تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1660 از 2403 اولاول ... 66011601560161016501656165716581659166016611662166316641670171017602160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,591 به 16,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه Architect-Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دیگه 2020 داره حالم رو به هم میزنه با این سرعت مزخرفش
    سرعتم همش بین 10 تا 25 متغییره!
    همه سایت ها به زور باز میشن!
    دانلود که کلا تعطیل!
    نا سلامتی 512 نامحدود گرفتم هاااا
    انتخابات هم که تموم شد رفت
    Last edited by Architect-Boy; 16-06-2013 at 14:17.

2. 2 کاربر از Architect-Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیگه 2020 داره حالم رو به هم میزنه با این سرعت مزخرفش
    سرعتم همش بین 10 تا 25 متغییره!
    همه سایت ها به زور باز میشن!
    دانلود که کلا تعطیل!
    نا سلامتی 512 نامحدود گرفتم هاااا
    انتخابات هم که تموم شد رفت
    کاملا تائید میشه یک صفحه باید 10 بار ریفرش بشه تا بیاد بالا.
    چندین بار اعلام کردم به علت انتخابات نیست مگر انتخابت تو خوزستان و مازندران نبود؟پس چرا مشکلی نداشتند؟

داره خودمونی میشه mahyar2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه هم به همین شکل هستش..پیج به سختی باز میشه..
    پینگ و گراف اندیشه 256 نامحدود که دوستان خواستن :

5. این کاربر از mahyar2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عجبا! دهنمون صاف شد! مثلا میخوایم یه فیلم دانلود کنیم کور شدیم نمیتونیم فیلم دانلود نشده رو ببینیم!
    این چه سرعتیه؟کی بود میگفت مخابرات 200 بود سرعت؟ (اگر هم واقعا بود شما حقیقتا دروغگو محسوب میشی)
    سرعت اصلا ربطی به موضوعات فرعی نداره کلا اسپید نت رو آوردن پایین، ضایعست رو 40 محدود شده (البته الان رو 20 محدود شده)
    آقا اگه یه زمانی سرعت رفت بالا بیاید بگید مخابرات خوب شد و عالی شد واقعا ... هستید! نگید آقا نگید !!! این مخابراتی ها اومدن دیدن این تاپیک رو ملت راضین خر شدن زدن ری...د...ن تو اسپید!
    مردم داخل کشورهای استکباری با موبایل فیلم دانلود میکنن ما 5 تا خط پر سرعت هم داشته باشیم نمیتونیم یه فایل بگیریم !
    راستی من هم عضو شرکت اندیشه هستم کسی اعتراضی نداره؟ سرعت خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مجدد پروتوکول L2TP با سرعت بالا باز شد که مدتی محدود مسدود یا قطعی داشت . باز شده

pptp کمان بسته .

با سرعت بالا باز شد

8. 3 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب اگه نشد که رفتم لندیشه 256 برای همین دنبال پینگ و گراف سرعتش هستم

واجبی نیست که حتام از ضحی کیش بگیریم 2تومن بیشتر سرعت بیشتر

اینا هم ببنن سرعت جمع آوری داره زیاد می شه حتما یه فکری می کنن
    مسئله پولش نیست جریان اینه که isp خوب پیدا نمیشه و کلا از پایه ویران است...حاضرم به شخصه ماهی 50 تومن هزینه بکنم سرویس نامحدود باکیفیت و بدون افت سرعت بگیرم اما هیچ شرکتی این امکان رو نمیده..و الا 256 اندیشه دیگه نهایت میخواد50-60 سرعت بده ارزششو جمع اوری و ثبت نام و...نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مسئله پولش نیست جریان اینه که isp خوب پیدا نمیشه و کلا از پایه ویران است...حاضرم به شخصه ماهی 50 تومن هزینه بکنم سرویس نامحدود باکیفیت و بدون افت سرعت بگیرم اما هیچ شرکتی این امکان رو نمیده..و الا 256 اندیشه دیگه نهایت میخواد50-60 سرعت بده ارزششو جمع اوری و ثبت نام و...نداره.
    فدای شکلت مسئله اینه که ما رشتی جماعت با هم اتحاد نداریم همین موضوع هم هست که باعث سوئ استفاده اینا شده چطور قبلا که تو باق یاستانها مشکل پهنای باند نیست فقط این مرض صاحب مرده تو گیلان هست و اینا مشکل پهنای باند دارن

اگه راستی راستی ببینم که مثلا 200 نفر دارن با هم حمع می کنن مطمعن باش پهنای باند رو آفزایش می دن مگه پهنای باند دست مخابرات نیست ؟

اینا خیالشون جمع هست که ما اینا داریم دل و روده خودمون رو پاره می نیم و هیچ کدوممون هم نمی ریم جمع نمی کنیم فقط داریم می زنیم تو سر خودمون خوب چرا بیان و سرعت رو زیاد کنن یا پهنای باند رو زیاد کنن خوب نمی کنن دیگه

11. 3 کاربر از Sat_Sat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آسیاتک مثل اینکه پورت های خوبی میده و کیفیت نامحدودش هم خوبه (( تو چنتا استان پرسیدم بعضیا راضی بودن ))
    ولی متاسفانه تو گیلان نمایندگی رسمی نداره (( من تو سایتش چیزی ندیدم ))

/////////////

و ضمنا

من 4 شنبه اندیشه ثبت نام کردم و فردا کار رانژه تموم میشه
    امیدوارم سرعتش کم نشده باشه

البته هنوز همون 2020 رو دارم (( رو یه خط تلفن دیگه ))
    اگه 2020 نامحدوش خوب شد برمیگردم به 2020

فعلا از همین اندیشه استفاده میکنم تا شرکت محبوب 2020 درست بشه

/////

وصل شد خبر میدم اوضاعش چه شکلیه (( البته فکر نکنم بدتر شده باشه -- چون امورمشترکینش میگفت اوضاع هنوز هم خوبه ))
    Last edited by wooooow; 16-06-2013 at 17:56.

13. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فدای شکلت مسئله اینه که ما رشتی جماعت با هم اتحاد نداریم همین موضوع هم هست که باعث سوئ استفاده اینا شده چطور قبلا که تو باق یاستانها مشکل پهنای باند نیست فقط این مرض صاحب مرده تو گیلان هست و اینا مشکل پهنای باند دارن

اگه راستی راستی ببینم که مثلا 200 نفر دارن با هم حمع می کنن مطمعن باش پهنای باند رو آفزایش می دن مگه پهنای باند دست مخابرات نیست ؟

اینا خیالشون جمع هست که ما اینا داریم دل و روده خودمون رو پاره می نیم و هیچ کدوممون هم نمی ریم جمع نمی کنیم فقط داریم می زنیم تو سر خودمون خوب چرا بیان و سرعت رو زیاد کنن یا پهنای باند رو زیاد کنن خوب نمی کنن دیگه
    باهات کاملا موافقم داداشم کلا تو استان ماا کسی از حق دفاع نمیکنه حالا این نمونه کوچیکشه مسائل اقتصادی اشتغال و...درصورتی که مهد فرهنگ ایران گیلانه و لیاقت ما بیشتر از ایناست...والا چرا باید خوزستان اینترنتش واقعا پرسرعت باشه و ما اینجوری ..

مشکل ما فقط2020 مخابرات نیست این سیاست غلط مدیریتی استان گیلانه که باعث میشه هرشرکتی که تو رشت هست زور بگه و خدمات خوبی ارائه نده اگه فقط یه شرکت کیفیت عالی داشت بقیه باهاش رقابت میکردن برای جذب مشتری تمام تلاششونو میکردن و مشکلمون حل میشد اینجا هم انتخاب بد و بدتره و با isp عوض کردن چیزی حل نمیشه

15. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تا الانش هم بعضی ها جمع آوری کردن
    دوستمون jabarsink که فکر کنم ماه آخرش هست

منم الان از اندیشه گرفتم و از فردا استفاده میکنم
    اگه ماه بعد درست شد شارژ میکنم اگه نشد همین اندیشه میمونم

شما هم جمع کنید
    اندیشه پورت محدودش خوبه (( تو لاهیجان که خوبه -- بقیه شهرستان ها رو خبر ندارم ))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •