تایید میشه!![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تایید میشه!![]()
ايشا... توي آسيا بيشتر تلاش کنيم و داور رو هم بايد جزيي از حريف بدونيم
باختيم ولي نا اميد نيستيم
ممنون بابت مطلب و سليقه ي زيباتون
منبعش رو هم ميزاشتين خوب بود
چه فایده داره که بازی دست ما باشه و موقعیت درست نکنیم ؟؟؟ گل هم نزنیم.
ببین چیکار کردن با این تیم که ما تو آزادی به فجر میبازیم....
پرسپولیس تیمه نیست که به 2 تا بازیکن تکیه کنه....
هوادارا به نظر من خیلی رفتارشون خوب بود ما اونجا بودیم پدر همشونو در میاوردیم من که توخونه همشونو نفرین کردم که با دل هوادارا اینجوری بازی میکنند ....
وینگادا کدوم..... افشین قطبی
کجا و این یارو کجا... شده واسه ما بگویچ ،شالگردن میندازه...
چاره کار پرسپولیس استفعای دسته جمعی هیئت مدیرس که ماشالا اینا انقدر پرو ان که ...........![]()
شما که طرز فکرت داغونه !![]()
من خودم بازی قشنگ بدون نتیجه رو بیشتر دوست دارم بعدشم یکی از گل های فجر آفساید بود دیگه ما هم موقعیت کم نداشتیم 8 تایی داشتیم که نتونستیم استفاده کنیم
واقعا میگم هوادارا زود جوش میارن همینه دیگه همون موقع که هی به قطبی فشار میوردن خیلی از هوادارا یه دفعه شدن ضد قطبی ... حالا ما هی می گفتیم این همونه که مارو قهرمان کرده ولی یکم که اوایل فصل خیلی خوب نتیجه نگرفتیم خیلی ها بر ضدش قد علم کردن ...
این وینگادا هم همینه جریانش این یارو برای آسیا اومده که به نظر من مفیده بعدشم باهاش قرارداد داریم نمی تونیم به خاطر چند بازی بگیم بیا ببرو نمی خوایمت بعدش بره فیفا شکایت کنه چند امتیاز ازمون کم بشه الکی که !!
همین هیئت مدیره است که پاشده امده این تیمو با این قیمت جمع کرده ! وگرنه که الان ما تیممون خیلی ساده بود وقتی با این ستاره ها بعضی جاها نتیجه نمی گیریم می خواین بدون این ها چیکار کنیم ؟ مدیر عامل هم که عوض شده با این که ازش خوشم نمیاد ولی باید کارش رو در دراز مدت دید که چیکار میکنه مثلا استعداد یابی میکنه یا نه و... مثلا تو همین مدت واقعا ببینین چقدر حاشیه ها نسبت به موقعی که مصطفوی بود کم شده ...
فعلا به جای این که هی اعتراض کنیم باید حمایت کنیم چون بهترین کاره
تمرين چهارشنبه سرخپوشان تعطيل شد
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن هفته سی ام مسابقات لیگ برتر، تمرین امروز (چهارشنبه) را تعطیل اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از سوی کادر فنی سرخپوشان، تمرینات این تیم امروز چهارشنبه تعطیل و فردا از ساعت 14:30 در زمین خیریه عمل پیگیری می شود.
شارجه، آسیب پذیر در دفاع و خطرناک در حمله
تیم شارجه امارات، اولین حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، روز يكشنبه در ادامه مسابقات لیگ امارات در زمین خود مقابل النصر با نتیجه سه بر دو شکست خورد.
*امین نوروزی -
شارجه که با سیستم 1-3-2-4 بازی می کند، از وجود سه بازیکن برزیلی به نام های اندرسون، کارلوس و روبرتو لوپز در ترکیب خود بهره می برد که دو نفر اول مهاجم و لوپز هافبک دفاعی است.
محوری ترین بازیکن این تیم اندرسون است که با شماره 10 و بازوبند کاپیتانی به عنوان مهاجم نوک ایفای نقش میکند. این بازیکن برزیلی از وضعیت فیزیکی مناسب و تکنیک قابل ملاحظهای برخوردار است و با اعتماد نفس بالایی که دارد، در خط حمله بسیار تاثیر گذار ظاهر میشود و در نبردهای هوایی و زمینی موفق نشان میدهد. گاهی هم عقب تر میآید و در امر بازی سازی شرکت میکند. قطعا یکی از مهمترین وظایف مدافعان پرسپولیس در دیدار با شارجه مهار اندرسون خواهد بود. تیم شارجه آنقدر به اندرسون وابسته است که خارج کردن این بازیکن از روند بازی به معنی فلج شدن این تیم خواهد بود.
جان کارلوس دیگر بازیکن برزیلی شارجه که پیراهن شماره 9 را به تن دارد، در نقش مهاجم دوم ظاهر میشود. وی اگرچه از ویژگی های اندرسون برخوردار نیست، اما بازیکنی فرصت طلب است که در امر گلزنی موفق نشان میدهد. در دیدار اخير مقابل النصر نیز گل دوم شارجه را همین بازیکن روی حرکت تکنیکی و پاس زیبای اندرسون به ثمر رساند.
روبرتو لوپز هم بازیکن شماره 26 شارجه است که در کنار نواف مبارک به عنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکند.
تیم شارجه اگرچه با اتکاء به بازیکنان برزیلی به ویژه اندرسون در کار هجومی خطرناک نشان میدهد، اما این تیم در فاز دفاعی بسیار آسیب پذیر است. مدافعان این تیم چندان هماهنگ عمل نمیکنند و در نتیجه شارجه در مقابل حریفان راحت گل میخورد. ایجاد موقعیت گلزنی در مقابل شارجه، با توجه به وضعیت نا به سامان خط دفاعی این تیم، کار چندان دشواری برای سرخ پوشان پرسپولیس نخواهد بود.
اگر پرسپولیسی ها در دفاع هوشیارانه عمل کنند و اسیر حرکات اندرسون نشوند، در امر گلزنی هم کار سختی پیش روی نخواهند داشت. اگر تا روز بازی با پرسپولیس دفاع 4 نفره سفید پوشان شارجه سر و سامان نگیرد، با توجه به آسیب پذیری عمق دفاع این تیم، 20 اسفند روز سختی را در ورزشگاه آزادی مقابل سرخ پوشان تهرانی تجربه خواهند کرد.
راستی این گزارشگر بد جور رفته بود تو مخ من
بازی های شهرستان باید گزارشگرای طرفدارا حریف تحمل کنیم تهران هم که باید خیابانی و این دیروزی و ... تحمل کنیم
آره منم می خواستم بگم مثل اینکه به عادل گیر دادن دیگه نمی زارن گزارش کنه :|
واقعا !!!!!!!!!!!!
ولی گزارش دیروز افتضاح بود من ضبط روشن کردم و رادیو ورزش گرفتم و با صدای اون بازی دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)