دیگه 2020 داره حالم رو به هم میزنه با این سرعت مزخرفش
سرعتم همش بین 10 تا 25 متغییره!
همه سایت ها به زور باز میشن!
دانلود که کلا تعطیل!
نا سلامتی 512 نامحدود گرفتم هاااا
انتخابات هم که تموم شد رفت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه 2020 داره حالم رو به هم میزنه با این سرعت مزخرفش
سرعتم همش بین 10 تا 25 متغییره!
همه سایت ها به زور باز میشن!
دانلود که کلا تعطیل!
نا سلامتی 512 نامحدود گرفتم هاااا
انتخابات هم که تموم شد رفت![]()
Last edited by Architect-Boy; 16-06-2013 at 14:17.
کاملا تائید میشه یک صفحه باید 10 بار ریفرش بشه تا بیاد بالا.
چندین بار اعلام کردم به علت انتخابات نیست مگر انتخابت تو خوزستان و مازندران نبود؟پس چرا مشکلی نداشتند؟
اندیشه هم به همین شکل هستش..پیج به سختی باز میشه..
پینگ و گراف اندیشه 256 نامحدود که دوستان خواستن :
![]()
عجبا! دهنمون صاف شد! مثلا میخوایم یه فیلم دانلود کنیم کور شدیم نمیتونیم فیلم دانلود نشده رو ببینیم!
این چه سرعتیه؟کی بود میگفت مخابرات 200 بود سرعت؟ (اگر هم واقعا بود شما حقیقتا دروغگو محسوب میشی)
سرعت اصلا ربطی به موضوعات فرعی نداره کلا اسپید نت رو آوردن پایین، ضایعست رو 40 محدود شده (البته الان رو 20 محدود شده)
آقا اگه یه زمانی سرعت رفت بالا بیاید بگید مخابرات خوب شد و عالی شد واقعا ... هستید! نگید آقا نگید !!! این مخابراتی ها اومدن دیدن این تاپیک رو ملت راضین خر شدن زدن ری...د...ن تو اسپید!
مردم داخل کشورهای استکباری با موبایل فیلم دانلود میکنن ما 5 تا خط پر سرعت هم داشته باشیم نمیتونیم یه فایل بگیریم !
راستی من هم عضو شرکت اندیشه هستم کسی اعتراضی نداره؟ سرعت خوبه؟![]()
مجدد پروتوکول L2TP با سرعت بالا باز شد که مدتی محدود مسدود یا قطعی داشت . باز شده
pptp کمان بسته .
با سرعت بالا باز شد
![]()
مسئله پولش نیست جریان اینه که isp خوب پیدا نمیشه و کلا از پایه ویران است...حاضرم به شخصه ماهی 50 تومن هزینه بکنم سرویس نامحدود باکیفیت و بدون افت سرعت بگیرم اما هیچ شرکتی این امکان رو نمیده..و الا 256 اندیشه دیگه نهایت میخواد50-60 سرعت بده ارزششو جمع اوری و ثبت نام و...نداره.
فدای شکلت مسئله اینه که ما رشتی جماعت با هم اتحاد نداریم همین موضوع هم هست که باعث سوئ استفاده اینا شده چطور قبلا که تو باق یاستانها مشکل پهنای باند نیست فقط این مرض صاحب مرده تو گیلان هست و اینا مشکل پهنای باند دارن
اگه راستی راستی ببینم که مثلا 200 نفر دارن با هم حمع می کنن مطمعن باش پهنای باند رو آفزایش می دن مگه پهنای باند دست مخابرات نیست ؟
اینا خیالشون جمع هست که ما اینا داریم دل و روده خودمون رو پاره می نیم و هیچ کدوممون هم نمی ریم جمع نمی کنیم فقط داریم می زنیم تو سر خودمون خوب چرا بیان و سرعت رو زیاد کنن یا پهنای باند رو زیاد کنن خوب نمی کنن دیگه
آسیاتک مثل اینکه پورت های خوبی میده و کیفیت نامحدودش هم خوبه (( تو چنتا استان پرسیدم بعضیا راضی بودن ))
ولی متاسفانه تو گیلان نمایندگی رسمی نداره (( من تو سایتش چیزی ندیدم ))
/////////////
و ضمنا
من 4 شنبه اندیشه ثبت نام کردم و فردا کار رانژه تموم میشه
امیدوارم سرعتش کم نشده باشه
البته هنوز همون 2020 رو دارم (( رو یه خط تلفن دیگه ))
اگه 2020 نامحدوش خوب شد برمیگردم به 2020
فعلا از همین اندیشه استفاده میکنم تا شرکت محبوب 2020 درست بشه
/////
وصل شد خبر میدم اوضاعش چه شکلیه (( البته فکر نکنم بدتر شده باشه -- چون امورمشترکینش میگفت اوضاع هنوز هم خوبه ))
Last edited by wooooow; 16-06-2013 at 17:56.
باهات کاملا موافقم داداشم کلا تو استان ماا کسی از حق دفاع نمیکنه حالا این نمونه کوچیکشه مسائل اقتصادی اشتغال و...درصورتی که مهد فرهنگ ایران گیلانه و لیاقت ما بیشتر از ایناست...والا چرا باید خوزستان اینترنتش واقعا پرسرعت باشه و ما اینجوری ..
مشکل ما فقط2020 مخابرات نیست این سیاست غلط مدیریتی استان گیلانه که باعث میشه هرشرکتی که تو رشت هست زور بگه و خدمات خوبی ارائه نده اگه فقط یه شرکت کیفیت عالی داشت بقیه باهاش رقابت میکردن برای جذب مشتری تمام تلاششونو میکردن و مشکلمون حل میشد اینجا هم انتخاب بد و بدتره و با isp عوض کردن چیزی حل نمیشه
تا الانش هم بعضی ها جمع آوری کردن
دوستمون jabarsink که فکر کنم ماه آخرش هست
منم الان از اندیشه گرفتم و از فردا استفاده میکنم
اگه ماه بعد درست شد شارژ میکنم اگه نشد همین اندیشه میمونم
شما هم جمع کنید
اندیشه پورت محدودش خوبه (( تو لاهیجان که خوبه -- بقیه شهرستان ها رو خبر ندارم ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)