خوب میدونم میشه بگید از کجا باید برم؟ممنون
خوب میدونم میشه بگید از کجا باید برم؟ممنون
سلام
برای تنظیم مودم، از این راهنما استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
مودم TPlink - TD8811 آیا Wifi داره؟ میخوام همزمان که با adsl کانکت میشم با کامپیوتر از طریق wifi به تلویزیون هوشمند smart led ln57200 lg وصل بشیم. آیا این مودم پشتیبانی میکنه از wifi و میشه بصورت بی سیم به تلویزیون وصل شد و از طریق تلویزیون به اینترنت متصل شد؟
ممنون
8811 دو مدل داره! یکی سیاه کوچیک هستش که وایفای نداره و من قبلا این مودم رو داشتم!! یکیش مدل سفید و سیاه! 4 پورته هستش که یکی از دوستان داره و انتن داره و وایرلس دار!مودم TPlink - TD8811 آیا Wifi داره؟ میخوام همزمان که با adsl کانکت میشم با کامپیوتر از طریق wifi به تلویزیون هوشمند smart led ln57200 lg وصل بشیم. آیا این مودم پشتیبانی میکنه از wifi و میشه بصورت بی سیم به تلویزیون وصل شد و از طریق تلویزیون به اینترنت متصل شد؟باید دید کدوم رو میگید شما
----------------
دوستان مودم تیپی لینک بنده، در جدیدترین بازیی که در میاره، اجازه نمیده وارد پنل مدیریتیش بشم :( و ارور میده که Not found :(...
چند بار هم ریستش کردم مودم رو ولی دسترسی به صفحهی ادمین رو ندارم دیگه :(
ادرس ip قطعا درسته
Last edited by senaps; 03-03-2014 at 21:41.
مودم دی لینک2750 دارم از کجا بفهمم چند نفر دارن استفاده میکنن از وای فای و چقدر استفاده کردن؟
میشه یه توصیح کاملی بدید.ممنون
دوستان من یه مودم tp-link 8969 دارم و چند سوال
1)دو تا سیستم رو با کابل مستقیم(Straight) به پورت 4(wan/lan) و 1 وصل کردم و کانکشن هم ppoe هستش.می خوام همزمان با اینکه هر دو سیستم از اینترنت استفاده میکنن اطلاعات رو هم بتونن با هم share کنن.آیا با توجه به نوع اتصال و کابل این امر شدنی هست یا خیر.مراحل کار رو توضیح دهید لطفا
2)هارد رو به مودم وصل کردم و داخل خود ویندوز به ادرس \\192.168.1.1\Volume قابل دسترسی هستش.روی گوشی اندرویدی و سیمبیان با این آدرس چیزی نشون نمیده.چطور میتونم روی گوشی دسترسی داشته باشم؟
3)نویز محیط رو که روی wifi میافته چطور میشه اندازه گرفت و اینکه کانال کولر که در دیوار تعبیه شده سیگنال رو چه مقدار تضعیف میکنه؟
4)تعداد channel های wifi در قدرت و پوشش سیگنال تاثیر دارند؟(ماکزیمم 13 کانال با دو باند 20 و 40 مگاهرتز داره)
سپاس
1. اگر هر دو از یک رنج IP داشته باشند پس با هم ارتباط خواهند داشت. میتونید در هر کدام منابعی رو به اشتراک بذارید و استفاده کنید.
2. مودم شما قابلیت FTP Server در قسمت USB داره. میتونید این رو تنظیم کنید و در موبایل و ... از همین FTP استفاده کنید. (نکته: مدل شما رو نتوستم ببینیم به همین دلیل مدل 8968 V2 رو دیدم؛ احتمالا یکی باشه)
3. نویز رو نمیشه اندازه گرفت؛ میشه سیگنال خروجی رو اندازه گرفت که با توجه به کاستی که داره تفاوت سیگنال و نویز رو مشخص میکنه. اگر مسیر کانال و سیستم مورد استفاده در طول مسیر ارتباطی مودم و سیستم باشه میتونه تاثیر منفی داشته باشه؛ در غیر این صورت خیر تاثیری نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. این مورد ربطی به افزایش قدرت و کاهش اون نداره. فقط برای تداخلی سیگنال ها مورد استفاده قرار میگیره.
Last edited by smss.exe; 04-03-2014 at 18:07.
سلام
باید ببینید که شما هم از رنج مودم IP میگیرید یا نه. و تست کنید ببینید که مودم به صورت کامل ریست میشه یا نه.
سلام
این که چقدر استفاده کردند رو نداره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید ببینید که شما هم از رنج مودم IP میگیرید یا نه. و تست کنید ببینید که مودم به صورت کامل ریست میشه یا نه.
مودم که کاملا ریست میشه و من هم با استفاده از کابل به مودم وصل هستم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)