تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1660 از 2365 اولاول ... 66011601560161016501656165716581659166016611662166316641670171017602160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,591 به 16,600 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گلم
    من زحمت خرید یه جفت e69xرو دادم آقا حمید و بعد کلی دردسر و گذشت 3 روز بالاخره تا بوشهر رسید و خلاصه تونستم بعد چند روز نصبش کنم
    نسبت به قیمتش باند خیلی خوبیه وهمونطور که دوستان گفتن باسش کم .کیفیت خوبی داره ولی تو ولم 20 به بعد بسته به کیفیت موزیک دچار دیستورشن میشه که اونم به قول آقا حمید برا باند 40 آر ام اسی هم باید آمپ بست تا صداش دراد
    من اینو خریدم تا این چند مدت بدون باند نباشه ماشین. بعدا زحمت خرید قطعه های بهتر تو بار گلادن ( البته اگه به عمرمون قد بده و برسه ) بازم میفته گردن آقا حمید
    من باید زودتر میومدم و عکسا رو میزاشتم اینجا ولی مشگلات کاری تا به الان اجازه نمیداد.خلاصه ببخشید. اینم عکس باندو پخشه ( ایشالله اگه بقیه قطعاتم خریدم و رو ماشین نصب کردم تو تاپیک مربوطش عکش رو میزارم )
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by hadi_w; 29-11-2014 at 19:04.

2. این کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunrise1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ضمن خسته نباشید
    تصمیمگرفتم پخش رو فقط کنوود بگیرم...
    حالا بین یو 456 و ایکس 400 کدوموپ یشنهاد میکنید؟
    نظر خودم ایکس 400 هس... فقط و فقط کیفیت صدا واسم مهمه... آهنگ رو ب صورت طبیعی بودن خودش پخش بکنه...

داره خودمونی میشه nima.g22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بله برای 8019 هست.
    تو این رنج E69X هلیکس.255 تون قابل تهیه هست
    بله آماد هست ولی قیمت ندارم.زیاد نباید باشه 15-20 شایدم کمتر.
    سلام
    اول از همه از حمید جان بابت راهنمایی و معرفی (خرید و نصب) تشکر می کنم
    همیشه زحمت کشیده و بدون هیچ چشم داشتی مشاوره داده ...ایشالا همیشه موفق و سلامت باشه
    بازم ممنون
    خوب بریم سر اصل مطلب
    امروز رفتم همین بلندگو رو که حمید جان پیشنهاد داد رو بستم
    طبق صحبت حمید جان و بعدش تحقیق توی نت متوجه شدم تو این رنج قیمت بلندگوی خوبیه و زیاد ازش توقع بیس (کوبش) نباید داشته باشم
    البته این بلندگو از نظر من بدون آمپ درایو بشه خیلی بهتره چون اگه آمپ بخوایم ببندیم به نظرم باید برای اسپیکرم یکم بیشتر خرج کنیم که صدایی که واقعا میخوایم بگیریم
    اینو اضافه کنم با پخش 8019 کنوود صدا توی ولوم 18 به بالا دیستورت میشه که نیاز به آمپ بود برای کمبود توان هد یونیت که با توضیحات بالا ازش صرف نظر کردم
    در کل بیس نرمی داره و صدای شفاف حتی بدون آمپ
    برای کسی که دنبال بیس بالاست اصلا توصیه نمیشه و باید یکم بیشتر هزینه کنی ...و البته با توجه به نیازت باید انتخاب کنی

در ضمن اینترفیس 206 تولید برج 6 به بعد برای کنوود فعلا موجود نیست ولی برای پایونیر موجوده
    طاقچه عقبم 26 تومن تمام ام دف اف انداختم که انصافا خوب بود

اینم از مشخصات بلندگوها :
    مشخصات:
    حداکثر قدرت: 300 وات

RMS : 50 وات

مقاومت: 4 اهم
    واکنش فرکانس: 35Hz - 22000Hz
    حساسیت : 92 دسیبل
    جنس: فایبر گلاس مخروطی
    دارای توییتر 19 میلیمتری

دارای کراس اور داخلی 6 دسی بل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by nima.g22; 29-11-2014 at 21:48.

5. این کاربر از nima.g22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت vaio 220's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امان از دست این پارس داشبرد جدید!

خوب میدونید کمپانی معظم ایران فرغون در اقدامی خارق العاده برداشته هدیونیتی رو این ماشین گذاشته که از لحاظ سایز بزرگتر از 2Din هستش! از طرفی اونو با دکمه های فلاشر و بازکردن صندوق عقب یکپارچه کرده! و درنهایت لوگوی خودش رو روش چسبونده! یعنی Ikco خوب دیگه میدونید بش نمیشه آمپلی وصل کرد! سایزشم استاندارد نیست که بیخیالش بشی و عوضش کنی! فرضا چینی ها مدل جایگزین هم براش بسازن مگه کیفیت داره اونا آخه؟ فقط یه سری امکانات خواهد داشت!

ببینید امکانات ضبط روی پارس داشبرد جدید کامله یعنی شما Bluetooth CD AUX Flash SD رو همزمان دارید تازه بلوتوث هم برای مکالمه است و هم برای موزیک اما نکته رو مخ همون چیزیه که بالا گفتم! یه سری ها میگن باید پروسسور اضافه کرد! یه سری ها میگن آمپ میشه ولی فقط از ورودی High Voltage! ولی هیچکدوم اینها اصولی نیست!

حجم صدای این سیستم حرفه ای(تو کاتولوگ این محصول جدید!!!! نوشته مجهز به سیستم صوتی حرفه ای! من خودم نمیگم حرفه ای! ایران فرغون میگه) بدک نیست! ولی خوب کیفیتش جالب نیست!

پس ما آمپ نداریم! ضبط رو هم نمیشه عوض کرد! تنها کاری که میشه کرد تعویض بلندگوهای جلو و عقب فابریک پژو پارس داشبرد جدید هست! تا حداقل قدری کیفیت بیشتر بشه و کمتر غصه بخوریم!

تو سایت سازنده های اسپیکر که بری همشون مدلای به اصلاح Factory Replacement دارن! که به دلیل توان پایین نیازی به آمپ نیست! و خودشون اینارو جایگزین آشغالای فابریک کارخونه ها میدونن! تازه آشغال داریم تا آشغال! یه آشغالیو تویوتا میبنده رو ماشیناش! یه آشغالیو ایرانخودرو و سایپا میبندن!

من خیلی سرچ کردم و این بلندگوهای زیر رو به عنوان Factory Replacement پیدا کردم:

Rockford Prime R165X3 45W RMS
    Helix Blue B6X 40W RMS
    Pioneer TS-A1675S 50W RMS
    Pioneer TS-A1675R 50W RMS
    JBL GT7-6 45W RMS
    JBL GT6-6 45W RMS
    Alpine SPJ-160C2 50W RMS
    JVC CS-ZX630 40W RMS

(موارد قرمز رنگ نمیدونم هنوز اومده و یا کدشون انگار متفاوته)

حالا کدومشون از هر نظر بهترینه واسه من؟ بهترین از نظر من یعنی ماکزیموم کیفیت و شفافیت، قدرت و بیس و مینیموم دیستورشن و تیزی صدا هستش! حالا ممکنه شمام هم بامن هم نظر باشید(از حیث بلندگوهایی که گفتم) ویا پیشنهادهای دیگری داشته باشید(با توجه به شرایطی که مطرح کردم)

بیشتر موزیکای Trip-hop و Rock از خارجی ها نظیر Radiohead و Steven wilson و سبکای تلفیقی ایرانی و خارجی گوش میدم.

مساله بعدی من خودم قبلا پارس مدل 88 داشتم اون برای تعویض باندای جلوش چندتا پیچ ستاره ای داشت که روکشش رو باز میکردی(فلزی مشکی رنگ) پیچای چارسو رو از رو بلندگو باز میکردی، سوکتش رو جدا میکردی و تمام باند جلو به راحتی تعویض میشد! اما این پارس جدیدا(چه داشبرد جدید و چه قدیم) رودریش با قبلیا فرق میکنه! یه روکش بژ پلاستیکی گذاشتن جلو بلندگوها(همرنگ رودری ها) که راحت در میاد(ناخونتو بزاری زیرش فشار بدی در میاد) اما فقط میتونی باندای جلو رو زیرش ببینی(باندای سفید رنگ توییتر دار از همون آشغالای فابریک ایرانخودرو) که البته از آشغال های فابریک اون مدل 88 که توییتر هم نداشت و اینقدر افتضاح بود که از همون روز اول تحویل خرخر میکرد بهتره و حداقل متوجه میشی صدا از جلو در جریانه! حلاصه دورش بستست! شایدم من بلد نیستم! چطور باید تعویضشون کرد؟ واینکه جفتشون هنوزم 16 سانتی هستند یا 16.5سانتی؟

برای جزییات بیشتر من تو انجمن همسایه از مدت ها پیش یه تاپیک باز کردم که کسی توجه نکرد! عکس هم گذاشتم اینم لینکش:

امیدوارم اینجا جواب بگیرم، تو بالایی که نشد! پیشاپیش از همکاری دوستان و اساتید کمال تشکر را دارم.
    با سلام ، من هم همین مشکل را دارم. یک جفت 1675s پایونیر هم گرفتم اومدم تو درهای جلو ببندم که نشد یعنی همون مشکل این دوستمون چون یک پیچ پشت رودری است و نمیشه بازش کرد.بستم عقب کمی صدا بهتر شد ولی این ضبطش بد تو موخه. اگر آقا حمید خواستن عکساشو براشون بفرستم .یا هماهنگ کنیم از نزدیک ببینند ممنون میشم راهنمایی کنید.

7. این کاربر از vaio 220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها ضبط فلش خور ( یا رم خور ) برای سمند چی پیشنهاد میدین ؟ قیمتش زیاد نباشه در عین حال جنس خوبیم باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام آقا حمید . حالتون خوبه ؟ بابت 944 و HDP4 سوال کردم . راجع به کارکرد با یک جفت آرسی . اون آمپلی هایی که روشون کلید 2-4 کانال رو داره اینجوری میشن . وقتی بزاری رو 2 با یه جفت ورودی 4 تا خروجی میدن . آمپلی های راکفورد هم اینطورین

10. این کاربر از AliTal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    من هنوز این پخش رو ندیدم. یعنی خود ماشین رو هم هنوز ندیدم.
    در مورد تغییر اسپیکر من هلیکس e6X رو پیشنهاد میکنم.سریه بلو کیفیت بالائی نداره.
    فروشش هم 213-215 هست من اگر مایل بودید 205 میگیرم براتون.
    سلام استاد متشکرم از جوابتون
    تو اینکه هلیکس متریال با کیفیتی داره و صداش هم عالیه(در صورت اتصال آمپ) شکی نیست! اما من تو خیلی از انجمن ها کاربرایی که بلندگوهای هلیکس رو بدون آمپ بستن همه از حجم کم صدا و بیس کمش شکایت داشتن! و تازه با کلی دیستورشن! خوب طبیعیه بلندگوهای آلمانی بد درایون و باید با آمپ هم شان خودشون درایوشون کنی تا صدای عالی بگیری و لذت ببری! حتی دیدم بعضیا با E4X که 30 وات RMS بیشتر نیست هم همین مشکل رو داشتن و به عنوان مثال با پایونیر این داستان نبوده! ما پارس دارای از نوع داشبرد جدید با این هدیونیت به صورت استاندارد آمپ نخواهیم داشت! پس اگه بخواهیم بلندگوهای فابریک رو با یه دونه بهترش تعویض کنیم باید اون باند توانایی بهترین گرفتن صدارو از این هدیونیت به خصوص داشته باشه! این خیلی نکته مهمیه چون شاید تو شرایط مساوی هلیکس و راکفورد و جی بی ال خیلی بهتر از هرتز و پایونییر و یا آلپاین باشند اما مثلا پایونییر با این هدیونیت ما صدای بهتری داشته باشه(هم حجم هم بیس و هم کیفیت و حداقل دیستورشن) امیدوارم تونسته باشم با این توضیحات جدید منظورم رو رسونده باشم.

با سلام ، من هم همین مشکل را دارم. یک جفت 1675s پایونیر هم گرفتم اومدم تو درهای جلو ببندم که نشد یعنی همون مشکل این دوستمون چون یک پیچ پشت رودری است و نمیشه بازش کرد.بستم عقب کمی صدا بهتر شد ولی این ضبطش بد تو موخه. اگر آقا حمید خواستن عکساشو براشون بفرستم .یا هماهنگ کنیم از نزدیک ببینند ممنون میشم راهنمایی کنید.
    پایونییر A1675S?? یا TS-1675 V2??? یکم بیشتر توضیح میدی از کاری که کردی و راجب خود بلندگوت و هزینه ای که کردی! مطمین نیستم چون سوال من هم هست اما شاید باید رودری کلا باز بشه تا استیج جلو رو هم تعویض کنیم! باید اساتید نظر بدن! کلا ایران فرغون هم حرکت زده ها یکی نیست بگه ضبط پر امکاناتی برای پارس گذاشتی درست اما مگه فقط امکاناته؟؟ پس کیفیت صدا چی؟! نمیخوایم که فقط رادیو گوش کنیم که!

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یک جفت A 1675s پایونیر گرفتم 105 تومن ابتدا اومدم ببندم استیج جلو ولی دیدم آگه بخوام ببندم جلو باید رودری باز بشه اونم با خارهای زپرتی که همینطوری هم دارن میشکنند دیدم داستانه بیخیال شدم گفتم ببندم عقب بعد دیدم رو قاب فابریک نمیشینه دور قاب رو بریدم و حالت فابریک جا زدم.

13. این کاربر از vaio 220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک جفت A 1675s پایونیر گرفتم 105 تومن ابتدا اومدم ببندم استیج جلو ولی دیدم آگه بخوام ببندم جلو باید رودری باز بشه اونم با خارهای زپرتی که همینطوری هم دارن میشکنند دیدم داستانه بیخیال شدم گفتم ببندم عقب بعد دیدم رو قاب فابریک نمیشینه دور قاب رو بریدم و حالت فابریک جا زدم.
    fader رو کلا بده عقب بعد یه تستی بکن ببین اوضاع چطوره؟ هم کیفیتش هم حجم صداش هم بیس و هم میزان دیستورشن برای این کار هم با Loud خاموش و هم Loud روشن با Bass +3 و Treble +6 این کار رو زحمت بکش انجام بده و بگو اوضاع چطور شد، مرسی فقط یادت باشه تنظیمات برای هر کدوم از ورودی ها جدا باید انجام بشه ها

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام استاد متشکرم از جوابتون
    تو اینکه هلیکس متریال با کیفیتی داره و صداش هم عالیه(در صورت اتصال آمپ) شکی نیست! اما من تو خیلی از انجمن ها کاربرایی که بلندگوهای هلیکس رو بدون آمپ بستن همه از حجم کم صدا و بیس کمش شکایت داشتن! و تازه با کلی دیستورشن! خوب طبیعیه بلندگوهای آلمانی بد درایون و باید با آمپ هم شان خودشون درایوشون کنی تا صدای عالی بگیری و لذت ببری! حتی دیدم بعضیا با E4X که 30 وات RMS بیشتر نیست هم همین مشکل رو داشتن و به عنوان مثال با پایونیر این داستان نبوده! ما پارس دارای از نوع داشبرد جدید با این هدیونیت به صورت استاندارد آمپ نخواهیم داشت! پس اگه بخواهیم بلندگوهای فابریک رو با یه دونه بهترش تعویض کنیم باید اون باند توانایی بهترین گرفتن صدارو از این هدیونیت به خصوص داشته باشه! این خیلی نکته مهمیه چون شاید تو شرایط مساوی هلیکس و راکفورد و جی بی ال خیلی بهتر از هرتز و پایونییر و یا آلپاین باشند اما مثلا پایونییر با این هدیونیت ما صدای بهتری داشته باشه(هم حجم هم بیس و هم کیفیت و حداقل دیستورشن) امیدوارم تونسته باشم با این توضیحات جدید منظورم رو رسونده باشم.

پایونییر A1675S?? یا TS-1675 V2??? یکم بیشتر توضیح میدی از کاری که کردی و راجب خود بلندگوت و هزینه ای که کردی! مطمین نیستم چون سوال من هم هست اما شاید باید رودری کلا باز بشه تا استیج جلو رو هم تعویض کنیم! باید اساتید نظر بدن! کلا ایران فرغون هم حرکت زده ها یکی نیست بگه ضبط پر امکاناتی برای پارس گذاشتی درست اما مگه فقط امکاناته؟؟ پس کیفیت صدا چی؟! نمیخوایم که فقط رادیو گوش کنیم که!
    A1675S
    پایونیر گرفتم قیمت هم 105 تومن 3 روز پیش فروشنده گفت آمپ هم ساپورت میکنه و با ضبط زپرتی فابریک هم جواب میده منم گفتم ببندم استیج جلو اما دیدم داستان باز کردن بلندگو فابریک و جا زدن این جدیده با توری روش حل نمیشه چون اون پیچاش پشت رو دریه و باید رودری کامل باز بشه.گفتم بندازم استیج عقب که انداختم ولی اونجا هم قاب رو برش زدم تا بصورت فابریک جا بره. ولی خوب صدای بهتری داره الخصوص فرکانس های بالا رو قشنگ حس میشه که تفکیک داره. فعلا بهتر از اون حالت اولش تا اساتید فن کمک کنند یه راهکار بهتر بدن.

16. این کاربر از vaio 220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •