تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1660 از 3017 اولاول ... 660116015601610165016561657165816591660166116621663166416701710176021602660 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,591 به 16,600 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

والا اول میخواستم اینو بخرم 8980 tp link بعدش فهمیدم که چیپستش با مخابرات زیاد جالب نیست... بعد به این نتیجه رسیدم که tp link 8960N بخرم و آنتن هاشو با 2تا آنتن 7DB عوض کنم... میگن که با خط هایی که نویز زیاد داره عالی جواب میده چیپست Broadcom مودم فعلیم هم Zyxel P660RU هست که از وقتی 10مگ کردم روزی 40بار پرش لینک دارمو کسی زنگ میزنه لینک میپره...

فرشاد مشخصات خطت رو دیدم خیلی خوبه نسبت به مال من و اینکه من دنبال این قضیه 13مگ رفتم و هیچ کس نتونست کاری بکنه چون داخل acounting bandwich پروفایل فقط تا 10مگ تعریف شده بیشتر نمیتونن بدن حتی اگه بخوان... حالا اگه کسی گرفته خدا میدونه چجوری گرفته این چیزی بود که رییس کلشون به من گفت...
    نه رو هر دان استریمی بخوان میتونن ببندن الان اوآسیس راحت رو 11مگ-13مگ-15مگ-20مگ و حتی اتوماتیک میبنده پس اگه فقط تا 10مگ تعریف کردن برا خودشون چیکار میکنن؟خط تلفن خودشونو که رو 10مگ نمیبندن
    من مودمم 2730 چیپ برودکامه با snr منفی لینک نمیپره ولی فکر کنم روزی 2بار لینک میپره چون برا من ارور crcو hecو lcdو ocd میده که مربوط به پورته
    Last edited by farshad0123; 21-10-2014 at 03:06.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا اول میخواستم اینو بخرم 8980 tp link بعدش فهمیدم که چیپستش با مخابرات زیاد جالب نیست... بعد به این نتیجه رسیدم که tp link 8960N بخرم و آنتن هاشو با 2تا آنتن 7DB عوض کنم... میگن که با خط هایی که نویز زیاد داره عالی جواب میده چیپست Broadcom مودم فعلیم هم Zyxel P660RU هست که از وقتی 10مگ کردم روزی 40بار پرش لینک دارمو کسی زنگ میزنه لینک میپره...

فرشاد مشخصات خطت رو دیدم خیلی خوبه نسبت به مال من و اینکه من دنبال این قضیه 13مگ رفتم و هیچ کس نتونست کاری بکنه چون داخل acounting bandwidth پروفایل فقط تا 10مگ تعریف شده بیشتر نمیتونن بدن حتی اگه بخوان... حالا اگه کسی گرفته خدا میدونه چجوری گرفته این چیزی بود که رییس کلشون به من گفت...
    داداش من مودم فعلیم انتن 5db داره که با توجه به اینکه بین اتاق من و برادرم 5 تا دیوار هست برادرم وایرلسو نمیتونه بگیره
    حالا میخواستم ببینم این مودمای 3 انتنه مثل همین 8980 وایرلسشون برد بیشتری داره یا فقط سرعت بیشتری دارن روی وایرلس؟
    به نظرت اگر انتن مودم خودمو با یه انتن 8db عوض کنم بهتره یا از این 3 انتنه ها بخرم؟
    چون مودم خودم خیلی ازش راضیم و اسوس هم بعد از مودم من n55u رو داره که 500 هزارتومنه و به نظرم گرونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

داداش من مودم فعلیم انتن 5db داره که با توجه به اینکه بین اتاق من و برادرم 5 تا دیوار هست برادرم وایرلسو نمیتونه بگیره
    حالا میخواستم ببینم این مودمای 3 انتنه مثل همین 8980 وایرلسشون برد بیشتری داره یا فقط سرعت بیشتری دارن روی وایرلس؟
    به نظرت اگر انتن مودم خودمو با یه انتن 8db عوض کنم بهتره یا از این 3 انتنه ها بخرم؟
    چون مودم خودم خیلی ازش راضیم و اسوس هم بعد از مودم من n55u رو داره که 500 هزارتومنه و به نظرم گرونه
    2تا 8DB ببندی خیلی بهتره.. من عادت دارم شبا میرم تو حیاط با وایبر حرف میزتم با آنتن 5ِDB router جواب نمیداد با 1دونه 8db تست کردم 3خط پر کرد و کاملا ok بود به نظر من 2تا 8DB بخر مشکل کامل حل میشه.... البته یادت نره 60% آنتن دهی به درست گذاشتن جای مودم هست.. به نظر من پیچش کن به بالای دیوارتا بهترین جوابو بگیری پیدا کردن جای خوب واسه مودم خیلی مهمه و اینکه بالاتر از 8db هم میتونی ببندی ول یه کمی ضرر داره وهمش به db آنتن نیست به قدرت مودم واسه ساپورت آنتن ها هم هست... به نظر من یه کابل بلند بخر بزار مودمو وسط 2تا اتاق شاید بدونه خرج جواب گرفتی اگه نشد بعد با آنتن تست کن
    Last edited by ___vampire___; 21-10-2014 at 03:56.

4. این کاربر از ___vampire___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

2تا 8DB ببندی خیلی بهتره.. من عادت دارم شبا میرم تو حیاط با وایبر حرف میزتم با آنتن 5ِDB router جواب نمیداد با 1دونه 8db تست کردم 3خط پر کرد و کاملا ok بود به نظر من 2تا 8DB بخر مشکل کامل حل میشه.... البته یادت نره 60% آنتن دهی به درست گذاشتن جای مودم هست.. به نظر من پیچش کن به بالای دیوارتا بهترین جوابو بگیری پیدا کردن جای خوب واسه مودم خیلی مهمه و اینکه بالاتر از 8db هم میتونی ببندی ول یه کمی ضرر داره وهمش به db آنتن نیست به قدرت مودم واسه ساپورت آنتن ها هم هست... به نظر من یه کابل بلند بخر بزار مودمو وسط 2تا اتاق شاید بدونه خرج جواب گرفتی اگه نشد بعد با آنتن تست کن
    مودم من فقط یدونه انتن میخوره
    چون خودم یه کامپیوتر قدیمی دارم که با کابل وصله به مودم نمیشه جای مودمو عوض کنم
    انتن 8db برا سلامتی ضرر نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مودم من فقط یدونه انتن میخوره
    چون خودم یه کامپیوتر قدیمی دارم که با کابل وصله به مودم نمیشه جای مودمو عوض کنم
    انتن 8db برا سلامتی ضرر نداره؟
    نه داداش مجموعا بالای 15DB ضرر داره...

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

قرشاد اگه اپ استریم کمتر از اون چیزی باشه که تو اکانتینگ تعریف کردن بازم تایم اوت میده یا فقط برای داون استریم اینطوریه ؟

اگه داون استریم بالا باشه 2 مگ (روزانه) تا چند میره ؟ سرعتش واقعیه یا بازه ؟ چون 1 مگ سرعتش واقعی بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان به جز شرکت آسیاتک ; شرکت دیگه ای هم توی اهواز هست که روی خط فیبر نوری سرویس بده ؟ مخابرات چی ؟
    مرکز انقلاب هستیم

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان بعد از سالها دوری به جمع مخابرات سواران !!! پیوستیم .
    من شاتل داشتم که شاتل آبادان از اهواز مشتق شده
    خلاصه قبلا هم اینجا در مورد شاتل گفته بودم از محدودیت ها بگیر تا سرعت بسیار پایین . فکرشو بکنید رفتم 50 هزار تومن نامدحدود خریدم اونوقت سرعت از 120 که مثلا ماکزیمم بود شده بود 30 . اونوقت الان رفتم مخابرات 5 مگ 5 گیگ شد 20 تومن . تازه مخابرات سرعت 500 محدود بازی هم نداره .

آبادان که کلا دو تا شکت بیشتر نداره یکی ضحی کیش و یکی کیش اواسیس . من هردو رو رفته بود خودم چند سال پیش ضحی بودم . کیش واسیس که تو آبادان دیدم بدجور شلوغ بود تازه اپراتور مناسبی هم نداشت ولی ضحی محلش دقیقا تو خود ساختمان مرکزی مخابرات آبادان هست و خلوت و اپراتورش هم واقعا خوب بود یعنی ما که دستمون به اهواز بند نیست حداقل از اینجا بشه کاری کرد .

خلاصه تا ببینم کی رانژه بشه . زیر 5 مگ ممکنه شبانه نداشته باشه راسته ؟؟؟؟؟ فکر کنم اشتباه کرد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان بعد از سالها دوری به جمع مخابرات سواران !!! پیوستیم .
    من شاتل داشتم که شاتل آبادان از اهواز مشتق شده
    خلاصه قبلا هم اینجا در مورد شاتل گفته بودم از محدودیت ها بگیر تا سرعت بسیار پایین . فکرشو بکنید رفتم 50 هزار تومن نامدحدود خریدم اونوقت سرعت از 120 که مثلا ماکزیمم بود شده بود 30 . اونوقت الان رفتم مخابرات 5 مگ 5 گیگ شد 20 تومن . تازه مخابرات سرعت 500 محدود بازی هم نداره .

آبادان که کلا دو تا شکت بیشتر نداره یکی ضحی کیش و یکی کیش اواسیس . من هردو رو رفته بود خودم چند سال پیش ضحی بودم . کیش واسیس که تو آبادان دیدم بدجور شلوغ بود تازه اپراتور مناسبی هم نداشت ولی ضحی محلش دقیقا تو خود ساختمان مرکزی مخابرات آبادان هست و خلوت و اپراتورش هم واقعا خوب بود یعنی ما که دستمون به اهواز بند نیست حداقل از اینجا بشه کاری کرد .

خلاصه تا ببینم کی رانژه بشه . زیر 5 مگ ممکنه شبانه نداشته باشه راسته ؟؟؟؟؟ فکر کنم اشتباه کرد .
    با سلام خدمت شما بچه آبادان
    من الان شاتل آبادان دارم سرویس من 128 نامحدود هست و همیشه سرعت دانلودم فیکس 100KB میده درست سرویس سرویسهای نامحدودش 9 گیگ حداقل ترافیک منصفانه داره ولی من در ماه 40گیگ دانلود میکنم ولی بازم سرعت دانلودم همون 100KB فیکس وایساده فقط برای من اینطوری نیست برای بقیه بچه همسایه هامون هم اینطوریه
    شما کجای آبادان زندگی میکنید ببینم منطقه ما هستین شما؟!

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

بریم .
    من دو ماه داشتم . ماه اول اون اوایلش تا 60 گیگ دانلود کردم حدودا بعد کم شد تازه فقط سرعت لینک داخلی تغییر نمیکنه به قول شما محدود نمیشه برای من سرور خارج محدود شد ولی سرور داخل کماکان سرعت بالا بود. بعد من رفتم برای ماه بعد جالب اینجا بود بالافاصله بعد از چند روز محدود شد و مثل ماه قبل نبود . انگار سیستم شاتل جم میزنه تو کلا چه قدر استفاده کردی نه اینکه هر ماه احساب کنه من تو 2 ماه با ارت 4 نامحدود حدود 140 گیگ دانلود داشتم که 40 درصدش سرور داخل بود
    در ضمت من ارت 4 داشتم نه ارت 1 و جالب اینجاست ارت 4 با 1 تو سرعت تفاوتی نداهر حتی زنگ زدم اهواز گفتم چرا اینطوریه میگه همینه دیگه فقط تو سرعت حداقل تفاوت داره ولی داون استیم رو حداکثر مثل هم میبندیم سرعت بالاتر باید بری ارت 7
    بعد یه سوال از شما داشتم الان شما حدود ساعت 1 یا 2 به بعد سرعتتون کم نمیشه ؟ مال من همون روزی که وصل شد که اصلا دانلود هم نکردم بالافاصله ساعت 2 یا 1 سرعت کاملا نصف شد اومد روی 60 .
    والا من یکی از دوستانم تو بریم ارت 1 داره رفتیم باهم کال فا انلاین بزنیم هی پینگش بالا میرفت هی پایین میومد . مال منم همینطور بود . دیگه نمیدونم چرا اینطوریه . ما با سرور خارج برای بازی انلاین بهترین پینگمون 300 یا 200 بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •