایکس 400 کنوود چی هس؟آیا تجربه شو داشتین؟کیفیتش صداش طبیعیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام پویان جانو اختیار دارید وظیفه هست گلم.
    1-اینترفیس قطعه ای که جداگانه خریداری میشه و تو مسیر پخش قرار میگیره. کارش اینه که مثل پخش فابریک تمامی دکمه های مربوط به سیستم صوتی مجددا با پخش جدید کار نمایند.قیمتش رو ندارم چون تقریبا تو بازار کم شده .
    2-خیر متاسفانه.هر دو میرن داخل داشبود.بله قاب هم باید عوض نمائید.
    3-من RS10VB رو کاملا پیشنهاد میکنم.صدای بسیار عالی داره با توجه به ووفرهای کاغذی که داره.قیمت لیستش 710هست براتون 680 میتونم بگیرم.مورد بعدی هلیکس P10E هست که اونم ساب باکس فوق العاده ای هست. اونم 560 برای زئوس جان گرفتم از دوستان تنکابنیمون هستند.
    4-آمپ 4 کانال ،دو کانال یا مونو؟چون متوجه نشدم اسپیکرها رو هم میخواهید تغییر بدید یا خیر؟مشخص بفرمائید ممنون میشم
    5-خیر اصلا نگران نباشید.هیچ مشکلی پیش نمیاد.

حمید جان چون خیلی پراکنده با شما صحبت کردم، راهنماییهای قبلی شما رو در زیر برای جمع بندی می نویسم:

یادآوری: ماشین من توسان 2014 هست و تنها 4 باند معمولی و فابریک روی درهاش نسب داره و خبری از ساب و آمپ فابریکش نیست. جای ساب هم در صندوق یک فضای خالی هست که یک قاب فابریک پلاستیکی اون رو پوشونده. پخش اون هم فابریک نیست و جاش یک DVD چینی با منوی عربی نصب کردند که خروجی های USB و AUX پایین کنار دنده رو ساپورت نمی کنه. (این موضوع خیلی رو موخم رفته و در کنار منوی عربیش باعث شد که تصمیم بگیرم یک حالی به سیستم صوتی ماشین بدم)

شما اینطوری راهنمایی کردین:
    1- برای درهای جلو کامپوننت SQX165sli یا P62c یا E62c که من اینطوری متوجه شدم که که به ترتیب گرونتر و اما با کیفیت تر هستند. و گزینه ارجه شما gladen هست تا helix
    2- برای در عقب کواکسیال E6x
    3- برای پخش هم kenwood 7035 پیشنهاد شد. البته با فرمایش شما که باز هم پرت USB و AUX داشبورد ماشین رو ساپورت نمی کنه، من رو یک مقدار دل چرکی کرد. راستش من می خوام امکانات ماشین رو تماما ساپور کنه. امکاناتی مثل همین دو خروجی، دکمه های فرمون، دوربین عقب و در صورت امکان جلو، نویگیشن، اتصال بلوتوث برای تماس تلفنی و موزیک برای گوشی های اندروی و آیفون (البته اگر خروجی تصویر برای دو تا پشت سری های صندلی جلو هم داشته باشه که خیلی خوب میشه. صرفا جهت آینده نگری عرض کردم.)
    4- برای ساب شما Rs10vb و P10E رو پیشنهاد کردین. حمید جان این دو ساب هر دو باکس دارن و من می خوام ساب جای فابریک خودش بشینه.

اینها چیزهایی بود که پیشنهاد دادین. راستش من اصلا فکر نمی کردم برای من که حجم صدا مهم نیست این همه لوازم لازم باشه. حمید جان من صدای باز Flat دوست دارم که همه ریز کاری صداها قابل شنیدن باشن و اصولا ولم ضبط رو از 22 بیشتر نمی برم (ضبطی مثل ضبط فابریک 206). از لرزیدن قطعات خودرو ناشی از سیستم صوتی ماشین خوشم نمیاد. از طرف دیگه من اینجور حس کردم که باندهای قوی برای اونکه همۀ توان و فرکانسهای خودشون رو تولید کنن باید حداقل 20 تا 30 درصد توانشون بهشون فشار بیاریم و گرنه خیلی فرکانسها رو تولید نمی کنن. می ترسم من با توجه به اینکه کمتر حجم صدای رو بالا می برم، به کل نتونم حال صدای این سیستم پیشنهادی رو ببرم.
    باند های خانگی با کیفیت که صدای ضرب بم تنبک یا تقه های تیمپو رو خوب تولید می کنن یا صدای گزز سیم گیتار و نفس کشیدن خواننده و ریزه کاری های میدرنج، یک جورایی مو به تنم سیخ می کنه. من بطور کل موزیک jazz و rock و metal گوش نمیدم. گفتم شاید اینها برای انتخاب سیستم مهم باشن.
    خوب احتمالا حوصله نکنی تا اینجا بخونی
    امیدوارم خستت نکرده باشم

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
    آقا حمید دیروز پیش یکی از دوستان بودم
    نصاب هستن و تنها کسی هست که تو شهرمون میشناسمش از همه نوع مارکی استفاده میکنه تو نصباش
    یه جفت اسپیکر روی پراید بسته بود نزدیک بود شنوایی گوشمو از دست بدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12 اینچش بود میگفت جفتی 850 فروشمون هست البته فقط ووفر بود یعنی سوپرتویتر همراهش نبود
    راحت اندازه 5 دست 6975 صدا داشت
    نظرتون در موردش چیه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان نظرتون درمورد پخش ایکس 400 کنوود چی هس؟آیا تجربه شو داشتین؟کیفیتش صداش طبیعیه؟
    من x400 دارم صدای خوبی داره به نسبت قیمتش
    اگه بودجه دارید 7056 بخرید که کلی امکانات اضافه تر داره نه که همین x400 صدای اونو بهتون میده

7. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Birjinia

پيش فرض

با سلام به آفا حمید
    میخواستم 2تا سوال بپرسم
    1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای '''''طبیعی''''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
    -ts6965v2
    -e69x
    -ps6996ex
    2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
    با تشکر
    Last edited by hamidana; 30-11-2014 at 18:32.

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    اساتید محترم
    من پخش 8019 کنوود دارم
    بلندگو هم Helix E69x
    بخوام یه آمپ ارزون و دو کانال بگیرم که با اینا مچ بشه و مشکلیم ایجاد نکنه (سوزوندن یا داغ شدن )
    به نظرتون Kenwood KAC-PS527 یا Kenwood KAC-M526 یا ... کدوم بهتره؟
    خودتونم پیشنهاد داشتین غیر این اضافه کنید

در ضمن برای حل مشکل بیس بلندگو ها میشه با همین آمپ یه ساب کوچکو ( ساب سینما خانگی )راه اندازی کرد (بصورت پل زد) ؟
    Last edited by nima.g22; 30-11-2014 at 20:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم
    یه پخش5850 دارم یه جفتم 6975 سری اول
    حالا میخوام امپ و ساب هم بگیرم
    چی بندازم که بهترین جواب رو بده
    راستی نمیدونم این پخش چندتا امپ رو ساپورت میکنه
    اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

هنوز این مدل رو من ندیدم.از دوستان هم سوال کردن هنوز اینترفیس یا اکسسوری که بشه پخش رو تغییر داد ظاهرا هنوز نیامده.
    اسپیکر رو مشکل ندارید.احتمال قوی همون 16 سانتی هست.
    از پایونیر یا کن وود میتونید بگیرید که ارزونترینهای بازار هست.
    پخش و اسپيكر فابريك پارس
    حداکثر صداش كه زياد ميشه به 30 ميرسه
    اين 30 كم نيس؟
    یعنی با اضافه کردن اسپیکر مشکل حل میشه؟
    چه اسپیکری معرفی میکنینن که توپ باشه؟
    قیمتش چنده؟
    خودتونم واسه فروش دارین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •