بچه های خوبی باشید با هم دعوا نکنید ... صلوات محمدی ختم کنید و روی همو ببوسید...
![]()
بچه های خوبی باشید با هم دعوا نکنید ... صلوات محمدی ختم کنید و روی همو ببوسید...
![]()
چرا بین تعرفه ها اینقدر اختلاف هست !!! اینا مردمو چی فرض کردن اون چیزی که تو سایت هست که خیلی افتضاحه خیلی دروغگو و کثیف هستن فقط ببینید
لینک اول:
چیزی که در واقع توی سایت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون تعرفه های نامحدود از چند سال پیش داره عرضه میشه و ربطی به این جدیدا نداره .
سلام.
چطور میشه سرویسی که الان دارم رو بسوزونم و سرویس جدیدی بخرم و فعال کنم؟
از حسابت خارج شو و دوباره یوزر و پس رو بزن گزینه ابطال سرویس ظاهر میشه .....
می خوای از طرحای جدید بخری ؟ اگه اره طرح جدید شرکت های دیگه رو هم نگاه کن خیلی بهتر از های وبه ....
واقعا منعجب میشم اگه تعرفه های های وب همین بمونه . کسی که اولین نرخ رو تعیین کرد و به قولی به شرکتای دیگه یاد داد چقدر باید حجم بدن و الان شرکتای دیگه این کارو کردن ولی های وب خودش عقب مونده حتی مخابرات که به بی کیفیتی و گرونی معروفه ۱۷۵ گیگ خارجی پیشنهاد کرده و پارس که توسط های وب خریده شده شبانه کاملا نامحدود گذاشته . امیدوارم نرخ شکنی های وب مثل گذشته ادامه پیدا کنه . حداقل از مخابرات بیشتر بده . (یه ۵ ستاره های وبی)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هاب وب همیشه حجم ارزون میداد فک کنم تعرفه هاشو تغییر بده
وگرنه از لحاظ کیفیت هیچ وقت مطلوب نبود
های وب فقط یک مزیت داشت گیگ ارزون که الان در مقایسه با دیگران دیگه همونم نداره. مگر اینکه قیمتاش رو بکشونه که بعیده ! تازه گرون کرده بودن.
سلام دوستان . من کمتر از یک ماهه که از مخابرات تخلیه کردم و اومدم های وب . ولی متاسفانه تو شهر ما(بوشهر) ظاهرا های وب فقط مسیرش از فیبر نوری امارات میگذره و هیچ مسیر دیگه ای نداره و همونطور که میدونید ping به اروپا از مسیر امارات افتضاحه و به 200ms میرسه در صورتی که من با مخابرات پینگم به اروپا 120ms بود حتی پینگ به تهران به سرور خود های وب 60ms هست .به علاوه پکت لاست خط هم تو ساعات اوج مصرف زیاد میشه . تو مرکز مخابراتی ما فقط های وب و مخابرات و پارس آنلاین سرویس میدن . به نظرتون چی کار میشه کرد ؟ مخابرات تعرفه هاش بهتر شده ولی حالم از کارمنداش و پشتیبانیش بهم میخوره . پارس هم گرونه و پینگش هم نمیدونم چه طوره . نمیشه IP ثابت خرید و به شرکت بگم رو مسیر مثلا ترکیه بزارنش ؟ از نظر فنی همچین چیزی ممکنه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)